Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ButerflyP myslíme na tebe!!! I kdybys nedostala na pohotovosti PN tak aspon to doporučení… ![]()
@Xena86 píše:
@ButerflyP myslíme na tebe!!! I kdybys nedostala na pohotovosti PN tak aspon to doporučení…
Dobře jsi udělala, Motýlku!!!
![]()
@baru-ska
Myslim, ze je dobre, zes to zrusila. Protoze ten folik uz byl na dnrsni ovitrelle a to nevim, jestli by ti ta sliznice stihla dorust ![]()
@Michaelavavra Mela myslim ten folik mensi, takze po nasazeni rstrofemu se to jeste stihlo zkontrolovat
Tak se hlasim z pohotovosti, PN mi nedali, napred nevidela srdicko, pak pustila dopler ukdyz se to pry nema, tak tam echo bylo znat, tak asi 3minuty se divala, pak mi otocila monitor a nechala me divat jestli neco uvidim a nakonec jsme videli obe, mam zvetsene vajecniky ktere tlaci na delohu a je pro utz nepristupna, nicmene velikost CRL 3,9mm, a ve stredu byla 4,2mm asi to mereni bude proste dost zapeklite, kdyz mame srdicko nebudu se znepokojovat, k tomu vytoku absolutne ze normalni, ale ze chape ze to vydesi, mam byt v klidu je to malinke vitalni tehotenstvi
![]()
Dekuji za silu gangu a v lednu davame s Titanii mavajici medvidky a fazolky ![]()
@ButerflyP
Ja bych se na dr v car vyprdla a resila v pondeli PN bud u PL nebo OG.
Je dobre, ze je vse v poradku ![]()
@Anonymka1230 píše:
@ButerflyP
Ja bych se na dr v car vyprdla a resila v pondeli PN bud u PL nebo OG.
Je dobre, ze je vse v poradku
Ano dulezite bude aby se ta velikost zvetsila do 6.1. A to je jeste spousty casu, hlavne teda jak je vubec nevzrusuje ani ruzivy ani cerny ani hnedy vytok, ze to ma 60% tehotnych
![]()
@ButerflyP Vidíš, já to říkala
Já s Tebou držím basu a teď mírně zarůžovělé na intimce
Hlavně, že je všechno v pořádku ![]()
@Xena86 zprávu zatim nemam, ještě zde lezim.Ale před propustenim si řeknu ještě o kontrolní UTZ, aby mi to ukázali a vysvětlili. Při příjmu jsem moc nevnimala🥺,ale přizvali si dva budoucí dr, jeden původem z Afriky…no ten vypadal, ze vše vidí prvně🙉Moje dr není spatna, ale jestli v rizikové toho kontrolují více, tak klidne přejdu tam. A to ti více kontrolují tu/ty placenty a k tomu i ty průtoky pupecnikem atd?
Taky vím, ze to je zatim předčasné, ze,,finální rozhodnutí” dělají až tak 32tt - císař a i hospitalizace driv. To ti naznačili?
@ButerflyP to jsem rada zes dobre dopadla
vyprdni se na dr v car a zajsi za og a vysvetli situaci a trvej na te pn. Toho 6.1. To bude 7rcite vsechno v pořádku ![]()
@Michaelavavra já myslela z 2.screeningu jestli nemáš zprávu o té placentě třeba.. Jo řekni si ještě o utz nebo aspon o vysvětlení ![]()
Ja jsem si to víceméně našla na netu co to obnáší a co to znamená, takže s tím tak nějak počítám že bude plánovaný císař
kontrolují mi kde se nachází a i ty cévy hlavně které spojují ty dvě placenty a vedou přes východ ven
hlavně mají lepší utz kterým se vše vidí líp. Na kontrolu jdu za dva týdny tak se to tam asi rozsekne jak to bude. Tvoje gyn.by tě tam měla asi nasměrovat v tvém případě, no zkus se zeptat dr(ale ne toho afričana
) jestli kde přejít jen tak na rizikovku nebo jestli te tam musí poslat gyn.
Já tam budu zrovna rodit na Obilňáku
ty budeš kde, nebo kde máš nějakou možnou rizikovku?
@Titanie píše:
@baluuu8 Tak co, zlato, jak se cítíš? Jak je? Moc a moc držím pěsti
Ty jsi zlatá
Poboliva mě břicho a prsa z boku, tak snad je to na nejlepší cestě.
Když jsem čekala Barunku, neměla jsem žádné příznaky asi cele tehotenstvi. ![]()
@Xena86 píše:
@ButerflyP jsem rada Motýlku že je vše ok![]()
To bijici srdicko me uklidnuje, jen ta mira ze je mensi nez pred 3dny me trosku vrta, rikala ze mam delohu nedostupnou,… ale srdicko jsme hledali a nasli ![]()
Verim ze potrebuje Bellinka svuj cas tak ji ho dam, verim ji od zacatku, jen proste mozek je nekdy takova svina, tak jsem mu dnesni pohotovosti zalepila hubu ![]()
Snad me dr. jen nechlacholila kvuli Vanocum, ale sestricce sdelovala ze jde zatim o prosperujici tehotenstvi, to ze je o tyden mensi i pres ET neresila, dulezity byl utz, a dulezita jsem pochopila bude kontrola toho 6.1.