KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
731
12.4.21 11:50
@Lenca.sz píše:
@šmoulililinka mě doktor doporučil alespoň 3 cykly počkat do dalšího pokusu, ja chodila na KET každý měsíc, když se to nechytilo. Záleží ale na Caru a na doktorovi.

Z toho nerozumím, jestli jsi na KETy chodila každý měsíc nebo s 3měsíční pauzou.
Předpokládám, že ty 3 měsíce jsou myšlené k IVF, přestože dotaz je na KET.

@šmoulililinka taky jsem váhala, jestli KET hned opakovat a pokoušet štěstí každý měsíc, ale pokud bude vše jak má, tak do toho půjdu. Protože ono se to nezdá, ale čas letí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
12.4.21 12:18

@šmoulililinka to jdeme teprve tedkom v dubnu, říkal, že doporučuje do dubna pauzu. Loni jsem měla totiž 3× potrat během 9 měsíců ale z toho 2× jsem otěhotněla úplně přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
12.4.21 12:26

NK bunky kolik mate % ????

Tak nejak by me to s tema NK bunkama zajimalo kolik procent vy kdo je mate?

Me to prelecili a z 45% mi klesly na 39% i to se mi zda strasne hodne. A tim ze uz jsou vkladany emryjka tak je pravda ze APA syndrom neresi, projevi se to az po porodu tou novorozeneckou zloutenkou - inkompabilita AB0

@lumr
Strasne ti preji at se vyvine plnohodnotna druha carka. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
12.4.21 12:30
@Lenca.sz píše:
@šmoulililinka to jdeme teprve tedkom v dubnu, říkal, že doporučuje do dubna pauzu. Loni jsem měla totiž 3× potrat během 9 měsíců ale z toho 2× jsem otěhotněla úplně přirozeně.

Ja mela behem dvou let takto tehotenstvi 5krat, jedine co jsme dodrzovali bylo sestinedeli, jinak nemam uz cas ztracet cas - vse bylo tez prirozene. Nyni pri umelych ET a KET jen biochemicke gravidity.

@smloulililinka
Pokud lekari nemaji namitky, a nedoporucuji pauzu, je ti min nez 35, tak bych se ridila vlastnim telem co ti rikaji signaly tela a mozku protoze to co chce tve srdce a duse je jasne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
12.4.21 12:32

@ButerflyP

Tak ty máš APA a i inkompatilibita v rH?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
12.4.21 12:42

@ButerflyP no já měla tedkom na přelomu roku poprvé biochemické, jinak předtím 1× mimoděložní a samovolný potrat ve zbytku se to neuchytilo. Jinak plne s tebou souhlasím, že v tom problém nevidím, já se ani doktora neptala proc až v dubnu jelikož jsem teď ještě pořád na rodičovské, tak jsem si říkala, že bych to chtěla zkusit znovu až na jaře. Při prvním IVF jsem šla ne ET 2× po sobě ale tam se to neuchytilo vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
12.4.21 12:56
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prave jedu z krve, výsledky budu mít odpoledne. Ale jelikož nebyl 11 den po transferu na testu ani duch, tak tomu nevěřím. Doktor mi řekl, že když nepřišla MS, že naděje pořád je. Ale já ji už nějak ztratila. Říkal mi, že když se embrya nechytaji, udělat v dalším cyklu ivf tu genetiku embryí. Ach jo. Já doufala, že z 5 krásných embryí zvládneme i sourozence, ale teď vidím, že nemusí být ani jedno.

Ahoj, tak to mě mrzí… Asi je to více než jasné. Měla jsem to podobně, jen jsem si dávala malé naděje že budu ta výjimka, kdy se ukáže čárka až později.. Nezoufej, poplakej si pokid potřebuješ, ale pak hlavu vzhůru a jde se dál :hug:
Taky se mi vysetrene embryjko nechytlo i když bylo z vybraných spermií… Není to záruka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
12.4.21 13:07

@ButerflyP já měla v tom prvním vyšetření právě zvýšeno jen na 12,5 %, takže fakt velmi hraniční, teď u těch nových odběrů mi to neřekl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
12.4.21 14:15
@Tvojeteta píše:
@ButerflyPTak ty máš APA a i inkompatilibita v rH?

Jj mam oboji, bohuzel pry to dela moje krev mam 0negativni :zed:

Porad mam vuli a verim, ze si zaslouzim vysnene a vytouzene miminko, ikdyz ta cesta k nemu je zatim pekne trnita.
Jinak ja ted cekam na MS, a pak mam rozpis kolik ceho brat, ze se mi to zrejme nevejde do kabelky 😂
Snad ten endoscratching pomuze a mimi se zavrta nepusti a bude mit i srdicko. Verim ze zatimco vy budete mit uzlicky na Vanoce, tak ja si jeste budu hladit brisko s miminkem a pak si budu nechat davat rady od Vas co a jak :hug:

Příspěvek upraven 12.04.21 v 14:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
12.4.21 14:18
@šmoulililinka píše:
@ButerflyP já měla v tom prvním vyšetření právě zvýšeno jen na 12,5 %, takže fakt velmi hraniční, teď u těch nových odběrů mi to neřekl…

Me transferuji i pri tech 39%, o tech 6% mi to kleslo za rok, takze ono cekat nez bych mela treba jen 12, tak uz bych mohla byt v prechodu.

V CAR mi rekl, ze kdyz o tom vi, podchyti to lekama a nicemu to “nevadi” ale zda je to pravda??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
12.4.21 14:22

@ButerflyP
Já jsem taky rH neg… nojo a chlapů je neg. Málo… ségra měla štěstí, tak byla úplně v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
12.4.21 14:58

Ahoj holky, takže jdu z konzultace a jdu za Vama pro radu. Jsem na po 3 neúspěšných KET, před 5 lety se nám zadařilo a zbylo nám 5 embryíì na sourozence, tak jsem se radovala, že to snad klapne…ale teď už máme jen dvě a já začínám mít nervy. Mám vyšetřený hormonální profil, reprodukční imunogii, jak jsem se dnes dozvěděla ok, Hysteroskopie ok, genetika taky ok, akorát jsem dnes zjistila, že nemáme geneticky vyšetřená embrya, takže to může být důvod neúspěchu…dr.mi nabídla, že to jde dovyšetřit, ale 9 tisíc doplatek.tak si říkám, jestli do toho jít, když už máme poslední dvě…nebo mi nabídla to risknout a nějaké lapačky Intralipidů, nevím co to je, ale může to prý pomoci.Tak já nevím, dnes mi ještě jednou vzala krev, za týden výsledky… napadá Vás ještě něco co dovyšetřit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
12.4.21 15:04

Tak intralipidy na jedno zkus…
Tak aby dodělali genetiku, tak by je museli rozmrazit a zase zmrazit, což jim zase sundá úspěšnost… vím o čem mluvím mně taky už zbývá jen jedno dvakrát mražený a krom toho je lepší mrazit v jiném stadiu než dvakrát pětidenní…
A krom toho jste na tom jako my… když ti jedno nebo ob vyřadí, tak přijdeš alespoň o naději… druhé ivf nebude, nebo může být, ale u nás i u vás je to komplikovaný…

Pořád máš dva pokusy a stačí jedno… asi to mají vyšetřené, teď jen to štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
12.4.21 15:14

@Zuzule2014 dovysetrit to znamená je rozmrazit, odebrat buňky a znovu zamrazit. Několikrát rozmražované a zmražované embryo není dobré. Kdybys jich měla třeba 5, tak řeknu ok, ale ty dvě… já bych je vložila. Stejně než ti je vyšetří, tak za tu dobu máš po KETech. Genetiku embryí je lepší dělat hned po kultivaci, kdy odeberou část buněk ještě před tím, než je dají do mrazáčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
12.4.21 15:35

@Zuzule2014 DNA fragmentaci spermií vám taky dělali?
Souhlasím s @kambalaka - dojela bych KETy a geneticky vyšetřovala embrya při dalším IVF.
Tady by tu genetiku už proplatila pojišťovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí