Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anoanonym1 no ne, to radeji nic nedelejte😊 @lumr chapu,me to takhle neutika uz tri mesice🤣 ted jsem v praci, takze aspon nejaka povinost…navecer jedu ke kamosce, zitra jdeme na medvedi cesnek, jestli jeste bude. Vcera jsem koupila v marketu, jsem čumela, ze ho maji a udelala si hned jednu sklenici pesta😋jinak do 23.4. kdy si jdu pro leky na stimulaci, to vidim jako dlouuuhouuu metu🙄jsi na neschopence?
@Pavla198 děkuji, takže dnes opravdu 4. Den po KET, já jsem doma na neschopence, takže jsem fakt v klidu, ale někdy mi přijde toho klidu moc ![]()
Ahojky holky, tak se k vám ráda přidám. Taky mě čeká tento měsíc KET, dnes jsem 6DC tak už 4 dny baštím Estrimax a příští týden mě čeká první UTZ
@Tvojeteta ahojky já si tě taky pamatuju i Zuzuli 😊 příští týden bych měla dostat menses a začít brát Estroferm a Lenzetto a jak to vychází tobě?
@Anonymka Ka taky mas pocit, že je to víc jak 4 dny? Snažím se doma něco dělat nebo na zahradě, aby to lépe utíkalo
kdy jdeš na kontrolu? Já 20.4. ![]()
@Málinka25 nejhorší je, že zatím nic necítím, já si mám udělat 14 dnů po KET akorát test a pak se ozvat, jak to dopadlo… takže 20.4. test ![]()
@Anonymka Ka ja dnes 3. Me vidiny, ze vydrzim netestovat se rozplyvaji
Pocitas to spravne, den transferu je nulty.
@Pavla198 hlavne, ze se nejak zabavis.. Ja beham kolem baraku, deti, do toho prace.. Ono Ti to utece.. Nejsem, mam home office. Uz od roku maleho mi takhle umoznili pracovat ![]()
Tak mě to teda utíká, já toho dnes stihla, uvařit, uklidit, umýt okna i procházku s rodinkou… Jen nevím co budu dělat až mi dojde práce 🤦♀️ 😁
Mně to utíká tak středně, ale jsem po ovitrrlle pěkně startovací a protivná…
Já se vrhla do střhování a předělávání ložnice a knihovny a pokojíku… truhláři přijdou 1. Den po KETu, tak chci milt hotovo a jen na ně koukat s větrat juniora…
@lumr
Já pracuju od konce mateřský… začala jsem málo a postupně přidávám…, ale jak se blilží konec rodičáku, tak se mi na celý úvazek do práce nechce… už jsem myslela, že budu těhotná… ![]()
@Anonymka Ka já mám jen lehké pnutí v podbříšku od středy. Ne cely den, ale občas. Jinak nic. Tak uvidíme.
Musíme vydržet. Já chci vydržet netestovat než půjdu na kontrolu. Nechci se zbytečně stresovat ![]()