Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tvojeteta děkuji, já právě vím, že někoho bolí, někoho ne, a teda já cytologii vůbec necítím.. Já mám teď nějakou mykozu a myslela jsem si, že to bude špatné a odlozime ket ale naštěstí se t zlepšuje, takže čekám na MS a od 2dc začínám brát estrofem a mezi 10dc-14dc se mám objednat na kontrolu ![]()
@leylen píše:
@ancksunamun To mi je litome paradoxně stimulace s endo neudělala nic, naopak muzu konečně spát na pravém boku a nic mě nebolí. Jsem zvedava, co tam najdou příští týden. Ať je ti brzo lépe
Moc dekuju snad to bude v pohode
Porad verim. Ja ted po dlouhe dobe vypla z trosku vic busy rezimu a prijde mi to jak s rustem osmicky - pokazde me zacala bolet kdyz jsem si vzala dovolenou, nebo jsem si rekla ze si dam voraz budu odpocivat. A tady to same ![]()
@Tvojeteta poctivě jsem ležela
a bez ponožek ani ránu, i v nich spím ![]()
@Anoanonym1 mě KET taky nikdy nebolel, je to jako ta kontrola na cytologii čípku
neboj
@Anonymka Ka já taky bez ponožek ani ránu, taky spím v ponožkách, já v nich chodím i na KETy a byla jsem v nich i na OPU 😁 taky jsem zimomřivá
Bez ponožek ani ránu.. Ja mám na KET dokonce speciální šťastný ponožky s melounama, vždycky nosím právě tyhle ![]()
@Tvojeteta Dekuji. Ja drzim palecky Tobe
Za chvili sr zavrtam do perin.. To cekani bude dlouhe ![]()
@lumr
Bude to dlouhý, ale každý den napiš, třeba jen tak, nemusíš psát o každým píchnutí a nebo můžeš, od toho tady jsme…
@Jíňa03 to asi nejsou úplně šťastné ponožky, když už tam jdeš po několikátý 😁 ne, promiň, chtěla jsem odlehčit situaci. Já na KET vždy v medvídkovských papučkách, vzdycky se sestřičky smějí, když je vidí, ale já se v nich taky cítím dobře 🙂
Tak ted jsem jako novacek nabyla pocitu ze je to cele vlastne o ponozkach
![]()
@Tvojeteta Ja se moc nepozoruju
Nemam na to cas. Prace, deti
Napisu rada.. A co Ty, uz se tesis?
@kambalaka no měla jsem je 2×, jednou vyšlo, podruhé ne, tak do třetice… A kdyby… Což se samozřejmě nestane, tak mám v záloze s Hej počkej zajíci ![]()
@lumr
Kolik máš dětí?
Já se moc netěsím, mám strach, je to poslední pokus… tak zalejvám sliznici červeným vínem😉
Jinak humor je holky potřeba!
Hrozně se mi líbí, že jeden den je takový smutný a druhý den je tu veselo!