KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
731
3.4.21 17:42

@Tvojeteta no, ale ta nespravedlnost je jediný, na co si můžu případně stěžovat :D jinak samozřejmě vím, že neexistuje.
A když bych otěhotněla za 6 let, tak by mi bylo přes 40, partnerovi přes 50. Vždycky jsem chtěla jedno dítě, teď budu ráda, když se vůbec podaří. I kdybych nebyla limitovaná věkem, vzhledem k počtu dětí partnera z předchozího vztahu je to jedno dostačující ;) Někde na mě čeká, ale asi hraje na schovávanou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
3.4.21 17:52

@Dicentra27
Tak otěhotníš letos! Máš tam ještě dva, ne? A jak někdo psal… květen je měsíc lásky!
Já to nepsala jako ty kecy, co kolem sebe asi slyšíš, že to nesmíš řešit. Já myslela, že ti pořád zbyde taková ta možnost- a dost se stává, že ivf nastartuje tělo a pak holky otěhotní uz v klídku… ( když tam není jasnej důvod…)
Já tady taky má spřízněný duše, který jsou taky po TESE a víš, že máš jenom omezený počet pokusů, že sice se jedná o první ivf, ale že žádný další nebude, ani když vyhraješ v loterii, prostě je to jasný konec a to je prostě zvláštní pocit…

Já vždycky, když se tady moc začtu, tak mě popadne taková touha jít do druhého ivf a manžel to pak doma žehlí :lol: ;)

A jestli hraje na schovku, tak ho v květnu zapikáš!!! :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
3.4.21 19:59

Koukam ze nas tu je vic, ktere po Ketu otehotni, ale pak to odejde…tohle me na tom stve fakt nejvic. Ze otehotnim vzdy, i prirozene ale nedokazu se prehoupnout pres 6. ci 7. tyden… doufala jsem ze vysetreny embrya to vyresi a zjevne ani to ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
4.4.21 10:11

@šmoulililinka mám stejný problém… Nejhorší je na tom to, že se z toho pár týdnů raduješ a pak zase facka… :(
Myslela jsem, že vyšetřené embryo, bude jistota, protože jsem si ty nezdary odůvodnila tak, že asi nebylo zdravé a v pořádku, ale i tak to nevyšlo… Možná je to tím, že 1.IVF a 1.KET nebo 1.ET prostě nevychází… ☹️️ Možná náhoda nebo nevím, každopádně příčina neznámá.
Anti-tyreoglobulin z imuno výsledků je zvýšený 14,9 a norma je 0,0-4,1 to mi ještě doktor řekne jestli je to tím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
4.4.21 10:40
@Tvojeteta píše:
@Dicentra27
Tak otěhotníš letos! Máš tam ještě dva, ne? A jak někdo psal… květen je měsíc lásky!
Já to nepsala jako ty kecy, co kolem sebe asi slyšíš, že to nesmíš řešit. Já myslela, že ti pořád zbyde taková ta možnost- a dost se stává, že ivf nastartuje tělo a pak holky otěhotní uz v klídku… ( když tam není jasnej důvod…)
Já tady taky má spřízněný duše, který jsou taky po TESE a víš, že máš jenom omezený počet pokusů, že sice se jedná o první ivf, ale že žádný další nebude, ani když vyhraješ v loterii, prostě je to jasný konec a to je prostě zvláštní pocit…

Já vždycky, když se tady moc začtu, tak mě popadne taková touha jít do druhého ivf a manžel to pak doma žehlí :lol: ;)

A jestli hraje na schovku, tak ho v květnu zapikáš!!! :mrgreen: :srdce:

My se snažili 1,5 roku a bylo to zbytečné. Ztratili jsme drahoceny čas. Manžel azoospermie, takže pul roku léčení léky a pak Mese/Tese. Naštěstí se tvořili, jen se jim nechtělo ven :) Pak jsme zkoušeli 1 IVF a to skončilo než začalo. Nemam již vajíčka. Takže jsme šli hned do DV. Z 8 máme 4 pokusy. A 6.4. 3 pokus. Děti nemáme a je mi přes 40, tak se modlím, aby vyšlo. Musíme věřit a doufat. Všem moc držím palce a doufám, jak si psala, bude duben náš měsíc :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
4.4.21 10:44

@Málinka25
Vyjde to!! :hug: :hug:
Už se to blíží!!! Ozvi se, když budeš chtít, aby ti to utíkalo a abys nemyslela na blbosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
4.4.21 11:23
@Tvojeteta píše:
@Málinka25
Vyjde to!! :hug: :hug:
Už se to blíží!!! Ozvi se, když budeš chtít, aby ti to utíkalo a abys nemyslela na blbosti…

Duben vyjde!! Když se na to soustředíme, na ten úspěch, tak to vyjde. Dej vědět ať tě můžeme podpořit a vyhnat z hlavy myšlenky, které tam nepatří jak říká @Tvojeteta :palec: :hug: :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
4.4.21 11:43

Krasny víkend holky :mavam: tak ja jsem si na podporu toho „nemysleni“ objednala běžecké boty a cvičící gumy, vysadila jsem Amelgen a pustila se směle do zuslechtovani svého zadku. :lol: Do MS přece daleko :lol: 3. den a je to tady, muzu se objednat na UTZ :dance: Grepove džusy si delame pravidelně, jinak žádnou podporu nehrotim, v opačném případě jsem si vždycky rozhodila cyklus. :dance: Když bude vše v pořádku přemýšlím, jestli si nevzit neschopenku a předejít tak karantene na KET. I když, jestli me nenahlasí někdo z prace, chytne to muž, to už bude osud :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
4.4.21 12:03

@leylen výborně ses toho chopila :palec: skvělé :mrgreen:
Taky přemýšlím o neschopence… V tomhle období… Minule jsem si ji nevzala a nedopadlo to, tal bych chtela udelat neco jinak.. Asi to na to nema vliv, ale vedu nekolik lidi, chod prodejny, a resim veci i se zakazniky, mam zodpovednost a minimálně vim o dvou pripadech kdy jsem byla po KET a puls mi z nervů vystřelil do vesmíru :zed: toho bych se chtěla vyvyarovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
4.4.21 12:30

@Xena86 ona je to úplná alchymie :zed: Po KET jsem se snažila fungovat normálně a nic. A nejsem typ, co by těch 14 proležela… Říkám si, že když je ok sliznice i embryo a když ho tělo přijme, tak je jedno, co se děje kolem.
Vím, žes psala, jak si, stejně jako já, chodila do práce a že máš teď posledního zmrzlíka, tak rozumím, že se chceš nepříjemným situacím vyvarovat…Na druhou stranu v březnu holky úmrtí v rodině apod., šílený stresy a stejně mají //. Teď je řada na nás :srdce: 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
4.4.21 12:48

@Dicentra27
Přesně. Já byla v březnu jenom doma, snažila ksem se co nejvíc ležet a sjížděla jsem emimino- výsledek je nic a velká deprese :mrgreen:
V dubnu jsem si napsala směny a hlavně pár dní po ketu jsem si napsala hodně práce, abych na to nemyslela…
a když to nevyjde, tak pojedem na pěknou dovolenou a nebo si koupím něco hezkého za vydělané peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
4.4.21 13:49

Souhlasím že není záruka 14 dnů ležet, to bych nevydržela, doma je pořád co dělat a venku bude hezky, ale spíš bych to chtěla udělat jinak než před tím, abych si něco nemusela vyčítat :? Je mi jasné že je rozhodnuto 2 dny po KET jestli se uchytí, následně čekáš jestli se to supr embryo vyvíjí a ani to není záruka že to vyjde.. Tím chci říct, že každý sám v sobě musí cítit co ví že by měl, nebo neměl dělat..
Je to na nás :* Hodit se do pohody, občasné depce se nevyhnem, myslet na to nepřestaneme ať si kdo chce co chce říká, ale jen pozitivně :hug:
Pustím si do sluchátek nějakou pozitivní meditaci a nechám špatné myšlenky plavat :andel:
Aspoň dnes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
4.4.21 14:00

@Xena86
Přesně jak píšeš… a to nejdůležitější pro psychiku je udělat to pokaždý trochu jinak!!! Je jedno kolik ti napíše holek, že je tohle dobrý a tohle blbý… prostě si to musíš srovnat, postupně vyzkoušet a najít vlastní cestu… já taky nejdřív na to bezstarostně házela bobek a pak si zkusila ležet a teď budu dělat všechno a nic…
Nejhorší je, že třeba chceš i nějaký holce, která teprv začíná pomoct, ale ono to prostě nejde, každá jsme jiná a každá potřebuje něco malinko jinýho… a stejně si na to musí každý přijít sám!
Jediný co potřebujem všechny je pochopení a to je to, proč sem chodíme!

Jo a taky podporu abychom úpln nezblbly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
4.4.21 14:34

@Málinka25 ahoj, mně je právě už víc přes 40. Snažili jsme se, pak ivf-nativ (řekli mi, že by už nebylo co stimulovat-možná škoda, měla jsem z vlastních vždy krásnou blastu, možná by to i vyšlo, kdybych tu stimulaci zkusila, jenže člověk přijde na kliniku a je pole neoraný…teď kdybych to mohla vrátit, šla bych do kombicyklu), pak s DV ( 1,5 roku pryč a ani vajícka od 3 různých dárkyň nezabrala, 1× ZT a 1× biochemko). Jsem údajně zdravá. Stálo to všechno už přes čtvrt mega a nic :( Tak teď jdeme do DE, protože miminko chceme a budeme ho milovat, když k nám bude chtít. :srdce: Nevzdáváme se, i když mě mrzí, že nebude partnerovo, když má spermio ok. Ale ty peníze a bez záruky a taky to čekání…už je to nějak moc, tak už sám řekl, že zkusíme DE.
Držím pěsti, ať máte štěstí a teď ten duben vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
4.4.21 14:39

Holky, jinak přeju krásné Velikonoce :D 🐣, ať ten symbol vajíčka je pro nás osudným a přijde nový začátek a s ním nový zdravý život. :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí