Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky, tuto skupinku mám moc rada, dokonce už dvě čerstvá mimi, k tem gratuluji🤗
U nás Vánoce na prd🥺ve čtvrtek ráno mě vzbudilo jako bych se pocurala a krev. Takže jsme jeli do nemocnice a nechali si mě tu. A to jsem byla zrovna ve stř u dr a vše v poradku, jen nízko položena placenta na zadní stěne, co zasahuje do DDS, kontrolovala i čípek, doporuceni šetřit se.Jak dlouho tu pobudu, nevím🤷♀️Takže strach, co mě po 2.creeningu opustil, tak zase začal🥺Nemáte některá zkušenosti s takto nízko položenou placentou? Jsem 23tt.
Jinak těch holčiček tu moc není a my tedy jednu cíkalku cekame 🥳původně to byl Vavřinec, krycím jménem z KET 10/8.
Všem pekne Vánoce a ať se všechny těch vymodlenych miminek dočkáme🙏
@Michaelavavra
Ahoj, tak to aby ses v nemocnici nenudila, tak se s námi zabav!!!
Je to otrava, ale hlavní je abys byla v pořádku…
Baluuu- jsem strachy po…. Dnes jsem nezloušela..
Holky, preju Vám všem krásné svátky a snad se všechny v roce 2022 dočkáme.
@baluuu8 taky vidím ![]()
„@Michaelavavra“
to me mrzi, že máš takovýhle trápení a ještě na svatky..tak hlavně odpočívat a klidně lezet do porodu. hlavne at jste v pořádku ![]()
„@Tvojeteta“ a ja se těšila na testik ![]()
@Michaelavavra Zkušenosti nemám, ale moc držím pěsti, ať je vše v pořádku
Je dobře, že tě hlídají. ![]()
@Tvojeteta Taky se bojím fest… A prave mě bolí břicho jak kdybych za minutu měla začít menstruovat ![]()
Ahoj tak já po utz a sliznicijen 6 mm a folik už 19.takze pr, buď teď ještě nasadut léky ale že by doporučovali tenhle cyklus vynechat
tak na to asi kašlu. a budu se muset rozhodnout jestli příští cyklus v nativu nebo rovnou stimulovany. nikdy jsem se slozkici problém nemela ale min cyklus jsem měla ten covid tak jestli je to tím.. ![]()
@baru-ska
Hele spíš než covid je to psychika… já taky nikdy se sliznicí problém neměla, naopak, ve stimulovaným mám migrény… a těď na podzim nejednou na nativ nebyly podmínky.
Ono tohle mají holky běžně, ale nikdo jim pravidelně nerejdí sondou a neměří mm…
![]()
Já být tebou, tak na to teď kašlu, pak zkusím stimulovaný, tím se to uklidní a ten další v nativu…
@Michaelavavra taky mám nízko placentu a zasahuje do zadní stěny ale k tomu mám ještě přídatnou placentu takže jakoby jednu malou navíc, ty dvě jsou spojeny cévama které vedou přes děl. branku zak nevím jestli je to podobný problém..
Nicméně od doby kdy mi to na 2.screeningu zjistili tak chodím každé 2 týdny už do rizikovky a hlídají to. Zákaz sexu, cokoliv tahat, šetřit se… Nesmím začít krvácet.. Mohlo by to znamenat (ale i nemuselo) i vykrvacení mimi takže z toho mám respekt ale moc se teda neomezuju
ležení bych nevydržela. Nic mě nebolí jen mi tvrdne břicho každý den ale to je asi normal, jsem 30tt. Doufám že je vše ok a dej vědět jak jsi na tom a co ti řekli vůbec… Ono je možné že se ke konci těhu ještě vytáhne nahoru placenta ale v mém případě prý s tím nemám počítat
Hlavně opatrně na sebe!
@baluuu8 Tak co, zlato, jak se cítíš? Jak je? Moc a moc držím pěsti ![]()
My od včerejška doma, holky 🙂 včera jsme měli náročný, ale krásný den. Usnuli jsme, ani jsme si nestihli rozbalit všechny dárky 😁