Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tvojeteta krasny tak te je super
(zavidim v dobrem). Hele ses si jista ze tam nebudou 2?
3 den po ket duch na 25tkovem testu
zeby druhe dvojky? ![]()
@Tvojeteta píše:
Tak 7.den a z ducha je slabá čárka
Potichu gratuluju ![]()
@Tvojeteta @baluuu8 krásný holky, držím moc pěsti, ať vše pokračuje bez problémů dál ![]()
@Pavluja dneska zrovna u tchánů strávíme celej den, to zas bude… očekávám, že z teorie o vajíčku to dopadne tak, že řekne, že jsem si to „upekla“ s někým v lázních, protože my jsme to přece neměli kdy stihnout ![]()
Tak si holky nemůžu pomoct a 1× denně musím ten angelsounds zkusit… tím že už vím, kde srdíčko bije, tak je to třeba na 2 minutky, tak snad to prckovi nějak neubližuje, ale mě to tak pomůže se uklidnit ![]()
@baluuu8 pekne :potlesk
@šmoulililinka bych se ji zeptala jestli vam u toho svitila kdyz o tom tak vi. A tvuj at si s ni udela porafek jevto jeho matks tak by ji mel trochu usměrnit
@Zetmi
Test je 10, 25 je ta s křížkem….
A nepij už ten vaječňák ![]()
@Tvojeteta ok ok ale aj tak 3.den mela myslim jenom smola vidis ty dva prdolety
a vajecnak jsem mela jenom jednou ![]()
Tak nestresuj, urcite sili, prave stresy teprve prijdou
bohuzel, timto stylem mi tehotenstvi prijde spis o cekani nez o uzivani si jineho stavu, jiny stav mam leda v tom, ze neustale cekam kdy mi potvrdi ze je mimi v poradku ![]()
Kdy vubec mate krev? Abychom mohli tipovat??
@Tvojeteta skvele, ty jedina si u Izabell videla ducha take jiz 4ty den, takze bud v klidu mas tam jedno zdrave ditko ![]()
Jinak ja uz nemam vytok, tak snad to vydrzi a ted si zase rikam jestli je to tak dobre?? Porad mi nic neni, ani blbe a ani ty prsa, tak nejspis uz si telo zvyklo a povazuje to za normalni prirozeny stav, snad vydrzim nejit k dr az do 6.1., ted kdyz uz nemam ani ten vytok netusim co bych jim nalhala ![]()
@Tvojeteta paráda jen tak dál mám radost
a zároveň malinko závidim
v dobrém samozřejmě
no a co když tam budou 2 na 7 den je to parádní čárka ![]()
@baluuu8 krásné a adekvátně sílí neboj a nestresuj se
![]()
Díky holky zlaté…
Do včerejška jsem byla úplně v klidu a dnes zase začínám jančit.. ![]()