KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19749
26.12.21 12:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
26.12.21 12:14

@baru-ska Díky Baru, naskočíš na tuhle super vlnu hned v lednu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
26.12.21 12:44

@Tvojeteta tak ten je jasnej ;) :) :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
26.12.21 12:47

@Tvojeteta Teti,super. Mám z vás všech radost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
26.12.21 14:01

@Tvojeteta @baluuu8 kočky moje, to mám obrovskou radost :hug: tak to máme takovej pěknej prosincovej duben :hug: Ať nám to všem vydrží, vysílám přání tam nahoru pro nás všechny :andel:

Já se trochu bojim, nic mi neni, neměla bych už taky mít nějaké příznaky? Aby bylo vše v pořádku…já vim, že příznaky být nemusí, ale znáte to…červík hlodá…
Já teda 12. den. :srdce:
Přemýšlím, zda půjdu na krev nebo ne..abych se zas jen zbytečně nenervovala a jedna hodnota stejně nic neřekne.. mám žádanku, ale řikali, že při pozitivním testu ani na krev nemusim. Já jen zvažuju, jestli bych si tam mohla zaškrtnout i Estradiol a Progesteron, abych měla jistotu, že hodnoty jsou cajk?? Co myslíte? Mám tam ale zaškrtnutý STATIM a u estradiolu a progest. to neni.. vadí to nějak? Tomuhle nerozumim. Mám tam napsáno - výsledky do vlastních rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
26.12.21 14:14

@ButerflyP ty máš takový drama, taky pořád doufám, že ti tu PN někdo vystaví..prostě bych šla ke svému gynekologovi nebo obvoďákovi..vymodlená Izabelka, špiníš, potřebuješ klid. :hug:
Jsem tak ráda, že srdíčko bije, jak má, to je hlavní. Chápu, že ty rozměry tě rozhodily, ale doktorka i řikala, že tam je špatně vidět, že vaječníky tam tlačí, tak je to celé asi zkreslené a vše bude v pořádku :srdce: :hug:
S tim progesteronem, já ti nevim, spíš bych řekla, že špiníš díky té námaze a rozšiřování dělohy. Jestli tě nic nepálí atd. (což by byly spíš nějaké bakterie), tak bych radši zaváděla. V Iscare mi řikali, že polykání nevadí, že je v tom vstřebávání minimální rozdíl..ale jinde říkají jen zavádět. Fakt nevim :nevim:
Myslim na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
26.12.21 14:20

@baru-ska to mě mrzí, že se to posouvá :hug:, ale zas máš připravené krásné zdravé blasty, tak věřím, že to hned vyjde :hug: Oslav pěkně nový rok, a lednový duben bude tvůj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1681
26.12.21 14:21

@Xena86 tak mě propustili🤗Službu mel fajn doktor(ne Afričan),udělal mi znovu UTZ, jak vnitřní, tak přes břicho:placenta ze ZS dosahuje k vnitřní brance, tu nepřesahuje, bez známek odlučování, FDH čípek 48mm. Prý teď je brzo na závěry, urcite se časem vytáhne. A rovnou jsme se domluvili na kontrole na rizikovce na 10/1.Tam se uvidí, zda tam zůstanu. Já jsem z Českého Krumlova, ale byla jsem v nemocnici v Českých Budějovicích -oddělení rizikovky/perinatologie.

Je super, ze si te taky tak hlídají🙏Přece jen dvě placenty😳to uz chce pohlidat. A jsi na neschopence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
26.12.21 14:24

@Titanie jak se cítíš, už dobrý?? Thor určitě pěkně roste :hug: :srdce: Kdy se objednáš na gyndu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
26.12.21 14:29

@Michaelavavra bezva, že můžeš domu a že je vše v pořádku :hug:
@Xena86 holky, dobře, že jste hlídaný :hug: Ani jsem netušila, jaké můžou být starosti i s placentou…já se zatim pomalu belhám k druhé metě :lol:
Opatrujte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
26.12.21 14:29

Me rikali, ze vaginalne se lepe vstrebava. Zas sem ted narazila na studii z hodnotama a bylo to stejne. Ale vaginalne se tech hodnot dosahne driv. A nematabolizuje to pres jazra, takze je to setrnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
26.12.21 14:42

@Pavluja No, dneska nic nebolí vůbec… Ani prsa, ani nic… Dodnes mě fakt denně ty prsa bolely, dneska ani ťuk, ani na omak… Nevím, no… A co ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
26.12.21 14:49

@Pavluja krasne zesilila :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
26.12.21 14:58

@Titanie mně právě od začátku nic neni, nic mě nebolí, neni mi špatně, nic… jediný, že mi nechutnalo mé oblíbené kafe, ale to spíš bylo asi jinou přípravou :mrgreen:
Jednou jsem to tak už měla, vše vypadalo super, ale žadné příznaky a dle utz v 8tt bylo ZT. Takže já bych radši :poblion:, i když je mi jasný, že neni o co stát..
Ale i tak, každé tělo přece reaguje jinak, takže se jen zbytečně zkoumáme a všechno je určitě v pořádku :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
26.12.21 14:59

@Zetmi a jak je tobě, broučku :hug: Do kdy budeš čekat s novou stimulkou na úspěšné ivf? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí