Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Už není denní světlo…
Je to natajňačku- mám na návštěvě todiče a ty silně nesouhlasí, abychom měli další dítě
… jsem jak puberťák s cigárem a krabicovým vínem.
@Tvojeteta krásný
np jo ti kdyby věděli
to bude šok
a este jim pak rekni ze mate 12 dalsich deti v mrazáku ![]()
@Zetmi
Tolik už ne ![]()
Jako oni to pak nějak schroupnou, ale mají o mě strach, tak jim to řeknu, až to nepůjde skrývat…. Atm mají nervy co nejkratší dobu…
Ale tchýně tuhle říkala kamarádům, že by ještě chtěla vnouče, ale né ode mě
![]()
@Zetmi píše:🤣 to jo teda, to to s nima švihne 🙈
@Tvojeteta krásnýnp jo ti kdyby věděli
to bude šok
a este jim pak rekni ze mate 12 dalsich deti v mrazáku
@Tvojeteta je to tam, ty dáš všech těch 12, to je jasný
Mám radost, opatruj se, Rusáci, Afričani, Ukrajinci…to máš fuk..hlavně ať ty jsi ok ![]()
@Pavluja
Nedám. Ale možná budu muset na další KET přestalo mi být blbě… ale zatím duch drží, tak uvidíme, jak bude dál..
Už zbývá jen 10🤣
Holky, 13. den, víc už asi nedám ![]()
Na krev nejdu, u nás všechny laboratoře zavřený až do ledna, dnes jsme to objížděli, tak to tak má být ![]()
Jen takovýhle test jsem měla 13. den v únoru, hcg bylo přes 900 a 16. den byl konec. Tak teď se bojim, no.
@šmoulililinka cipek se mi teda nezkracuje ale někdy mám pocit, že mi vypadnou prave 😳 jsem 32+3 ještě musim pár týdnů vydržet… no ja si myslim že se klidně najez když to pak všechno vyzvracíš 😂… ale ne, to zvladnes ![]()
@Tvojeteta já myslím, že ti bylo blbě fakt brzy…prostě něco se dělo, tělo zareagovalo a teď budeš v normě jako já. Mně furt nic neni. Já věřim, že to je u tebe jasný těhu
![]()
@Pavluja držím moc pěsti. Jsem důkaz ze zázraky se deji..
Holky s naším těhotenstvím též nikdo nesouhlasí. Tchyně má kecy, že prej není možný abychom to po těch laznich stihli. Prej že je ti že snehulaka a tím pádem další prachy. A pak mi řekla, když jsem si postěžovala na zvracení „ko děvče, těhotenství není nemoc“. Myslíte že by tak mluvila kdyby 6× potratila? Mám jako fakt dost nervy s tím tehu a ona mě ještě shazuje…
@smoulamodra tak to už je krásný. 33. týden. Vydrz
hod nějakou fotku taky.
Jo tak takhle jsem nad tím nepřemýšlela
no jako pokud bude krize. Stejně zobnu…
@Pavluja milacku teď se to nestane!!
je to to pravý ořechový
miminko zůstane až do konce
@šmoulililinka bože to je blbka 🙄 bych chtěla vidět ji takhle zvracet.. achjo, moje tchyne je taky na pest..
No fotila jsem se na vanoce u nasich kdyby nahodou to přišlo brzy ať mám památku protože my nemáme zrcadlo 😂 je to buben 🥵
@Pavluja to je krásný test fakt!!! 😇
@Tvojeteta puberťáčka s krabičákem🤣 🤣 🤣 🤣 🤣