KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4032
27.12.21 18:30

@smoulamodra Moc děkuju, zlatíčko, snažím se na to nemyslet a nechat to osudu :lol: Tobě to sluší i s bubnem :* Musí to být už záhul.. úplně si to nedovedu představit, ale věřim tomu.
Kámoška - ale už v porodnici po vyvolávačce - že prý se jí chtělo na velkou, že cítila jen takový tlak (a to už bylo druhý dítě), žádné bolesti jinak moc neměla, řikali jí, že to bude trvat dlouho.. a prý zatlačila trochu a mezi nohama hlavička, málem malou porodila do záchodu.

@šmoulililinka @Zetmi @Xena86 díky, holky :hug:

@šmoulililinka no jo, on je vždycky každej „chytrej“, když nemá tvoje zkušenosti a není v tvé kůži… z toho si nic nedělej, já bych jí slušně požádala, ať o tom nemluví, že to nechceš poslouchat, protože tě to stresuje a kašli na to. My tě tady chápem a moc dobře víme, jaký je to zázrak, že se ti to takhle krásně po těch lázních povedlo a jsme moc rády s tebou :hug:

@Tvojeteta tomu rozumím, že mají strach, mají tě rádi :hug:.. mně taky pár lidí řeklo, že má o mě strach v mém věku, ale přejí mi to… myslím, že vaši budou v pohodě, až se to oznámí a hlavně nebudou muset mít strach po té tvojí stimulaci už, to tě asi ohrožovalo nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
27.12.21 18:44

@baru-ska
To mi povidej
No hlavne abys mela vcas kontrolu a slo s tim jeste neco delat. Ale snad to byl u tebe jen vykyv.
Ja doufam, ze mi to vyjde dobre, aby take kontrola byla vcas a dalo se s tim pripadne neco delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
27.12.21 18:46

@šmoulililinka @Tvojeteta teda holky, vy máte fuj tchýně! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
27.12.21 18:58

@Anonymka1230 to jo. td už jen co nejdřív dostat MS :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
27.12.21 19:22

@Tvojeteta
Ahooooj. Rada te vidim.
Dneska ofiko negativni krevni test. 2.1. Mam uz ockovani a hned 3.1. Volam do CARu co dal.
Jak ti je? Jak se citis? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
27.12.21 19:26

@LucieKLuc
Ahoj, to je dobře, žes nakoukla k nám….
To je dobře, že máš plán. Očkování se neboj. Třeba to zaměstná tvojí imunitu a nechá embryo v klidu…
Nic si z neúspěchu nedělej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
27.12.21 19:32

@Tvojeteta
Mne se strasne ulevilo, ze to je potvrzene. Citila jsem, ze to je neuspesne, jen jsem musela vydrzet do oficialniho terminu.
Takze dnesnim vecerem vysazuju hormony. Od zitrka beham 😍.
Mam jeste jednu mrazenou blastocystu - myslim ze 2- a doufam v brzks transfer. Kdo vi treba mi to ockovani pomuze 😍

S jak se mas ty? Jak se citis? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
27.12.21 19:36

@LucieKLuc
Mně je blbě, ale trochu líp, přestala jsem zvracet.

Hele jednou jsem tu našla diskuzi a psala tam holčina, která dávala poslední fakt špatnou blastocystu, střídavě hodně krvácela, ale nakonec úspěch, tak jí věř a hezky naplánuj transfer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
27.12.21 19:41

@Tvojeteta
Tak to je bajecna novina, to vypada slibne.
Kdy jdes na test?

Zni to asi divne ale kdyz mi tenkrat rikali, jak se ktere emryjko vyviji ( toto bylo nejhorsi a zabojovalo), hned jsem si myslela, ze tohle “nejhorsi” embryjko je to moje. Takova vnitrni intuice.

Myslim pozitivne🍀 🍀 🍀

Tobe drzim pesti, moc jsi mi pomohla, kdyz bylo nejhur 😊 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
27.12.21 19:45

@LucieKLuc
Jee nepřeháněj☺️️
Hele mně toho hodně dala tahle skupinka a jsem ráda, když taky můžu nějoho podpořit.

Hezky si zaběhej, vyčisti hlavu a intuici důvěřuj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
27.12.21 19:51

@Tvojeteta
Neprehanim, moc jsi mi pomohla. 🌞

Zitra jdu behat, jsem zvedaca, kolik dam…jeste v dubnu jsem dala 15km, ted budu rada za 4 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
27.12.21 19:54

@LucieKLuc
Hele moje hodně dobrá kamarádka, 40+, velká běžkyně, i ultra maratony běhala, všichni jí říkaly, že už dítě mit nebude a pak jsme se potkaly v práci, já jí přemluvila na IVF, povedlo se, dala si do 12tt klídak a pak zase pomalu začala běhat, cvičila až do porodu ( rozumně), protože její tělo by bez pohybu trpělo…. Má krásnýho kluka, je šťastná a šikovná máma!!!

Tak se neboj, ono to dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
27.12.21 20:06

@Tvojeteta
Budu doufat v to nejlepsi.😍 :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
27.12.21 20:38

@Pavluja
krasna lajna. :dance: taky uz bych netestovala a kdyz nejde krev, tak holt az utz. ono to stejne vzdy uklidni jen na chvilicku.
a zatim to vypada, ze je vse na dobre ceste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
27.12.21 21:05

@LucieKLuc

Ahoj bud v klidu ja take veham denne 10km, po revizi v srpnu to byla pulka no a ted zase ze strachu zase jen pulka protoze snad 7tt spis jde o to ze driv za ten stejny cas jsem ubehla dvojnasob, ted cas zustal ale vzdalenost jsem zkratila na pulku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí