Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavluja já si furt říkám, že jsou to určo ženský a ženský prostě vydrží víc, jak kluci… a proč si říkám ženský? páč mi tehdy prozradila koordinátorka že 1. a 2. embryo kluk, 3. a 4. holka a nepřijde mi logický aby skákali z čísla na číslo
potvrdila mi i kamoška embryoložka ale z jiného centra ![]()
To jsem si taky říkala, že mi při 1. KET dali 1. embryo. Přijeli jsme domu a ukazuju partnerovi fotku, jaký je krásný a hele, ono je to to druhý.
Zpátky se mi dostalo odpovědi „Ty ani nevíš, co tam máš!“ 😁 Číslo je jedno, všechny jsou moje, ne ![]()
@šmoulililinka a jasně, že holky jsou odolnější 👶 👱♀️ 💪
@Tvojeteta dřív jak o víkendu testovat nechci, snažím se odreagovat a nepřemýšlet, pořad věřím ze to vyšlo, snažím se nic jiného nepřipouštět
@Dicentra27 počky počky, ty je máš nějak očíslovaný když je dostáváš? ![]()
@Anonymka Ka já bych nevydržela, ale naprosto chápu, že máš strach. Však se nic neděje, aspoň pak budeš mít krasné čárky a žádné dušíky, neni kam spěchat
Tak o víkendu
Opatruj se.
@šmoulililinka tj. ženský jsou bojovnice, ty toho vydrží! ![]()
@Dicentra27 to mě taky překvapilo, oni ti embryjka očíslovali a víš, které zavádějí? A chlap má jasno, pěkný
![]()
@šmoulililinka @Pavluja
Očíslovali je 5. den vývoje, než je zamrazili. A ten přehled mi dali, je tam vidět počet buněk, kvalita… I u těch, které to vzdaly.
A na zprávě o KET je obrázek toho jednoho, co mi vložili a zároveň uvedeno, že to je embryo č. 2.
Předpokládám, že druhý KET dostanu embryo s č. 1. Protože trojka není takový krasavec a od samého počátku byla ve vývoji pomalejší a nechají ho v záloze. Víc než tři jsme nevyrobili 😞
@Dicentra27 tak to je zajímavý, takže číslo jedna hurá do toho
![]()
@Pavluja píše:
@Málinka25 @Anonymka Ka holky, vy pořád vyčkávate? A dobrý po ketu? Jak se cítíte?
Já vyčkávam, zatím nemám odvahu testovat. Jinak dobrý, jsem nafoukla a občas cítím pnutí. Ale to muže byt i hormonama. Picham si injekce.
A zítra držím palce
![]()
@Málinka25 @Anonymka Ka holky, jsem napnutá za vás
Tak hlavně, že jste zatím v pohodě, nešpiníte..to vypadá nadějně
![]()
@Málinka25 manžel byl na operaci před 5 lety, embrya se oplodnili, ale pak na zamraženì už nic nezbylo. Takže proto do dalšího IVF nemůžeme jít.
@Zuzule2014 aha, tak to jsem nevěděla. Tak to určitě tentokrat klapne, to je jasný
budou krásný dvě čárky ![]()
Manžel po operaci říkal už nikdy více, ale po čase říkal, ze když by bylo potřeba, ze by tu bolest podstoupil znovu. Což teda jsem ho obdivovala a obdivuji
![]()