KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
8.4.21 19:03
@Dicentra27 píše:
@ButerflyP co u tebe nového, po těch dvou bio?

Dekuji za optani, zitra me ceka ta hysteroskopie s endosctratchingem vse pri vedomi a na salku kde mi jindy delaji transfer, nastesti CAR ma tento pristroj, takze ten pokojicek pro KET uvidi ten stejny lekar :wink:.

No uz aby mi dali zelenou na dalsi KET a ten uz konecne vysel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
8.4.21 23:27

Ahoj holky, můžu mezi Vás? mám po 3 neúspěšném transferu. Zbývají nám poslední 2 embrya, tak už jsem pěkně nervózní, vůbec nevím, proč se ani jedno nechytlo…máme genetiku, profil, základní imunologii a minulý měsíc jsem byla na Hysteroskopii a stejně to bylo k ničemu…:(. nemáte některá tip, co si nechat ještě dovyšetřit než půjdeme do dalšího pokusů? vždy po transferu tak od 3 dne mě vyloženě píchá mrzí nohama a tak táhne spodek, jak kdybych to měla každou chvíli dostat..jsem už fakt z toho nešťastná. v KET v březnu měly snad téměř všechny holky úspěch a já zase nic… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
9.4.21 07:13

@Zuzule2014 ahoj, pamatuju si tě z březnového KETu kde jsem byla taky..a taky nevyšlo..
Moc mě to mrzí že ti to nevyšlo!! :hug: je hrozná ta bezmoc že neznáš příčinu. Možná ještě vyšetření hematologie bych zkusila. V tvém CARu ti k tomu víc neřekli? Jestli jsem to pochopila, tak se uchytí a pak přijde mens.?
Nicméně většina z nás má poslední mrazáčky na tento měsíc a vyhlásili jsme duben, měsíc zdaru. Prostě to vyjde, je jaro (i když za okny to tak nevypadá) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
9.4.21 07:30

@Zuzule2014 ahoj, taky jsem breznova a nepovedlo se.. Teď mám poslední pokus… Musí to vyjit…
Co štítná žláza? Vydetrovali? A co nějaké metody navíc? Asistovany hatching nebo embryoglue?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.21 08:05

Ahoj holky, děkuji za založené vlákno. Příští týden v úterý jedeme s manželem po 4.letech k Apolináři do CAR.
Máme tam zamražených 5 embryí. Chtěli bychom se pokusit o druhé dítě.
Nevíte náhodou, kolik teď stojí KET u Apolináře.? V roce 2017/2018 stál 3.000kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
9.4.21 09:07

@Xena86 do CAR jedu v pondělí, tak uvidím, co mi dr. řekne. Nám se před 5 lety zadařilo na po druhé, teď jsme měli 5 mrazàčků, loni jsem měla 2 KETY a nic, akdyby se aspoň chytili..ale.ani to ne, ještě jsem neviděla 2 čárky, prostě mě vždycky od 3 dne začne bodat dole a ja už tuším neúspěch, jak kdyby tělo tam to embryjko nechtělo…ty máš kolik neúspěchů za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
9.4.21 09:13

@Zuzule2014 Zuzi a co reprodukcni imuno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
9.4.21 09:33

Ahoj holky 😊ráda bych se k vám přidala mám za sebou jeden neúspěšný KET a teď rozjíždime druhý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
9.4.21 09:47

@lumr nad tím jsem taky přemýšlela, jen vím, že na to doktoři nějak nechtějí posílat, tak uvidím, co mi na to řeknou. mame poslední 2 embrya a nechci je jen tak vyplýtvat…a ty jsi po kolikátém pokusů? mě nejvíc vrtá hlavou, že před 5 lety to prostě šlo a teď nic a to jsem měla hezkou sliznici a vždy 5 denní embryjka krásné kvality…si říkám, jestli už nejsu stará :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
9.4.21 09:50
@Zuzule2014 píše:
Ahoj holky, můžu mezi Vás? mám po 3 neúspěšném transferu. Zbývají nám poslední 2 embrya, tak už jsem pěkně nervózní, vůbec nevím, proč se ani jedno nechytlo…máme genetiku, profil, základní imunologii a minulý měsíc jsem byla na Hysteroskopii a stejně to bylo k ničemu…:(. nemáte některá tip, co si nechat ještě dovyšetřit než půjdeme do dalšího pokusů? vždy po transferu tak od 3 dne mě vyloženě píchá mrzí nohama a tak táhne spodek, jak kdybych to měla každou chvíli dostat..jsem už fakt z toho nešťastná. v KET v březnu měly snad téměř všechny holky úspěch a já zase nic… :roll:

