Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Málinka25
Děkuju!
Jinak já jako docela zdatná lovkyně duchů, tak nějak cítím, že tentokrát lovit nebudu…
Při úklidu jsem našla těhotenský test, tak jsem ho použila, abych viděla alesponm teď dvě čárky po ovitrellu a pak až tak 12 den po KeTu.. úplně tem chápu…
Ale to holky neznamená, že kdo se cítí na lov, tak lovte, já budu lovit s váma!!
![]()
@Tvojeteta Ja jezdila 1× tydne na dopo do kancelare. Ale od unora uz mam jen home office. Meeting a porady pres Teams. A vlastne mi to vyhovuje. Mam cas na deti.
@Tvojeteta já si vždycky říkala, že testovat dříve nebudu ale vždy jsem hned testovala, já to prostě nevydržím, takže vím, že teď po KETU budu testovat zase
![]()
@lumr jo jo, to uz utece…i tobe to utece, uvidis. Hlavne, aby se zadařilo😍 je fajn, ze mas HO, ja budu na nemocensky od stimulace…
Ahoj holky, rada bych se k vam pridala… v patek jdu na utz a v sobotu by nas mel cekat nas prvni KET. Beru Estroferm 1-1-1 a utrogestan 1-1-1..
10DC byla sliznice 5-6 mm, tak snad nam jeste povyroste
nemate nejake tipy, po cem treba roste?
Dekuji a preji vsem hodne uspechu ![]()
@Pavla198 urcite bud. Ono v teto dobe je to lepsi. Budes hezky v klidu doma. My ho mame s manzelem oba, takze mam xeliu rodinku stale spolu ![]()
@Tvojeteta když jsem v září měla svůj první ket, testovala jsem 11 den, je to mé životní číslo a dvě čárky byly. Druhy ket jsem zkusila dřív a nic, takže buď zase 11 nebo těsně před kontrolou.
Aspoň mám klid.
Tak držím palce
![]()
@lumr ja už si ale asi nic říkat ani nebudu, stejně to nevydržím. S manželem jsme se rozhodli, ze teď už do toho jdeme naposledy, takže buď to vyjde a nebo nee.
@Málinka25 já měla pokaždé slabou čárku už 5 den po KETU a ovitrelle to nebyl
@lumr také máme právě ještě 3 ale jdeme do toho tedkom naposledy. Právě váhám jestli nezavest 2 embrijka.