KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
731
6.4.21 16:48

@Jíňa03 to i já mám standard ms. Spustila se přes léky. Takže dost čumím a doufám, že vse dobře dopadne.
U nás v Gennetu se 14. den po transferu chodí vždy. Ale vím, že se to v CARech různí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
6.4.21 17:23

@Dicentra27 tak když máš ms, tak to bude dobrý, ta hodnota hcg je nízká, spíš to vypadá na biochemko a do pátku to snad bude na nule. Kdyby to bylo mimoděložní, měla bys ho vyšší a i pozit. testy. Zkontrolovat to musí, když už je to zvýšené, já taky pokaždý musela chodit na krev až do hcg 0. Ale to jsem měla pozitivni testy a hcg vysoký.
@Jíňa03 tj. v Iscare se nechodí na krev ani při žádném výsledku z testu. Já při ZT byla jako samoplátce a teď podruhý jsem si to vyžádala. Ale když to ani test nedetekuje, tak je krev zbytečná.

Jinak holky, já chtěla děti už tak od 25, ale bohužel smůla na chlapy a dítě s někým neznámým nebo bez otce, jsem nechtěla. Toho svého jsem potkala až po čtyřicítce na seznamce. Vědět dřív, co teď, tak jsem si nechala zmrazit vajíčka, ale kdo tohle předpokládá? Pořád jsem doufala, že někoho potkám, ale vždy ty vztahy vedly do háje.. Takže kecy, že jsem měla začít dřív, vyloženě miluju. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
6.4.21 17:28

@Dicentra27 tak to přemýšlím že až tam v pátek budu na kontrolním utz, tak si řeknu, jestli mi krev radši vezmou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
6.4.21 17:45

@Pavluja díky za uklidnění 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
6.4.21 18:46

@Pavluja mě bude sice teprve 33, ale měla jsem to samé.. Až ve 30 jsem našla chlapa(teď už manžela) s kterým jsem si dokázala představit život a děti… Přitom jsem chtěla mnohem dříve, nedá se svítit.. A taky jsem to poslouchala ze všech stran, hlavně od dr skrz endometriozu… Abych měla co nejdříve děti :pocitac: bez chlapa, jak :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
6.4.21 18:48

@Pavluja tak koukam, ze pan doktor dela nepekne proslovy vsem..
Genetiku jeste nemame porad mame mrazacka z 1. IVF a predtim nebyla indikace a nebudeme rozmrazovat.. pokud nevyjde ani posledni tak na genetiku pujdeme.
No evidentne bude problem v deloze protoze z 8 se oplodnilo 6 a prezilo do 5 dne 5.. jen se ve me nikdy neuchyti.. ani biochemio nic proste ciste bile testy.. tak ja nevim:( dekuju moc ja drzim palce moc vsem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
6.4.21 18:49
@Dicentra27 píše:
Holky, to tu máme jak přes kopírák 😁
Jsem se ve 30 rozešla (po 9 letech) a i když partner byl hned nový, přece si hned nevyrobím dítě. Ano, po zkušenostech bych nějaké věci udělala jinak, ale dítě s ex by to nebylo.Jinak já volala na výsledky dnešní krve, říkala jsem si po sněhobílém testu a dnes rozjetém krvácení, že to je jen formalitka… Ale řekli mi hodnotu 10 a mám přijít zas na odběr v pátek :roll: Tak na mě myslete, ať ten můj chudák odejde s ms a nesedí někde, kde nemá,… to by mě jeblo.

Při hodnotě 12 asi 15.den po KET se me zeptali jestli chci kontrolni odběr, ale odešlo to s ms… Tak možná si to chtějí pohlídat aby byla fakt nulová hodnota :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
6.4.21 21:10
@Jíňa03 píše:
@Pavluja mě bude sice teprve 33, ale měla jsem to samé.. Až ve 30 jsem našla chlapa(teď už manžela) s kterým jsem si dokázala představit život a děti… Přitom jsem chtěla mnohem dříve, nedá se svítit.. A taky jsem to poslouchala ze všech stran, hlavně od dr skrz endometriozu… Abych měla co nejdříve děti :pocitac: bez chlapa, jak :zed:

Jj endoska :palec: pri kazde navsteve dotaz tak jak to vidite nasadime hormony nebo jdeme tehotnet 8o a ja bez borca hmmmm co si vyberu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
7.4.21 07:51
@Ifunka99 píše:
No evidentne bude problem v deloze protoze z 8 se oplodnilo 6 a prezilo do 5 dne 5.. jen se ve me nikdy neuchyti..

Neříkej si, že bude problém v děloze, máš jí výstavní a krásnou :D by si jinak na utz všimli, kdyby bylo něco v nepořádku ;) I když - já nemám co mluvit, // jsem u sebe doposud neviděla. Teď nebýt toho krevního testu, ani nevím, že prodělávám biochemické. A přiznám se, že v pondělí jsem držela v ruce kontakt na psychologa od Gennetu a ptala se sama sebe, jestli je problém v mojí hlavě, když jsme podle vyšetření zdraví :nevim:

@Xena86 joo, to já si to tak taky myslím. Věřím, že to odchází, v pátek si to překontrolují a budu na nule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
7.4.21 08:11

Dobre rano, holky. Tak KET mam ve 12hod. Jeste mi bude volat embryolog, jak se rozmrazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
7.4.21 08:16

@lumr myslíme na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
7.4.21 08:18

@Tvojeteta dej vědět jak ti dopadl utz dnes  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
7.4.21 08:54

@lumr Myslime na vás :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
7.4.21 09:08

@lumr budu držet palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
7.4.21 11:11

@Jíňa03 @leylen @Xena86 Holky, moc dekuji. Rozmrazila se krasne. Bude se vkladat Top kvalita, druhe nechame do zitra a pripadne znovu zamrazime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí