KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1681
25.12.21 10:03

Ahojky, tuto skupinku mám moc rada, dokonce už dvě čerstvá mimi, k tem gratuluji🤗
U nás Vánoce na prd🥺ve čtvrtek ráno mě vzbudilo jako bych se pocurala a krev. Takže jsme jeli do nemocnice a nechali si mě tu. A to jsem byla zrovna ve stř u dr a vše v poradku, jen nízko položena placenta na zadní stěne, co zasahuje do DDS, kontrolovala i čípek, doporuceni šetřit se.Jak dlouho tu pobudu, nevím🤷‍♀️Takže strach, co mě po 2.creeningu opustil, tak zase začal🥺Nemáte některá zkušenosti s takto nízko položenou placentou? Jsem 23tt.
Jinak těch holčiček tu moc není a my tedy jednu cíkalku cekame 🥳původně to byl Vavřinec, krycím jménem z KET 10/8.
Všem pekne Vánoce a ať se všechny těch vymodlenych miminek dočkáme🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
25.12.21 10:09

@Michaelavavra
Ahoj, tak to aby ses v nemocnici nenudila, tak se s námi zabav!!!
Je to otrava, ale hlavní je abys byla v pořádku…

Baluuu- jsem strachy po…. Dnes jsem nezloušela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1271
25.12.21 10:38

Holky, preju Vám všem krásné svátky a snad se všechny v roce 2022 dočkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
25.12.21 10:46

@baluuu8 taky vidím :srdce:
„@Michaelavavra“ :( to me mrzi, že máš takovýhle trápení a ještě na svatky..tak hlavně odpočívat a klidně lezet do porodu. hlavne at jste v pořádku ;)
„@Tvojeteta“ a ja se těšila na testik :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
25.12.21 11:14

@Michaelavavra Zkušenosti nemám, ale moc držím pěsti, ať je vše v pořádku :srdce: :hug: Je dobře, že tě hlídají. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
25.12.21 11:15

@Tvojeteta Taky se bojím fest… A prave mě bolí břicho jak kdybych za minutu měla začít menstruovat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
25.12.21 11:18

Ahoj tak já po utz a sliznicijen 6 mm a folik už 19.takze pr, buď teď ještě nasadut léky ale že by doporučovali tenhle cyklus vynechat :( tak na to asi kašlu. a budu se muset rozhodnout jestli příští cyklus v nativu nebo rovnou stimulovany. nikdy jsem se slozkici problém nemela ale min cyklus jsem měla ten covid tak jestli je to tím.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
25.12.21 11:48

@baru-ska
Hele spíš než covid je to psychika… já taky nikdy se sliznicí problém neměla, naopak, ve stimulovaným mám migrény… a těď na podzim nejednou na nativ nebyly podmínky.
Ono tohle mají holky běžně, ale nikdo jim pravidelně nerejdí sondou a neměří mm…
:roll:

Já být tebou, tak na to teď kašlu, pak zkusím stimulovaný, tím se to uklidní a ten další v nativu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
25.12.21 11:51

Ok, tak pro barušku
Horní je dnešní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
25.12.21 11:59

@Tvojeteta Nádhera Tetuško :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
25.12.21 12:15

@Michaelavavra taky mám nízko placentu a zasahuje do zadní stěny ale k tomu mám ještě přídatnou placentu takže jakoby jednu malou navíc, ty dvě jsou spojeny cévama které vedou přes děl. branku zak nevím jestli je to podobný problém.. :nevim: Nicméně od doby kdy mi to na 2.screeningu zjistili tak chodím každé 2 týdny už do rizikovky a hlídají to. Zákaz sexu, cokoliv tahat, šetřit se… Nesmím začít krvácet.. Mohlo by to znamenat (ale i nemuselo) i vykrvacení mimi takže z toho mám respekt ale moc se teda neomezuju :roll: ležení bych nevydržela. Nic mě nebolí jen mi tvrdne břicho každý den ale to je asi normal, jsem 30tt. Doufám že je vše ok a dej vědět jak jsi na tom a co ti řekli vůbec… Ono je možné že se ke konci těhu ještě vytáhne nahoru placenta ale v mém případě prý s tím nemám počítat :roll: :nevim: :nevim: Hlavně opatrně na sebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024

@Tvojeteta HURÁÁÁÁ!!!Vypadá to dobře, zlato :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092

@Tvojeteta psssst je tam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
25.12.21 12:16

@baluuu8 Tak co, zlato, jak se cítíš? Jak je? Moc a moc držím pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
25.12.21 12:32

My od včerejška doma, holky 🙂 včera jsme měli náročný, ale krásný den. Usnuli jsme, ani jsme si nestihli rozbalit všechny dárky 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí