Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymka Ka mě se to nikdy nestalo
já pořád doufám, že přijde sama od sebe
@Málinka25 @Anonymka Ka holky, vy pořád vyčkávate? A dobrý po ketu? Jak se cítíte? ![]()
@šmoulililinka a máš jak staré embryo? Já 5 denní… Ja nevím, první ET vyšel, pak ket ne a teď mám poslední šanci, jinak další IVF… Tak snad vědí co dělají, říkal že děloha ukázková ![]()
@Anoanonym1 uff, někdy ta mrška dává zabrat, chjo. Taky když jsem potřebavala, aby přišla, tak jak na potvoru nic. A nic nepomáhalo. Někdy to dělá cysta, jak holky psaly a někdy prostě nervy. Doktorce jsi asi ještě volat nezkoušela? Snad dorazí brzy.. ![]()
@šmoulililinka prosim tě, kolikátý jsi DC? Já mám obvykle cykly kratší, tak mám transfery 16.-17.DC. Na kolikatý DC ti ten trsf tedy vychází?
@Jíňa03 6 denní a pokusy mám už jen dva, do dalšího IVF už jít nechci skrze finance
a teda taky skrze to, že jsem po stimulaci skončila v nemocnici
@Pavluja já jsem dneska 12. DC a transfer chce dělat 19. DC
@Pavluja nene doktora jsem ještě nezkoušela, pořád doufám, že přijde sama.. Na cysty trpím od začátku ivf, ale před opu jsem byla na punkci cysty, tak je tam asi znovu, jinak si to neumím vysvětlit ale vždycky MS dorazila, i když tam byla cysta ![]()
@Anoanonym1 zkus vitamin B12…béčko obecně pomáhá na cysty, kdysi mi právě B12 na cystu píchali a pak už jsem jí nikdy neměla. Ale ms to teď asi neurychlí. Oni ty hormony prostě s člověkem zacvičí. Jestli ms nepřijde, asi bych ještě před víkendem zavolala, jak to vidí v centru…už to je opravdu docela dlouho. Ale chápu tě, taky vždy raději vyčkávám…a doufám.. tak ať dorazí a máš klid ![]()
@šmoulililinka to bych řekla, že je v pohodě, i sliznici máš ok. Jestli nemáš teda kratší ms cykly…já měla cca 25 dní. Tak hlavně, aby bylo embryjko v pořádku a už to klaplo. Mně primář řikal, že neví proč, ale že jim ženy často těhotní z posledního embryjka…ale třeba mě chtěl jen uklidnit, když jsem měla poslední, ale nevyšlo to. Jen tim chci říct, že třeba právě ty poslední dvě budou i u tebe super. Člověk nemůže nic, jen ti to přát. Je tu teď silná podpora pro nás pro všechny, tak to taky hodně znamená ![]()
@Tvojeteta jasný
Jdem na to!
To budeme mít podobně. Tak prckové, těšíme se na vás.
![]()
@Pavluja děkuji, asi zkusím zavolat zítra, co mi na to poví v CAR
@Anonymka Ka
Tak to nech na zítra… nebo na pátek…
Je ještě brzy! Mám nějaký vnitřní pocit?