KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8014
25.12.21 12:37

@baluuu8 vidim :palec:

@ButerflyP hele xena ma pravdu, tvuj dr je blb. Zajdi za obvodní ze te boli zada a chtej pn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
25.12.21 12:45

@Tvojeteta parada jen tak dal :potlesk:

@kambalaka no to je medvídek :oops: ;) :) :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
25.12.21 13:10
@Zetmi píše:
@baluuu8 vidim :palec:@ButerflyP hele xena ma pravdu, tvuj dr je blb. Zajdi za obvodní ze te boli zada a chtej pn

Tu PN mi nedali v CAR, muj dr. jeste ani nevi ze jsem tehotna, toho 6.1. mam kontrolu jeste v CAR kvuli lepsimu modernejsimu utz.

Minule jsem taky lhala ze krvacim, a stejne bez PN i z pohotovosti v Motole, to ze delam narocnou praci je muj problem ne jejich, nechci si kazit Vanoce, co oci nevidi srdce neboli, vyckavam, dnes lehounke spineni cca 2cm ruzovy vytok, tak beru Ascorutin, uvidime 6.1. jak se Izabelle dari, tohle jsem nikdy nemela to spineni, takze verime ze je to dobre.

@kambalaka to musi byt bajecny pocit, uz se tesim na vsnoce v pristim toce az sem dam tskto fotecku nasi locicky pod stromeckem :andel:

@tvojeteta @baluuuu8 holky vy jedete, skvele zacatky, ja dusika tez 4.den po ET, vse na te nej ceste aby ten rok hezky zacal :hug: :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
25.12.21 13:22

@ButerflyP
Jsme s tebou a jako dr. si myslím, že jsou magoři všichni, kdo ti nedají PN!!! Když vím, kdo všechno je na PN a ty si jí fakt zasloužíš….
Jako PN je otrava, ale ty potřebuješ klid! Jsme s tebou, pozdravuj Izinu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
25.12.21 13:47

@ButerflyP jako upřímně je to divný postup caru, mě ji hned nutili od začátku jakmile to bylo potvrzené z krve. nicméně jsme s tebou a držíme všechno at se izabelce aj tak dobře daří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
25.12.21 13:59

Holčičky, zase jdu k vám s dotazem…Vy, které jste těhotné…Měly jste příznaky každý den? Mě řekl Machač, že se mám orientovat hlavně podle příznaků, že je musím mít, čímž mě dost zavedl, protože třeba včera ani dneska mi už nebylo špatně…Prsa mě pobolívají, ale taky už nic extra…Snažím se neplašit, protože jdu na kontrolu až v lednu, ale je to těžké…Po tom, co se minule přestalo miminko vyvíjet až ve třetím měsíci, se už prostě bojím…Na ultrazvuk každý týden chodit taky nemůžu, že…Tak se ptám aspoň tady, protože vy jste vždycky moje záchrana… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
25.12.21 14:06

Tak nakonec pohotovost

Holky jsem rada ze jste se mnou, jedu na pohotovost, takze bud a nebo minimalne chci tu PN, treba mi ji v Motole konecne daji :mrgreen:

Co ty zvetsene vajecniky? Z tech nemuzu krvacet?? Hematom ve stredu nebyl, tohle se mi nezda ze je z roztahovani delohy, kazdopadne si preji jiny scenar nez jako to bylo vzdy ….

@Titanie nechci prijit o dalsi dvojce minule to byla Xena a ta uz je 30tt, preji a zaslouzim si uz donosit a byt mamou na cely zivot!

Omlouvam se, vsem tady kazim vanocni pohodu, jenze mam na zpoved jen Vas :zed: :zed: :zed: takze dekuji za vypsani.

Ozvu se po pohotovosti ze je vse ok a ze mam PN :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
25.12.21 14:09

@ButerflyP Dobře jsi udělala, zlato!!!Však jsem Ti to psala!!Drž se, jsme s Tebou, malá to zvládne a ty taky, žádná jiná možnost není!!! :srdce: Jsi moje dvojčátko, takže to dotáhneme obě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
25.12.21 14:12

@ButerflyP
Ozvi se motýlku!!! Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
25.12.21 14:14

@Titanie
Jaké jsi měla těhotenství s dcerou?
Každá to máme jinak… některá ani neví, zme je těhotná, žádný příznaky nemá!!
Hele já prsa necítila v začátcích vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
25.12.21 14:20

@Tvojeteta s dcerou to byl úplný unikát:-)))Do 4.měsíce jsem nevěděla, že jsem těhotná, měla jsem menstruaci, brala jsem antikoncepci, bylo mi 19 a žila jsem dooost studentský život:-)))Pamatuji si, že mě prsa pobolívala, ale věděla jsem houby, že můžu být těhotná…Na prvním ultrazvuku mi řekli, že čekám holku:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
25.12.21 14:28

@Titanie
Tak vidíš, není důvod blinkat jako šmoulina!!! Tak se hezky uklidníme, sedneš si se svýma miláčkama ke stromku a užívej si klídek, občas nám sem napiš!!!

No jo, já úplnem zapomněla, že to seš ty, já taky brala antikoncepci do 12tt a hned jsem šla na primotrimestrál :mrgreen:
Jj studentskej život!
Já to pojala stejně, ve středu jako nekuřák
jsem si dala cigaretu s kamarádkou- asi po 10 letech 🤦‍♀️. Ve čtvrtek v práci jsme dala pár skleniček vína… a včera už mi bylo blbě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
25.12.21 14:34

@Tvojeteta Jojo,měly jsme to stejně..Já byla velký pařmen a ta moje holka to všechno vydržela…Vždycky jí říkám, že ona tady prostě být měla.-)Jak jsem byla vyjukaná, když se narodila, tak jsem po 3 týdnech přestala kojit, a přešla na umělé mléko a stejně nebyla nikdy nemocná:)Dodnes je to držák, co se týká nemocí, když nepočítám rýmu nebo tak, měla jednou angínu a to je vše.-)No, asi ten základ z vína k něčemu byl:-)))
Teď se podívám na víno a chce se mi zvracet:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
25.12.21 14:40

@Titanie
A to je ten příznak, který hledáš! Já to mám taky tak, včera při večeři jsem dala jen jeden minilok a víc mi nejelo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
25.12.21 14:54

@ButerflyP drz se myslím na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie