Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tvojeteta no to teda 😀 chodící meloun ![]()
@Polárka1234 teda to si měla dramatický 😳 hlavně že jste oba v pořádku!!! Teď už to bude jenom dobrý. Gratuluju k prdolkovi
@Polárka1234
Moc gratuluji
uzili jste si, ted uz bude vse ok
@Polárka1234 gratuluji k Vítkovi hlavně že jste oba v pořádku teď už bude dobře ![]()
@Polárka1234 Veliká gratulace ke krásnému Vítkovi.
Užila sis teda
. Hlavně že jste oba v pořádku.
Doporučuju z vlastní zkušenosti silné hovězí vývary, až budete doma… Mě to po porodu postavilo na nohy, taky jsem byla operována po porodu a ztratila jsem hodně krve…
@Polárka1234 krása.jste oba moc statečný
a Vítek super, taky ho chci ![]()
@Pavluja píše:
@Tvojeteta nádherajá ti to říkala, prdlajs, že bude další ket, ty bys mohla děti rozdávat
Všechno je, jak má být, teď to dotáhneme obě, jen s týdenním odstupem
![]()
Samozřejmě @baluuu8 také, neblázni, jsi 7. den po ket, to fakt to hcg je ještě nízký, aby tam byly vidět rozdíly…když mrkneš na moje testy, tak 8. den mi přišla i slabší čárka než 6. den, až kolem 10. dne to trošku zesílilo a 13. den dálnice…takže v klidu, je to úplně krásný![]()
![]()
Díky moc…
Je to záhul na nervy, však to všechny známe..
@Polárka1234
Kubernát mi dělal řez na syna… tak to je hezký, že sdílíme porodníky….
V CAR jsem v Sanusu- však jsem říkala, že je to na tajňačku…. Táta maje a ségry těhotenství strašně protrpěl, týden před termínem už nespal, a musel nás mít poblíž… před mým řezem jsem se nemohla jít ani vyčůrat, aby mě nekontroloval… ![]()
Co bolesti, jde to?
@Tvojeteta jo aha, tak to jsem někde přehledla, že to máš tajně.. dávají mi nějaké infuze a střídají s injekcema do zadku, takže když ležím je všechno ok, ale to chození je takové bolavé ještě, ale lepší se to, uvidím zítra jaké to bude.
@Polárka1234 držím palce aby to bylo den ode dne lepší.. Tak nějak vyzvídám jelikož mě čeká císař taky s největší pravděpodobností.. Důležité je že jsi už na nohou a že je malý Vítek i ty v pořádku! ![]()
@Xena86 jestli to máš plánované, tak to pujde hezky, jako to měla dneska jedna holčina, v 8 ji odvezli na sál a vratili v 8:47 na pokoj, úplně krásný čas, jsem jí to schválně stopovala, abych to porovnala s mým časem na sále, takže se neplaš a neporavnávej můj extrém, u tebe bude vše v pořádku ![]()
@baluuu8 no vidiš, nádherná čárka, prcek se činí a vše je, jak má být
Mám velkou radost.