KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3747
26.12.21 19:49

@baru-ska
tak to budeme nastejno, MS cekam nekdy okolo 14.1 take. budeme zkouset stimulovany, tak sem zvedava, jak to pujde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
26.12.21 20:09

@Anonymka1230 tak to jsme v tom spolu. :andel: taky jsem zvědavá jak budu na stimulovany reagovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1681
26.12.21 20:25

@Xena86 je to cely pavilon nemocnice-gynda, porodnice, toto oddělení a neonatologie. V CK je též nemocnice, porodnice taková rodinná -individuální přístup, ale nevím. Na to je casu dost ještě🤔
Taky to rikal, ze pokud se někomu nevytahne, tak od 32tt hospitalizace a pak císař. To je dobre, ze už jsi doma. Já taky a už si ji necham až do konce.Tak budu sledovat další info od tebe pi te kontrole🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
26.12.21 20:44

@Titanie

Myslim na tebe, vse je a bude ok, ver tomu, ja dnes teda take praa nic ale o to vic me taha spodek ale asi ty vajecniky jak tlaci na delohu, spineni porad… ale nic co by nezvladla jedna intimka. Nakonec porad zavadim.

@baluuuu8 @Tvojeteta holky to je uplne ukazkove prosincovy duben vypada hodne slibne.

Myslite ze pujde z BPN zmerit zda je mimi ok? V tehotenstvi jsou srdecni tepy vyssi nebo ne? Co vy zdravotnice na to?

Sisi zacnete ledovy duben ktery navaze na uspechy z prosince :hug:

Na PN to nevypada jelikoz doktori maji vsichni az 3.1. Krome CAR jenze tam mi ji nedali, a kdyz spineni nic neznamena …. :nevim:

Snad lidi ted po Vanocich daji pokoj a nebudou lezt do Lidlu a budou si uzivat volno jinde nez v obchodu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
26.12.21 20:54

Mám z vás všech radost :dance: :dance: nadherné testy!
Já už se sotva valim a teda poslední měsíc je taky za trest :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
26.12.21 21:26

@baru-ska
ja budu mit estrofem jen 1-0-1, tak jsem zvedava, jestli to bude stacit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
26.12.21 21:27

Holky ja se posledni tyden celkem dusim. Jakoze ucpanej nos a uz tak spim par hodin za noc. A dycky si na nic striknu kapky do nosu :X myslite ze je to moc nebezpecny pro prcka? Na kurzu rikala ze pokud na to trpime ze si mame do porodnice kapky klidne vzit… ale ted me to vrta hlavou :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
26.12.21 21:36

@Anonymka1230 ty jo to už takhle vis..já tam teprve budu volat a uvidíme. :roll: určitě vědí co dělají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
26.12.21 21:54

@baru-ska
no ja uz mela stimulovat tento mesic, jenze MS dorazila drive a centrum ma zavreno, takze jsem to musela o mesic odlozit.
hele dr nevi, vyzkousi tu nejnizsi davku a uvidi. klidne se muze stat, ze na tom poroste hure sliznice nebo poroste folik. stava se to i u davek vysich a davkovani 1-0-1 nektera centra ani nepouzivaji, protoze to neni davka, ktera by spolehlive blokovala ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
27.12.21 07:07

@baluuu8 @Pavluja @Tvojeteta holky moc držím pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
27.12.21 07:10

@smoulamodra čau šmoulo, tak jsem si říkala, že je vlastně sranda, že dva šmoulové tu blili/blijí… kdy to přešlo tebe? mě to teda furt drží fest… a furt si dávám naděje, že to nebude jak u malé až do konce…10+4 jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
27.12.21 07:41

Ahoj holky, tak my už jsme na cestě do nemocnice, doufám, že to vyvolávání nebude trvat dva dny a bude to rychlejší :? Jinak jsme konstatovali, jestli nám toho lepidla nedali na začátku moc, že ten náš malej tam drží jak příbitej :mrgreen: Tak se tu zatím mejte, ozvu se pak s fotečkou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
27.12.21 07:45

@Polárka1234 :D hehe, s tím lepidlem dobrý. Tak hodně štěstí a málo bolesti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
27.12.21 08:20

@Polárka1234 ahoj, myslím na tebe, ať to jde co nejrychleji a jak má, ať máš toho svého klíšťáka co nejdřív u sebe, ale zvenčí :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
27.12.21 08:29

@Polárka1234 Držím pěsti ať to jde rychle a jako po másle :srdce: :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie