Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tvojeteta píše:
@Savana2
Možný to je… hezký duch, jen jestli jsi neměla ovitrelle, to by pak mohlo být falešně pozitivní, testuj zítra a uvidíš… a nech to trochu dojet, ať máš větší radost!!!
Jinak to vypadá nadějně
Beru jenom estrofem a utroš, tak doufám… 🤗 🤗
@Xena86 píše:
Holky stalo se vám že po injekci Ovitrelle jste špinili, nebo lehce krváceli?
Ještě před nastupem na IVF jsem mívala ovulační krvácení… Může to byt i teď po ovitrelle?![]()
Díky za info
Dneska na záchodě jasná červená a ne málo… Až sem se lekla ![]()
Jsem 13.DC a Ovitrelle jsem si pichla včera..
Je možné že prasknul folikul, nebo nějaká spojitost s tím malým myomem??
docela mi to bere naděje na KET.. Abych nepřišla o vzácné milimetry sliznice
poradíte??
@Savana2: ja měla pokaždé ducha, už od 5 dne po KETU, takže možný to určitě je, pokud jsi neměla ovitrelle, což píšeš, že jsi neměla, tak je to tutovka. Držím moc palce a pisni jestli doušek sílí ![]()
@Xena86: nezoufej, je to možné, ja to, tak měla u 1 IVF pokaždé, do transferu se to urovná ![]()
Devcatka, tak me hrdinske reci, jak vydrzim netestovat, jsou pryc.. Dnes 5.den po KET ![]()
Příspěvek upraven 12.04.21 v 06:58
@lumr moooc gratuluji, hlavně ať sílí a za chvilku jsou to pořádné dálnice ![]()
@Lenca.sz snad ano, nezbyva nez cekat. Ale jde to spravnym smerem. V unoru, kdyz jsem potratila, jsem takovou csrku mela az 11.den
@kambalaka jojo to jsem já…no bohužel, taky jsem doufala, že už si budu hladit těhotenské bříško
,No nedá se nic dělat, musíme bojovat.ty jsi na tom jak?
@lumr paráda! jen tak dál ![]()
holky není blbý jít třetí měsíc po sobě na KET? když pokaždé to tělo otěhotnělo, ale nedopadlo…