Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tvojeteta ok, budu zapijet něčím jiným než vodou.. Olej dávám ráno a víno večer, za odměnu ![]()
Ananas čerstvý?
@Xena86
Ananas čerstvý 5 dní před transferem a asi dám i dva po… ale myslím, že jsem četla před transferem…
No a ty naše ponožky ![]()
@ancksunamun
Božííí
Prosím a na fotce s // taky tahle ponožky ![]()
@Tvojeteta píše:
@ancksunamun
BožíííProsím a na fotce s // taky tahle ponožky
Tak jooooo
jen teda nevim jestli si je vemu na transfer
![]()
@Tvojeteta píše:
@Xena86
Ananas čerstvý 5 dní před transferem a asi dám i dva po… ale myslím, že jsem četla před transferem…No a ty naše ponožky
Vyzkouším i ananas 🍍 ![]()
Dík ![]()
Ponožkovou ódu jsem četla a super
já mám ponožky s jezevčíky
takže budu aplikovat i na transfer
![]()
@Málinka25 píše:
@ButerflyP tak super ze je vše v pořádku. Moc držím palce.
Moc dekuji. Celkem me to uklidnilo, zaroven znepokojilo, kde teda bude ten zakopanej pes v tom vsem, uz mi to prijde jako ten PES od vlady ![]()
@Tvojeteta tyo tak to je mazec.. Já jsem dnes 34DC, tak jsem zvědavá, kdy se uraci dorazit ![]()
@Anoanonym1 to je jak naschval, viď? Minulej mesic jsem mela zpozdeni o tyden, uz jsem si sla malem udelat TT… treba jsi v tom ![]()
@Pavla198 já mám MS po každé jinak, ale už mě to štve, opravdu jak naschvál.. A v tom teda nejsem a ani nechci
bála bych se, že by to bylo zase špatné, tak snad neee.. Dáváme si pozor a hlavně jsem měla teď problémy, tam dole takže během léčby nic nebylo ![]()
Me se MS od listopadu kdy sme zacali chodit do Repro pokazde zatim zpozdila
a predtim nikdy
takze ja testovala kazdej mesic a tento dokonce dvakrat
pac kdyz zacala tak za den nic a to jo jsem vzdy trpela pet dnu
alespon
@Anoanonym1 ajo,ty si mela nejakou tu mykozu…me pomahalo, kdyz jsme prave na to s pritelem hupsli, ono se to pak nejak rozjelo😆 @ancksunamun no taky to mas pekne na prd…my se snazime teda kazdou ovulaci, ze by se to mohlo povíct jeste prirodne, ale neni nam prano🤨 uz aby to bylo
@Pavla198 právě
no já se bojím, aby se mi nerozjela znovu ta mykóza, když na to hupsneme.. Teprve včera jsem dobirala ty léky ![]()
@lumr mi to říkej…
dnes 4. den po KET, akorát nevím, zda to počítám správně den KET je první nebo nultý?