Ahoj, taky jsem byla v březnový skupině a ket nevyšel. Teď duben další pokus. Už po dubnovém vkladu máme poslední a to bych chtěla nechat na sourozence. A jak píše Xena, duben bude plny zdaru :hug: :hug:
Já se od 15 let lecim se stitnou žlazou, doktor chtěl krevní výsledky atd, hodně to ovlivňuje těhotenství. Máš ji v pořádku?
A co alergie nebo jak se tomu říká na embryo? Vím ze kamarádka si musela pichat injekce, její tělo odmítalo přijmout embryo.
Držím moc palce :hug: :hug:

Ještě doplňuji, stará nejsou, kamarádky kamarádka si nechala rozmrznout po 13 letech a vyšlo, mají krásnou holčičku, která miluje zimu :lol: :lol:
Koukám ze blbě čtu :zed: :zed: kolik ti je let? Mě bude 43. Kamarádka první porodila ve 43 a druhé myslím 46 nebo 47. Takže to jde a obě jsou zdravé děti :srdce:

Příspěvek upraven 09.04.21 v 09:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
9.4.21 09:54

@Zuzule2014 Ja mela 1.IVF a 3×KET neuspesne. Zaridila jsem si reprodukcni imuno, zmenila CAR a 2.IVF vyslo. Ted v unoru byl KET, ale byl to spontanni potrat. Tak uvidime, jak to ted dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
9.4.21 10:02

Když tu čtu ty březnové nezdary, to by v tom byl čert aby to teď nevyšlo… Ja byla dnes na kontrolním utz dc a ještě je sliznice nízká, to byla ale i munule a nakonec narostla krásně… V děloze ale mám možné polip, takže další kontrola v pondělí a uvidí se… Nemáte někdo zkušenost? Nemůže to být nějaký zbytek z toho breznoveho ket? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
9.4.21 10:13

@Jíňa03 taky jsem měla polyp. V listopadu revize v 9 týdnu. V březnu ket nevyšel, tak mi dělal hned na kontrole hystereskopii a zjistil, ze mám polyp a srusty u děložního hrdla, prave po té revizi, predtim jsem měla vše v pohodě. Tak my ho hned odstranil i to hrdlo rozšířil a teď čekám po dubnovém Ketu na výsledek. Doufám ze vše dobre dopadne.
Držím palce. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
9.4.21 10:54

@lumr a přes co sis zařídila prosím to reprodukční imuno? a zjistili ti něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
9.4.21 11:07
@Zuzule2014 píše:
@Xena86 do CAR jedu v pondělí, tak uvidím, co mi dr. řekne. Nám se před 5 lety zadařilo na po druhé, teď jsme měli 5 mrazàčků, loni jsem měla 2 KETY a nic, akdyby se aspoň chytili..ale.ani to ne, ještě jsem neviděla 2 čárky, prostě mě vždycky od 3 dne začne bodat dole a ja už tuším neúspěch, jak kdyby tělo tam to embryjko nechtělo…ty máš kolik neúspěchů za sebou?

Mě připadají ty tvoje příznaky 3.dne jakoby tělo zabíjelo to embryo :? :think: určitě si vyžádej reprodukční imunologii aby se zjistilo jestli tvé tělo nechce přijmout nic jiného, cizího..
Já mám za sebou zatím jeden nevydařený KET, a zbývá už jen jeden mrazáček teď v dubnu..který musí vyjít!! Bohužel se u tohoto neudělalo gen. vyšetření, i když to taky není záruka úspěchu.. Takže duben prostě nám všem vyjde a duben to jistí! :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí