KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1359
11.4.21 08:50

Holky moc Vám všem držím palce, je to na palici to čekání. my máme poslední 2 embrya.je to všechno náročné…ale musíme věřit, že už to konečně klapne. holky, jen tak pro zajímavost. vy co máte řízený cyklus kolikátý den zavádění progesteronu chodíte na transfer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
11.4.21 08:56

@Zuzule2014 ket jsem měla v úterý a začala si ho pichat v pátek, takže 5 den :hug:
Měla 5 denní embryo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
11.4.21 09:30

@Zuzule2014 ahoj já 5. den co nasadim utrogestan a taky 5 denní embryo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
11.4.21 09:54

@Zuzule2014 taky 5.den od nasazení Utrouše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
11.4.21 09:58

Tak holky KET mám v sobotu 17.4 :palec: sliznice vyrostla na 7mm tak už se bude hlídat jen ten malý myom který má necelý 1cm :oops:
Věřím že to vyjde, duben je prostě náš měsíc :dance:
Ještě přemýšlím nad tou neschopenkou… Při každém těhu jsem chodila do práce a nevyšlo to, uvažuji že udělám něco jinak aby to taky dopadlo jinak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
11.4.21 10:13

@Xena86
Neschopenku si vezmi- jen kvůli změně a vidíš jak trn hnusnej olej hezky hnojí!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
11.4.21 10:34

@Tvojeteta díky!!! :pankac: s olejem si to užívám :poblion: :lol:
Asi zůstanu doma až budu mít pozitivní výsledek z krve… Nebo možná hned po KET :think:
Ty budeš po Ket chodit do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
11.4.21 10:40

Den Ketu budu ležet jak to půjde, ve čtvrtek, ale přijdou truhláři, tak bude zmatek čt a pá a od soboty chodím do práce…

Já byla doma celý březen a úplně jsem psychařila- nepovedlo se, tak prostě změna ve všem, nativ, práce, ananas, olej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
11.4.21 10:53

Holky, trochu závidím, že už máte sliznice a termíny KEtu, mezitím co já jdu AŽ ve čtvrtek na utz po ms. Jsem zvědavá, jaký bude mít dr názor ne-/dělat KET v tomto cyklu.

Vy chodíte každý měsíc, dokud je zásoba zmrzlíků?
Plus tedy já se řadím k těm, co neschopenku neplánují, chodím 2× týdně do práce, zbytek HO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
11.4.21 10:59

Ahoj holky, tak ja asi jak to tak vidím, budu muset nejspíš potom přejít do skupiny květen.. MS stále nikde, dnes 35 DC.. Zatím můj nejdelší cyklus od doby, co postupují ivf, takže tímto stylem bude Ket někdy v květnu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
11.4.21 11:10

@Anoanonym1
Ty jo MS je prevít a nemůžeš být těhotná?
Zůstaň s námi i tak… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
11.4.21 11:48

@Dicentra27 jé, tak to jsme na tom podobně, ja jdu také ve čtvrtek teprve na první ultrazvuk po menzes, teď jsme měli 4 měsíce pauzu na doporučení doktora, v prosinci jsem byla na KETU embryjko se uchytilo ale přestalo se vyvíjet, takže hned po krvi jsem začala o to přicházet. Teď do toho jdeme naposledy, sice máme ještě 3 embryjka ale už to nechceme více pokoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
11.4.21 12:08
@Zuzule2014 píše:
Holky moc Vám všem držím palce, je to na palici to čekání. my máme poslední 2 embrya.je to všechno náročné…ale musíme věřit, že už to konečně klapne. holky, jen tak pro zajímavost. vy co máte řízený cyklus kolikátý den zavádění progesteronu chodíte na transfer?

Me se k zamrazeni dostaly jen 2 a to za sebou nemam ani ET :roll: a to mi jich odebiraly kupu. Tak verim ze to jsou silaci a budou to sourozenecci :oops: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
11.4.21 12:46

@Tvojeteta zůstanu, já orad doufám, že se dostaví, ale žádný náznak, že by měla přijít.. Vždycky pár dní před MS spinim a teď nic.. Těhotná být snad nemůžu.. Dáváme si pozor a měla jsem na 10 dní léky, takže během léčby nic nebylo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
11.4.21 13:16

@ancksunamun také jsme měli z prvního IVF jenom dvě embrya a k transferu šly obě, takže věřím a držím moc palečky, ať jsou to sourozenci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí