KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3092
11.4.21 13:21
@Dicentra27 píše:
Holky, trochu závidím, že už máte sliznice a termíny KEtu, mezitím co já jdu AŽ ve čtvrtek na utz po ms. Jsem zvědavá, jaký bude mít dr názor ne-/dělat KET v tomto cyklu.Vy chodíte každý měsíc, dokud je zásoba zmrzlíků?
Plus tedy já se řadím k těm, co neschopenku neplánují, chodím 2× týdně do práce, zbytek HO.

Neboj určitě po čtvrtku ti řekne ať přijdeš ještě jednou a pak 23/24.4 půjdeš na KET 8) to klapne uvidíš :kytka: :dance:
Jsou mezi námi i ti co už na KETu byli začátkem dubna, pak my co jdeme v půlce dubna a ty budeš ke konci dubna :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
11.4.21 14:15

@Dicentra27 @Lenca.sz Ahoj holky, taky jdu ve čtvrtek, budu na vás myslet, at nam to dobre dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.21 15:46

Ahoj holky, přidávám se k vám, zítra jdu na krev po KET, ale test byl negativní, tak tomu šance nedávám. Byl to můj již 3 transfer. První ET nevyšel ani následné dva KETY. Nikdy se embryo nechytlo a to bylo vždy jedničkové kvality, blastocysta. Nevím proč a trápí mě to. Zbývají mi už jen dva mražáčci z 1.IVF. Tomu třetímu pokusu jsem věřila.

• Citovat
  • Upravit
3554
11.4.21 16:01
@Anonymní píše:
Ahoj holky, přidávám se k vám, zítra jdu na krev po KET, ale test byl negativní, tak tomu šance nedávám. Byl to můj již 3 transfer. První ET nevyšel ani následné dva KETY. Nikdy se embryo nechytlo a to bylo vždy jedničkové kvality, blastocysta. Nevím proč a trápí mě to. Zbývají mi už jen dva mražáčci z 1.IVF. Tomu třetímu pokusu jsem věřila.

**To mi je líto, ale ještě máš dva a pak ještě další pokusy v ivf. Tak to by bylo, aby se tam nějaký mimčo nenašlo!!!

Mně se nechytlo 6 jedničkový kvality, to tak je… tak příští pokus babský rady, zkus něco změnit a ponožky…

Příspěvek upraven 11.04.21 v 16:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
11.4.21 16:02

Jee já to nějak pokazila ani nevím jak😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.21 16:10

@Tvojeteta tak hlavně ponožky :D, to je pravda vezmu si nějaké úchylné z dedolesu, ted jsem měla vždy nudné černé, ten neúspěch bude tím :D. A ty už nějaké mimčo máš nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
3554
11.4.21 16:19
@Anonymní píše:
@Tvojeteta tak hlavně ponožky :D, to je pravda vezmu si nějaké úchylné z dedolesu, ted jsem měla vždy nudné černé, ten neúspěch bude tím :D. A ty už nějaké mimčo máš nebo ne?

Já bych tě chtěla nějak povzbudit, ale furt to slyšíš kolem sebe a jsou to hrozný kecy, já jsem třeba úplně alergická jak mi přejou po Ketu štěstí :mrgreen:
Ale tady tě všichni chápem a jsme s tebou, člověka to vždycky semele, ale pak zas sebere sílu a jde zase do toho…

Někdy si chce člověk tak pobručet a někdy zase potřebuje rozesmát…

Jinak k otázce děti už mám a jdu pro posledního mrazáčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.21 16:29

@Tvojeteta tak to jsem ráda, že děti máš i když ti už tolik transferů nevyšlo. Aspoň mám taky naději :). Taky mě začíná štvát to „hodně štěstí“, ale doktor, který mi zatím vždy vkládal embryo, tak ten je nejlepší, sestra mě zakryje a on mě pohladí po noze a mrkne na mě. To je mi mnohem milejší než nějaké řeči o štěstí :).

• Citovat
  • Upravit
3554
11.4.21 16:33

Super nápad jak si krátit čekání!!!

Holky co vytáčí v CARu vás a co vás zase potěší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
11.4.21 17:15

@Lenca.sz a to jste měli 4 měsíce pauzu, protože jsi to tak chtěla? A bylo by mi líto, těch zmrazených, nevyužít toho. Ale asi na to pohlížím jako bezdětná, vy už dítě asi máte, že?

@Xena86 jo, doufám, že to tak bude, jen prostě to utíká taaaak pomalu :D navíc je to furt dokola, ms, utz, hormony, čekání… A je možné, že se ještě někdo do naší skupinky přidá :)

@leylen bezva :kytka:

@Tvojeteta mě nevytočilo zatím nic a jsem ráda, že sestry i doktoři jsou empatičtí, že jsem pro ně klient, jasně vše popisují a dodávají odhodlání jít dál, nic nevzdávat, umí rozptýlit moje pochybnosti. Už jen otěhotnět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
11.4.21 17:32
@Anonymní píše:

Tak tě u nás vítám :hug: ja mi líto že ti to nevychází… Vyšetření všechna máš?
Ponožky jsou náš talisman takže bez nějakých crazy, nebo veselých už na KET nikdo z nás nejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
11.4.21 18:26

@leylen tak to jsem ráda, že je nas více, alespoň se můžeme navzájem povzbuzovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
11.4.21 18:51

@Dicentra27
Tak na mě jsou taky zlatí, přání hodně štěstí mi vadí… ale chápu, že to myslí dobře😉

Super holky, tak se nám to rozjíždí… držím palce na příští týden…

Chystá se někdo testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
11.4.21 18:56

@Tvojeteta ja určitě testovat budu, nikdy jsem to nevydržela a měnit to nehodlám :lol: :lol: :lol: a to jsem si pokaždé říkala, že testovat nebudu, tak teď už si to ani neříkám, právě jsem si objednala v Benu lékárně zásobu testů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
11.4.21 19:00

@Lenca.sz
Super a kdy začneš? Myslím, že v KET březen jsme se trumfovali se Zetmi, kdo má doma víc testů- dost jsme se nasmály😂, tak tě chápu a jestli sem dáš fotky budu ráda lovit s tebou…
Mě to v březnu nějak semlelo… manžel přišel i s nápadem na druhý IVf s dárcem, ale já nějak cítím, že mi dochází síly, už ten poslední mražáček je dost náročný. Ale mám vás… už přemýšlím, že bych sem měla hodit nějakou večerní fotku s ponožkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí