KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7281
13.4.21 14:40

@Pavluja já si furt říkám, že jsou to určo ženský a ženský prostě vydrží víc, jak kluci… a proč si říkám ženský? páč mi tehdy prozradila koordinátorka že 1. a 2. embryo kluk, 3. a 4. holka a nepřijde mi logický aby skákali z čísla na číslo :D potvrdila mi i kamoška embryoložka ale z jiného centra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
13.4.21 15:05

To jsem si taky říkala, že mi při 1. KET dali 1. embryo. Přijeli jsme domu a ukazuju partnerovi fotku, jaký je krásný a hele, ono je to to druhý.
Zpátky se mi dostalo odpovědi „Ty ani nevíš, co tam máš!“ 😁 Číslo je jedno, všechny jsou moje, ne :wink:

@šmoulililinka a jasně, že holky jsou odolnější 👶 👱‍♀️ 💪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
13.4.21 15:15

@Tvojeteta dřív jak o víkendu testovat nechci, snažím se odreagovat a nepřemýšlet, pořad věřím ze to vyšlo, snažím se nic jiného nepřipouštět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
13.4.21 15:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
13.4.21 15:31

@Dicentra27 počky počky, ty je máš nějak očíslovaný když je dostáváš? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
13.4.21 15:46

@Anonymka Ka já bych nevydržela, ale naprosto chápu, že máš strach. Však se nic neděje, aspoň pak budeš mít krasné čárky a žádné dušíky, neni kam spěchat :hug: Tak o víkendu :) :andel: Opatruj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
13.4.21 15:50

@šmoulililinka tj. ženský jsou bojovnice, ty toho vydrží! :palec:
@Dicentra27 to mě taky překvapilo, oni ti embryjka očíslovali a víš, které zavádějí? A chlap má jasno, pěkný :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
13.4.21 16:35

@šmoulililinka @Pavluja
Očíslovali je 5. den vývoje, než je zamrazili. A ten přehled mi dali, je tam vidět počet buněk, kvalita… I u těch, které to vzdaly.
A na zprávě o KET je obrázek toho jednoho, co mi vložili a zároveň uvedeno, že to je embryo č. 2.

Předpokládám, že druhý KET dostanu embryo s č. 1. Protože trojka není takový krasavec a od samého počátku byla ve vývoji pomalejší a nechají ho v záloze. Víc než tři jsme nevyrobili 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
13.4.21 16:52

@Dicentra27 tak to je zajímavý, takže číslo jedna hurá do toho :potlesk: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
13.4.21 17:01

@Pavluja @Tvojeteta holky držím na zítra moc palečky. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
13.4.21 17:05
@Pavluja píše:
@Málinka25 @Anonymka Ka holky, vy pořád vyčkávate? A dobrý po ketu? Jak se cítíte? :hug:

Já vyčkávam, zatím nemám odvahu testovat. Jinak dobrý, jsem nafoukla a občas cítím pnutí. Ale to muže byt i hormonama. Picham si injekce. :srdce: :srdce: A zítra držím palce :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
13.4.21 17:20

@Málinka25 @Anonymka Ka holky, jsem napnutá za vás :hug: Tak hlavně, že jste zatím v pohodě, nešpiníte..to vypadá nadějně :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
13.4.21 17:21

@Dicentra27 a ty mas embryjka i s genetikou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
13.4.21 17:53

@Málinka25 manžel byl na operaci před 5 lety, embrya se oplodnili, ale pak na zamraženì už nic nezbylo. Takže proto do dalšího IVF nemůžeme jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
13.4.21 18:10

@Zuzule2014 aha, tak to jsem nevěděla. Tak to určitě tentokrat klapne, to je jasný :srdce: :srdce: budou krásný dvě čárky :hug:

Manžel po operaci říkal už nikdy více, ale po čase říkal, ze když by bylo potřeba, ze by tu bolest podstoupil znovu. Což teda jsem ho obdivovala a obdivuji :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí