KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4032
29.12.21 13:20

@baluuu8 tak to je skvělé, že to s tebou takhle hezky prožívá :hug: Já jsem ráda, když si ten můj vůbec vzpomene, aby mimíska aspoň pozdravil :mrgreen:
No, taky si řikám, nikdy jsem tohle neměla, vitamíny beru a nic jiného mi neni. Ale neni to nic hroznýho, jen prostě normálně mě ty ruce a nohy nebolí a teď při doteku jsou citlivé a prsa vlastně trochu taky, ale nic zásadního.
Konečně jsem se objednala na utz na 13.1. :andel: Machač má obsazeno, tak k Mudr. Vrublovskému. Snad bude do té doby vše v pořádku a bude už :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
29.12.21 17:58

Tak ja mam oficialne povoleno/doporuceno dat si sexik, cervene vinko a indicke jidlo hehe :lol: :lol: takove kontroly si necham libit. Termin za 1O dnu sle kdyby se mu za 14 nechtelo tak vyvolavacka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
29.12.21 18:18

@ancksunamun :palec: Tak se budeme těšit na další miminko co nevidět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
29.12.21 19:56

Ahoj holky, tak se zase po pár dnech hlásím:-)Jak se máte? @ButerflyP Jak Ti je? Co prsa, nebolí?
Já jsem úplně marná, buď je mi špatně nebo spím…Nemůžu nic sníst, protože pak je mi obratem zle, i když tedy aspoň nezvracím…Jediné, kdy je mi dobře je, když nejím, což ale zase dost hlídá přítel, takže aspoň něco málo se snažím…když nejím dlouho, je mi zle z hladu, když se pak trošku najím, je mi špatně z jídla…:-)No, začarovaný kruh… @baluuu8 @Pavluja @Tvojeteta holky, jak se máte? Jak vám je? Těším se na vaše výsledky z krve :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
29.12.21 19:58

@ancksunamun Držím pěsti a za chvilku taky máme další mimčo:-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
29.12.21 20:12

@Titanie Ty si teda uzivas… :roll: :* :hug: Mně je fajn, bolí mě prsa a podbrisek stále a jsem ráda. Jinak mi zle vůbec není, ale to mi nebylo asi nikdy. Na krev bych měla jít pondělí nebo úterý.. A ty jdeš kdy ke svému doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
29.12.21 20:36

@baluuu8 No,tak to je super:-)Já jsem už na 55 kilech, to byla moje vysněná váha vždycky..:-))Celý život jsem na ni sportovala a běhala a kdo ví co:-)))a teď jen ležím na gauči a je to tam:-))))
Já se chystám někdy příští týden ke svému dr. v neděli a v pondělí teď mám takovou brigádku, co mám už dlouho, ale jsou to 12tky, tak jsem zvědavá, jak to zvládnu bez spaní přes den…Dneska jsem si myslela, že vydržím nespat, ale ve čtyři jsem byla tak vyřízená, že jsem si musela lehnout a spala jsem do půl sedmé:-))))
Tak budu držet pěsti na krvi, ale určitě to dopadne dobře… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
30.12.21 08:43

@ancksunamun :lol: :lol: užívej indie, sexu a vína, zní to super :mrgreen: dej vědět jak ti po tom je :hug:
Pravda ale že když si tu kombinaci představím najednou tak jako bych vlezla na stránky zvráceného webu🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
30.12.21 09:16

Tak nevím, no.. 9.den Snad je o fous silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
30.12.21 09:50

@baluuu8
Urcite je a uz netestuj, privezla jsem do Jeseniku tu pozitivni vlnu :))

@Titanie
Ahoj, neboli mi nic ani prsa ale po vcerejsi 4,5h jizde v aute uz mi byli tesne kalhoty, tak jsem musela jet v rozepnutych :mrgreen: a taky mi 4krat stavel na wc, a to jsem curala jen jako pejsek, krome toho prvniho :lol:

Musi byt vse ok, dojeli jsme o pul3rano, tak se jdu jeste dospat… snad se tchynicka nevsimne ze jsem nafoukla a ikdyby mohu to svest na vanoce :jazyk: ze jsem prejedena :pankac:

@Tvojeteta co tvuj testik? Jeste mas tycinky? A uz jsi doma? Nebo jeste natajnacku? Dnes rano jsem na WC u tchanojc premyslela jak bych na tajnacku testovala :P

@Pavluja a jak ty??

Nemel jste jeste nekdo termin takto kolem noveho roku??

@kambalaka jak se szivate doma s Hugouskem?? Fotecku by to chtelo :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
30.12.21 10:13

Holky, nebojte, pořád vás čtu, jen s tím časem trochu bojuju. Já buď krmim, odstrikavam, spím nebo jím, na nic jiného čas nemám 🙈

Všem gratuluju k pozitivním testikum, Polarce k Vítkovi a anksunamun přeji rychlý a bezproblémový porod.

Nám se také daří dobře. Je nám 11 dní a pribirame na váze. Už budeme mít za chvíli 2,5kg 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
30.12.21 10:38

@kambalaka ahoooj mamino, no vy jste si podobný! Celý máma😊 Já ti to tak závidim, že ten porod máš za sebou, už se začínám pěkně bát :roll: No moc si to užívej, Hugísek vypadá na hodňoučký miminko a zase napiš😉 jo a co to kojení, rozjelo se? Z toho mám taky obavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
30.12.21 11:47

@Pavla198 Hugísek je celý táta, po mně toho zatím moc nemá 😁

Zatím je docela hodný. Co se týče kojení, tak odstrikavam a dávám mu z lahve odstrikane mléko + mu do nej přidávám Fantomalt, aby lépe pribiral. A 2× denně superkalorickou formuli proBeBa. On se v porodnici naučil z lahve a prso se mu nelíbí. Navíc na to nemá sílu. Takže jsme na láhvi, ale aspoň má to moje mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
30.12.21 11:54

@kambalaka na té druhé fotce jste si fakt podobný, ale ono to bude každou chvíli jinak, jak poroste. Takže žádná hitparáda s tím kojením, snad se to pak srovná a malej bude mít sílu sát :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
30.12.21 12:04

@kambalaka krásní jste :)

holky tak já dneska odběr krve na screening a velmi rychlý utz. Prcek tam sebou házel a utíkal před tím ultrazvukem a má kolem 4 cm… screen až 17. 1. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí