Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ButerflyP
moc mě to mrzí, tohle už prostě není možné!!
Máš tam doporučené imuno vyšetření a sakra prostě ta tvoje práce zas. aná
já to vidím problém v práci, prostě nemůžeš a nesmíš nic tahat na počátku těhotenství
a po revizi si vyptej neschopenku aspon na ten den, to je snad samozřejmost!! Vždyť po celkové anestezii musíš být v klidu…!
@ButerflyP píše:
Asi nema smysl cekat ze by v pondeli srdicko jeste bylo??? Nebo?? Kdyz toho 6+1 bilo a bylo tak proste je to bez sance co??
Já tomu nerozumim…tak je po všem nebo je ještě šance? Co ti teda řekl doktor?
@Pavla198 píše:
Já tomu nerozumim…tak je po všem nebo je ještě šance? Co ti teda řekl doktor?
Cekam uz ve FN ale je mi jasne ze tohle uz zase Izabellka nerozdycha
@ButerflyP kočko to mě moc mrzí
drž se
ale opravdu už neschopenku a trvat na tom, to imuno aspon že doporučil, ale stejně za to muze ta práce ![]()
@ButerflyP Zlato to snad ne…to není možné…je mi to tak strašně líto
drž se…
@Zetmi píše:
@ButerflyP kočko to mě moc mrzídrž se
![]()
![]()
ale opravdu už neschopenku a trvat na tom, to imuno aspon že doporučil, ale stejně za to muze ta práce
Imuno mam pred kazdym IVF, tam mi dnes osobne Gallova rekla ze ted mam v sobe tolik hormonu ze by vysledky mela zkreslene, ale tentokrat mi nabere hned po 6tinedeli, tak uvidime jestli je to kvuli necemu jinemu, ze pry proste medrol a godasal a nic jineho na APA syndrom neni, (ja si laicky myslim ze ted by prave v krvi videli co se deje kdyz to v tele probiha - no pry mam respektovat vedu
![]()
Jinak Gallova ze nejspis geneticka veda proto telo nechce porodit zmetka, ale mame vyloucene mutace atd, takze nevim kde ty setiny procenta by se v kazdem tom ebryjku zrovna vzaly … hlava mi to nebere,
Hlavne vim ze nez se dostanu zase do stadia miminka v 9tt, tak uplyne pul roku
![]()
No a nejspis tohle je posledni hrebicek do rakvicky i ve vztahu, protoze uz pry nema muz silu to porad dokola resit, jinou nema, no ale proste nejspis si zacne hledat jeste kdyz je uplne pryc… ach jo holky ach jo.
Tenhle rok mi zrovna nejlip nezacal ![]()
Ale jinym ano, tak alespon Titanie, baluuuu8
Smoulilililinka
PN si neberu kdyby muzskymu hrablo, tak nebudu mit ani najem!!! Mam na dnesek Nahradni volno.
A co ty @tvojeteta?? Myslim na tebe s tim krvacenim, jak se citis? Zase bys alespon nemusela na revizi ne?
@Zetmi a dalsi dekuji za podporu, treba nejaky mesic budu pak testovat a prozivat dalsi tehotenstvi s vama ![]()
@ButerflyP Zlato,určitě bych šla do genetiky embrya…stoprocentně!!!Je mi to tak strašně líto, zlato moje…tohle by se prostě dít nemělo. ![]()
@ButerflyP tak nemluv že si najde jinou, nebo ti to snad řekl?
@ButerflyP moc a moc mě to mrzí
drž se brouku
souhlasím s holkama že po transferu by si měla být doma a netahat těžké věci v práci
jsme tu pro tebe
mám též fyzicky náročnou práci a vždy těch 14 dnů bývám na PN
@ButerflyP já už tomu klidu po transferu/oplodnění taky věřím. Teď jsem poprvé fakt odpocivala a je to dobrý.
@ButerflyP určitě genetiku embryi jestli nemáte no..I tu neschopenku.. I když píšeš co píšeš.. ale..
![]()
@ButerflyP ach jo, to už ani snad neni možný
Je mi to moc moc líto
Tolik jsem tomu věřila. Ale souhlasim s holkama, u tebe je jednoznačně nárok na genetiku embryí a po transferu total klid. Ach jo, drž se, přeju hodně sil. ![]()