Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lumr ahoj, tak to budes asi prvni dubnová KET jestli jsem neco neprehledla ![]()
No tak pak dej vědět jak to dopadlo a kdy budes testovat, jestli vydržíš aspon 10 dnů ![]()
Dopadne to dobře, neboj, je jaro a to je idealni doba
![]()
@Xena86 Vazne?
Pred 4.lety se presne touto dobou povedl ET. Vetsinou testuji brzy, ale chci vydrzet do 18.4.
Ale znam se ![]()
@Tvojeteta to mi připadá škoda… 196 je v normě podle tabulek, ale ted asi nema smysl do toho vrtat ![]()
@kambalaka @Pavluja děkuju. Už mám jedno ket za sebou a teď s tím přišli na klinice, že by mi to mohli udělat. Ale na další týden mám už naplánovaný ket, tak nevím, zda jít na ket nebo radši pockat a jít ještě na ty testy. Už mi zbývají jen dvě embrya a další stimulaci kvůli věku už nejspíš nestihnu
@Xena86
Jś i vnitřně cítila, že to není správně., test nesílil… a nebylo, když tady sleduješ, tak většinou ty hodnoty do 250 stejně nedopadnou, buď je to zamlklé později nebo mimoděložní…
jen pár fakt statečnejch holek to sem napíše… a to jsou dobrý, protože alespoň si holky, kterým se nedaří uvědomí, že hezký fotky poz testů nejsou všechno… i když je asi ubíjející, když se nedaří dlouho…
@Anonymka Ka takže první vlaštovka 6.4, to už te nikdo asi nepředběhne ![]()
Držím palce!!! A chceme samozřejmě info ![]()
@Xena86 děkuji
určitě se ozvu ![]()
Musíme se podporovat, všem držím palce. ![]()
@ancksunamun taky tak taky tak
No možná spíš později se potkáme. Já už mám přípravu na KET. Ale držím palce. Ke komu jdeš?
@Tvojeteta píše:
@Xena86
Jś i vnitřně cítila, že to není správně., test nesílil… a nebylo, když tady sleduješ, tak většinou ty hodnoty do 250 stejně nedopadnou, buď je to zamlklé později nebo mimoděložní…
jen pár fakt statečnejch holek to sem napíše… a to jsou dobrý, protože alespoň si holky, kterým se nedaří uvědomí, že hezký fotky poz testů nejsou všechno… i když je asi ubíjející, když se nedaří dlouho…
Pravda pravda…
Ja uplne nevim jestli si mam po dvou nezdarilych ketech vyzadat dalsi vysetreni ci co…
@Pavluja píše:
@Málinka25 @Tvojeteta holky, kdy jdete na KET? Asi si to nebudu všechno pamatovat, ale určitě napište a podpoříme se. Čím víc na sebe budeme v ten den a i po KET myslet, tím víc bude proudit pozitivní energie a zadaří se
![]()
Já jdu teď v úterý. Mám stimulovany cyklus, jinak to u mne nejde. Tentokrat mi dal progesteron v injekcich + po ket Clexane, tak uvidím. Budeme si všichni držet pesticky a v dubnu budou samé // čárky
Taky díky všem za podporu![]()
![]()
@Málinka25 Tobě taky
já ještě nevím, v pondělí mi budou sestřičky volat v kolik mám přijít minule to bylo v 11:00, tak si myslím, ze to bude podobně
Ahoj všechny, moc vás zdravím🙂
Dnes jsme byli u genetičky a pak u doktorky, stimulovat začnu ke konci dubna, takze zkraje května bude ET, zbytek poslem na genetiku. Vsechny nase testy jsou v poradku. Tak kooonečne se neco deje a bude dít. Huraaa. Jinak dnes práce na zahradě docela zmohla. 🥴
Strašně vám držim palce a už se moc těšim na dobré zprávy a fotky testíků ![]()