KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3092
9.4.21 13:50
@leylen píše:
@Xena86 Aha, no vidíš. Me 50 dali normálně :lol: a tak asi mě to překvapuje jenom proto, ze už mám hlídání ŠŽ zautomatizovane. :oops:

Mě poslali na endokrynologii az pred IVF jinak jsem se mohla asi ty dva roky zbytečně snažit… Snad to už vyjde na podruhé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
9.4.21 14:04

@lumr ahojky nevím jaké kortikoidy myslíš :think:, beru hormony estrofem 1-1-1 a utrogestan 2-2-2, a femibion a ještě listovku k tomu zvlášť, musím mít zvýšenou dávku kvůli genetickým vadám, jinak nic víc neberu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
9.4.21 14:12

@Anonymka Ka Dekuji. Ja mam jeste preventivne Prednison a vcera jsem ho samozrejme zapomnela brat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
9.4.21 15:07

Tak tu taky přispěju svou troškou… Štítná žláza nemocná 23 let. V podstatě ji mam mrtvou a komplet substituovanou pilulema, beru letrox 100. Až mi potvrdí těhotenství, první, komu volám je endokrinolog - dávku navýší. Jinak hrozí potrat. Plod je, tuším, do 16 týdne závislý s tímhle hormonem na matce, moje léky pokryjí mě, takže určitě je třeba to hlídat.

Včera jsem si užila strašný bolesti břicha vpravo, i s tou hodnotou hcg 10 jsem myslela na nejhorší, bolestí nespala a už se viděla bez vejcovodu. Ráno na klinice jsem příznakama všechny vyplašila, ale už volali i výsledky krve a snad dobrý, i břicho se už srovnalo.

Ale jsou to furt nervy. Takže už žádné komplikace, ale naopak klid. Přeju všem, ať si tu jen vesele chodíme na utz, vše roste, jak má a dojde na úspěšný KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
9.4.21 15:23

@Dicentra27 to je mi lito, ze to dalo takhle o sobe vedet pri odchodu :( snad uz bude dobře :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
9.4.21 16:20

Holky, já dnes na kontrole 11.DC a sliznice mi vyrostla za 2 dny o 1mm na 8mm 🙂 takže za týden v pátek KET s embryoglue 🙂 teď už to musí vyjít 🙏 přeju všem hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
9.4.21 17:37

Ahoj holky, jak prosím poznám, že mám správnou sliznici? To se nejspíš pozná jen na utz že? V tomto se zrovna moc nevyznám, tak snad bude vše jak má být.. Já stále čekám na MS a porad ne a ne přijít.. Budu brat estrofem a zkusím to červené víno, tak snad nebude problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
9.4.21 17:38

@Anoanonym1
Jen uz…
MS tě zkouší, co vydržíš! Tak držíme palce a ozvi se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
9.4.21 19:04

@Tvojeteta moc děkuji, určitě ozvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
9.4.21 19:08

@Anoanonym1
Znám to- mně se to stalo při IVF… protože jsme museli na TESE a chtěli konkrétního urologa a bylo léto a dovolený, tek MS musela přijít do úterý… brala jsem kvůli tomu i HAK, aby přišla podle plánu v sobotu a dr. Říkal, že není možný aby nepřišla do pondělí… a hádej přišla ve středu a my museli odkládat, protože urolog by byl na dovolený :mrgreen:

Takže klasika MS nás všechny zkouší!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
9.4.21 19:11

@lumr aha,tak uvidím, co mi řekne doktorka a když ne nebude chtít poslat, tak zkusím někam zavolat sama, ale otázka je jestli mě bez doporučeno vezmou. a co ti na to dali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
9.4.21 19:35

@Zuzule2014 urcite to chce zadanku, je to dost drahe.. Brala jsem kortikoidy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
9.4.21 21:11

@Tvojeteta prosím tě jak zvládáš ten olej z černého kmínu? Máš na to nějaký fígl jak se nepo… :poblion: :lol: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
9.4.21 21:14

@Xena86
Je hnusnej dost… občas ho donutim dát si i manžela, abych netrpěla sama…

Jinak já ho hned zapíjím čajem a i tak ho dlouho cítím…

Teď jsem ještě dala ananas - to jde, ale příprava červeným vínem se mi líbila víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
9.4.21 21:19

@Sissinka27
Ahoj! Já si tě pamatuju z konce roku- listopad mi KET nevyšel a v prosinci mi ho zrušili, tak jsem alespoň fandila!!!
Tak odpočatá a jde se na to znova!!! Jak ti to vychází?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí