Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Titanie píše:
@ButerflyP Zlato, kdyby byl konec, klesá Ti HCG postupně… Není to tak, že Tě píchne v břiše a je konec… I kdyby byl, nepřijdes na to v tu chvíli, trvá několik dní, než tak vysoké HCG, jaké v této chvíli máme my, klesne… A pnutí bradavek a nevolnosti, způsobuje HCG… Takže to vážně není možné… A kdyby to byl potrat, tak krvácíš… Takže hlavně žádný stres, neboj, malé se v bříšku dobře daří, ale vyžádala bych si, že chci být doma…Neboj, všechno je v pořádku
Dekuji za uklidnujici slova, nikdy jsem pri lecich pri Missed abortech po IVF nezacala krvacet ikdyz uz jsem v sobe mela treba 3tydny mrtve mimi, a ano pnuti bradavek zpusobuje HCG a me uz nepnou, a tak nejak po tech 10potratech uz poznam kdyz se neco takoveho stane takovy 7my smysl bych rekla, ale rada se budu mylit, ted dva dny volna no ale pak do 6.1. jeste mnoho prace a palet, ja si preji od jeziska tehotenskou prukazku a PN a v srpnu zdravou hodnou holcicku …. Porad me zlobi i to spineni, ja jsem chtela zustat doma a on mi rekl ze zatim pro to neni duvod, ze kdyz miminko prospiva a citim se dobre, tak neni potreba
kdyz mu rikam ze delam v Lidlu tak stejne reakce nulova ….
@ButerflyP
tak mu rekni, ze ti dobre neni, ze obcas krvacis. proste prehanej, vsak vi prd, jestli je to pravda nebo ne.
@Tvojeteta hele ja dnes mela jen kofolu a dopoledne slivovici (tu sem jen olizla) ![]()
@Anonymka1230 píše:
@ButerflyP
tak mu rekni, ze ti dobre neni, ze obcas krvacis. proste prehanej, vsak vi prd, jestli je to pravda nebo ne.
To ze spinim ruzove jsem mu rekla a on ze je to bezne, ze tam nemam ani cystu ani hematom, jen ty zvetsene vajecniky ze mam kdyz jsem si stezovala ze mi taha podbrisek. Holt take vyckavaji na ten 11tyden, protoze do te doby me za tehotnou uz nikdo nepovazuje ….
@ButerflyP
Ja vim, ale kdyz bys mu tekla, ze jsi krvacela vic. Nebo zreba PL, ze by ti napsal aspon na tyden
Holky, přeju všem krásné Vánoce a ať se vám solní všechna přání.
![]()
@Tvojeteta To je bomba!! Já jsem taky zkoušela test a zatím teda nevidím nic, co by stalo za zveřejnění.. ![]()
@kambalaka Úžasný, že jste doma… Na tyhle Vánoce prostě nikdy nezapomenete
![]()
@baluuu8
Hele já si myslím, že je to nějaký zmatený test, třetí den nemá co být…. Ve fotogalirii mám clearblue dělaný před krevním odběrem a je tam hezká čárka a v krvi bylo HCG jen 7
to je spíš jen, že mám takový rituál, ráno z druhé moči udělám test, rozhodující bude tak 7.den…
Zítra se bojím dělat a máme moc návštěv, tak až toho 26.12.
@ButerflyP já to prostě nechápu ty doktory, tolik nezdarů a takové povolání, IVF a špinění… Co by jim to sakra udělalo nechat tě doma pár týdnů!!
Už mě ten tvůj mudr začíná štvát 👿 To není normální, dyť se tam taháš s bednama což se nesmí a nechápu na co čekají, jako na 11tt kdy už je skoro vyhrano? Vždyť nejrizikovejsi jsou ty první týdny.. Asi mu zaskuju fusakle
![]()
Hlavně se drž své myšlenky na Izabelku v létě narozenou! Bude to jiné a dopadne to jinak než minule
už si to taky zasloužíš ![]()
@Tvojeteta těšíme se na testík
a co by to bylo prďka, Ovitrelle nebyl takže… Chceme další a //
užívej svátky v klidu a v neděli šup na to ![]()
@ButerflyP píše:
@TitanieTed jsem skoncila v praci necitim ruce nohy zada a v brise mi pichlo dneska dvakrat ku*evsky (omlouvam se za vyraz) a od te doby necitim uz ani tlak na bradavkach takze si myslim ze je konec, ale nebudu taky kazit tu dobrou naladu, vsak 6.1. uz nam Izabel zamava
Vsem spokojene klidne Vanoce
Vím, že lhát se nemá, ale co kdyby ti ruplo v zádech a šla jsi v pondělí k obvoďákovi, že tě bolí záda jak sviňa…? Gynekologa nechápu a nepochopím.
![]()
@Pavluja píše:
Holky tak taky jeden vánoční![]()
Dnes 10. den.
Pavli, tohle je proste nádhera
![]()
Holky, nevím jak to vyfotit, asi uvidíte houby… Ale já tam něco vidím.. Modlím se a bojím se i z hluboka dýchat. ![]()
@baluuu8
Je teda brzy, ale vidím ho taky a o dost vóc než je ten můj!!!
![]()
@Tvojeteta Tak jsi dnes taky zkoušela?
To je super… Jedeme V TOM spolu ![]()
@baluuu8 píše:
Vím, že lhát se nemá, ale co kdyby ti ruplo v zádech a šla jsi v pondělí k obvoďákovi, že tě bolí záda jak sviňa…? Gynekologa nechápu a nepochopím.![]()
Souhlasím…s baluuu @ButerflyP Nejsem zastánce toho lhát aby člověk dostal PN, sama jsem ji měla jen dvakrát za život po revizi asi týden (spíš abych se dala do kupy psychicky) ale tohle prostě není normální od gyndaře. Fakt to zkus, na ty záda u obvodaka… Nebo změnit gyndaře. To že ti řekne že ty potraty nemají příčinu ve zvedání těžkých beden celý den je totální kravina
může a má to následky!! A pořád dokola dělat stejnou chybu
Promin že tak do toho šiju ale fakt mě to vytáčí že tě nechtějí nechat doma aspon do toho 12tt a pak přejít na lehčí práci až budeš považována tzv za těhotnou.. ![]()