KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19749
26.12.21 15:41

@Pavluja To je luxusní test… :srdce: S tou krvi si taky prohrávam s myšlenkou, ze bych na ni nesla…. Nevím, no.. Uvidíme, jestli mě to ještě popadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
26.12.21 16:12

@Pavluja @Titanie holky nebojte příznaky jsou možná fajn že se cítíte že jste v tom, ale nejsou fajn když blijete jak smoula, nebo Teta :lol: mě absolutně nic nebylo až do 9tt kdy jsem začala cítit lehce prsa a to odeznivalo a přicházelo takže ty nervy tam byli že je něco špatně ale opravdu příznaky nic neurčují :hug: :srdce: prosinec prostě vyjde vám všem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
26.12.21 16:26

@Michaelavavra :potlesk: :potlesk: super dobře že už jsi doma a kontrola proběhla dobře! I bez Afričana :lol:
Na rizikovce si te nechají pokud se ještě nevytahne i když ze zadní stěny se málokdy vytáhne :think: to máš součástí porodnice tu rizikovku?
Placentě se říká vcestná placenta s vcestnýma cévama no… Je na prd že od 30tt někdy už hospitalizují ptz je vyšší pravděpodobnost krvácení z těch cév pokud by se začala oddělovat placenta 8o ale nechci malovat čerty na zeď.. Uvidí se 4.1 na kontrole a tam se asi rozhodne co dál… Na císaři byly některé holky i v 32tt což je masakr ale většinou se chodí 36tt což se mi čas sakra krátí, no uvidíme příští pondělí :roll:
Neschopenku mám od 1.12 už jsem si připadala v práci nepoužitelná když dělám v obchodě se sportovním vybavením a oblečením, i když vedoucí tak po mě zákazníci furt chtěli něco vytáhnout, sundat ze žebříku, podat činky, a bylo hafo zboží, no nápor obrovský takže už bylo na čase předat štafetu a vyklidit pole :mrgreen:
Ty jsi taky už doufám na PN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
26.12.21 16:28

@Tvojeteta :dance: jupiii blinkáš :hug: prosinec jede :pankac: vy to teda holky válcujete :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
26.12.21 16:50

@Titanie @Pavluja Holky klidek! Ja nemela priznaky celou dobu a za 13 dnu mam termin :srdce: takze se nepozorujte! Jen tomu verte! Jo!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
26.12.21 17:18
@ancksunamun píše:
@Titanie @Pavluja Holky klidek! Ja nemela priznaky celou dobu a za 13 dnu mam termin :srdce: takze se nepozorujte! Jen tomu verte! Jo!!! :hug:

Me to luxusne vynahrazuje 3. Trimestr :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1681
26.12.21 17:53

@Pavluja děkuji a zároveň blahopřeji k testiku🤗je to o nervy, pořad se ceka a člověk se posouvá po týdnech. Doufat a verit🙏To mimi za to stojí😚

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
26.12.21 17:59

@Pavluja krásně sílí mam velkou radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
26.12.21 18:03

@Tvojeteta @baluuu8 @Titanie mám z vas děvčátka radost krásný konec roku a doufám že ten příští bude stejně tak baječný jako je pro Vas konec tohohle :srdce:

Příspěvek upraven 26.12.21 v 18:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
26.12.21 18:07

@ButerflyP mrzí mě že si musela vcera na pohotovost hlavně že je srdíčko :srdce: :hug: hlavně bud na sebe opatrná :hug: :hug: a zkus si vydupat tu PN mě ji dají když chci hned v den transferu v CAR divím se že u Vás to tak nefunguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
26.12.21 18:15

@Sissinka27 a co ty? ;) jak ti to teď časově vychází :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
26.12.21 18:24

@baru-ska no já jdu 11.1 zase k fyzioterapeutce jak zabralo cvičení a pokud mi zůstane odblokovane zebra i kostrc tak bych mohla volat do CAR tak buď Leden nebo Únor uvidíme a ty? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
26.12.21 18:55

@Sissinka27 asi ket přelom leden únor. ms vidím tak na 12,13.1…no v květnu jsme byli ve stejný den, tak třeba nám to spolu zas vyjde a tentokrát do konce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
26.12.21 19:07

@baru-ska tak uvidíme třeba se nám poštětstí ve stejny den hlavně at se nám zadaří a nasledovali jsme holky :hug: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
26.12.21 19:14

@Pavluja to vis tesi me vase uspechy ale tak trosku me ubiji lehci deprese. No do toho noveho car budu volat v lednu a budu se chtit objednat na brezen na konzultaci a pripadne zahakit stimulaci. Stejne tedka cekam na porevizni ms ale vidim to nejdriv v pulce ledna kdo vi jestli nakonec pri preventuvce nedostanu aj vyvolavacku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí