KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7281
12.4.21 08:23

@lumr já jsem to tu už řešila, Texl mi neustále tvrdí, že imuno nic nezachrání, zopakoval mi ty jejich testy imuno, prý je tam vše ok, jen mírně hraniční alergie na sperma, ale to prý vůbec s embryem nesouvisí a že v době covidové mi nehodlá snižovat imunitu. Tak já fakt nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
12.4.21 08:24

@šmoulililinka
Ahoj! Tak jsi zase v plné síle a jdeš do toho? A co doktoří? Nechtějí něco doplnit?
Ty chodíš v nativu ne? Tak když někdo neplánuje, tak můr mít třeba 3 biochemka za sebou a nemusí o tom vědět…

Hlavně jde o to jak se cítíš, i tvoje psychika je podstatná, jak to cítíš a názor doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
12.4.21 08:26

@Tvojeteta já jsem s tím docela v pohodě, moc jsem tomu nevěnovala pozornost, zítra utz jak vypadá sliznice. Věřím, že teď tam na mě čekají poslední dvě holky a holky jsou držáci! to vyjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
12.4.21 08:27

@šmoulililinka mě doktor doporučil alespoň 3 cykly počkat do dalšího pokusu, ja chodila na KET každý měsíc, když se to nechytilo. Záleží ale na Caru a na doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
12.4.21 08:28

@šmoulililinka ja mam tedy opacnou zkusenost. Nevydareny 1×ET a 3×KET. Zmena CAR, reprodukcni imuno - zvysene NK bunky, preleceni. Za 2 mesice ET uspesny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
12.4.21 08:30

@lumr nepamatuješ jak moc zvýšené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
12.4.21 08:32

@Lenca.sz já jsem se právě ptala a prý není problém jít zas…a chytilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
12.4.21 08:34

@šmoulililinka
A nechceš něco změnit? Řízený za nativ nebo typ progesteronu- prostě se na UZ domluvit na nějaké změně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
12.4.21 08:45

@šmoulililinka to bohuzel ne, uz je to 4 5 roku.. Kolik mate jeste ☃️️?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
12.4.21 08:51

@lumr ještě 2 :) takže nervozita trošku stoupá, páč další ivf nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
12.4.21 09:11
@Zuzule2014 píše:
@kambalaka jojo to jsem já…no bohužel, taky jsem doufala, že už si budu hladit těhotenské bříško :?,No nedá se nic dělat, musíme bojovat.ty jsi na tom jak?

Já jsem v prosinci 2020 měla 1.IVF, a do 5.dne 4 embryjka. Postupně KETy biochemka. Následně změna lékaře a doplnění různých vysetreni a v únoru 2.IVF s vysetreni embryí na PGT-A. Teď máme opět 4 embryjka a v pátek jdu na KET 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
12.4.21 09:25

@kambalaka tak to budu držet pěsti, já měla z 1.IVF 5 sněhuláků, byla jsme 3 x na KET, teď naposledy v březnu a noc, ani náznak druhé čárky, tak dnes zrovna jedu řešit co dál, zbývají nám už jen poslední 2 embryjka, tak jsem pěkně nervózní, protože další IVF už nebude. nechci jít teď do dalšího KET bez nějakého doplnění vyšetření, ale otázka je, jestli mi budou chtít něco doplnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
12.4.21 10:06

@Zuzule2014 já jsem zůstala ve stejném CAR, ale změnila jsem doktorku. Ta mi hned udělala reprodukční imunologii, hysteroskopii, znovu všechny odbery krve na štítnou žlázu, pohl. nemoci a manžela poslala k andrologovi a dělali jsme rozšířený spermiogram s fragmentací DNA, protože mu byla zjištěna apoptóza. Na základě toho jsme volili metodu MFSS a genetiku embryí. Tak snad už to teď vyjde 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
12.4.21 10:43

Ahojky, tak jsem doma z prvniho UZ a asi budu doufat, ze se mi podari dubnovy KET a nepresunu se do kvetna :) ach jo OPU v unoru, jsem si rikala ze ted uz budu trosku dal a cekame cekame. Byla jsem sice 12 den, ale ovulaci jsem minuly mesic mela az okolo 16DC. Dneska sliznice jen 4.5 a to pri opu byla 9 :roll: dostala jsem Estrofem 3×denne a patek dalsi kontrola. Pry dobra struktura, dobre se to vyviji, ale jestli to stihne narust je otazka :think:

Kazdopadne mi bylo receno ze mam byt trpeliva a ze kdyby to nenarostlo na naprostou znacku ideal tak radeji odlozime a treba dame pristi mesic stimulovany cyklus. At nepromarnime jede pokus kvuli spechu.

Jinak rano nez jsem sla jsem videla uz par dusiku :potlesk: :srdce: tak doufam s vama holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.21 11:12

Ahoj holky, prave jedu z krve, výsledky budu mít odpoledne. Ale jelikož nebyl 11 den po transferu na testu ani duch, tak tomu nevěřím. Doktor mi řekl, že když nepřišla MS, že naděje pořád je. Ale já ji už nějak ztratila. Říkal mi, že když se embrya nechytaji, udělat v dalším cyklu ivf tu genetiku embryí. Ach jo. Já doufala, že z 5 krásných embryí zvládneme i sourozence, ale teď vidím, že nemusí být ani jedno.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex