Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ancksunamun
Souhlasím, že i pofňukat je dobrý, ale chce to střídat ![]()
Tak ziltra v 11 ![]()
@Anonymka Ka píše:
@Tvojeteta ahojky tak já zítra KET v 11:00
Moc drzim palce at je to ten pravý prďola ![]()
@ancksunamun tak mě vždy různé tablety pomohly.. Ale ten mám jakýsi klion D 100 a ten je Teda pěkně na prd.
@Pavla198 píše:
Moc drzim palce at je to ten pravý prďola
Presne tak Anonymka Ka ![]()
Drzime palecky a posilame kopce myslenek at to vyjde ![]()
@Dicentra27 ty jsi platila daleko mene… my s tema ketama uz v tom mame bezmala 65 tisic. A to prosim na pojistovnu
kdyby me to stalo jak tebe tak do toho jdu klidne znovu ![]()
Tak za chvili na test Covid a zitra rano volat, jak se rozmrazila v kolik prijit ![]()
@lumr tfuj tfuj tfuj preju negativni covid test a druhý test veeeelmi pozitivní ![]()
Dej vědět ![]()
A kdo dalsi uz ma termin KET? Ja jdu 14.4. na ultrazvuk to budu 12.ty den. A pak se pry uvidi co dal. Prekvapuje me, ze zadne leky nepotrebuju, az 12.ty den se uvidi jestli je potreba podporit nejak rust sliznice. Ja kazdopadne piju kontryhel a gynex kapky a obecne se slznici problem nemam, tak snad to bude dobry no
@šmoulililinka píše:
@Dicentra27 ty jsi platila daleko mene… my s tema ketama uz v tom mame bezmala 65 tisic. A to prosim na pojistovnukdyby me to stalo jak tebe tak do toho jdu klidne znovu
My jsme už něco málo přes 100 tisíc s tím druhým IVF… taky na pojišťovnu. Hold to není úplně nejlevnější záležitost…
@Mikuka píše:
A kdo dalsi uz ma termin KET? Ja jdu 14.4. na ultrazvuk to budu 12.ty den. A pak se pry uvidi co dal. Prekvapuje me, ze zadne leky nepotrebuju, az 12.ty den se uvidi jestli je potreba podporit nejak rust sliznice. Ja kazdopadne piju kontryhel a gynex kapky a obecne se slznici problem nemam, tak snad to bude dobry no
Ahojky, jsi to ty ta kocka co chodi taky do repromedy? Ja to mam uplne stejne. 12 den na UZ a do te doby nic… tez me to udivilo, nejak jsme neresili jestli to bude prirozeny nebo stimulovany cyklus ale usoudila jsem ze teda prirozeny
pri OPU jsem mela sliznici paradni, tak asi usoudili ze neni potreba to nejak jeste nahanet. Jinak na UZ jdu 12.4. a cykly mam teda silene dlouhe, naposledy sem mela ovu az nekdy po 16 dnu. Tak su cela napnuta kdy to cca bude at si dam dovcu v praci ![]()
Ahoj, tak já jdu v pátek na kontrolní utz 8 den cyklu, tak uvidíme…
Někdo kdo chodí do us care v Praze?
A ještě dotaz, holky s endometriozou, jak jste reagovaly na utrogestan když se ET nepovedl? Já teda o dost horší bolesti, citlivá prsa, hrůza