Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@šmoulililinka ja pri ET byla strasne nastydla.. Rika ze, ze telo bojuje s nemoci a nema cas bojovat proti miminku
![]()
@Jíňa03 no ja jsem obecne dost rada, ze najdu 2 do paru, takze tak 😀 😀 😀
@kambalaka Když jsem ležela, tak ze me nic neteklo. Nemůžu srovnávat s jiným typem, ale kdyz jsem mela čípky na jiné věci, tak to bylo to stejný. Intimku jsem si brala vždy a nijak jsem se nad tím nepozastavovala ![]()
@leylen no ze mě to teče i v noci 🙈 vzdycky mě probudí takové to šimrání, jak to stéká, no hrůza 🙈 představa, ze to budu zavádět ještě 3 měsíce… a ještě jeden dotaz… praktikovali jste při progesteronu normálně sex? Mně to s tím přijde nechutný, na druhou stranu být celé tři měsíce bez toho… ta představa je děsivá 😁
@kambalaka my jsme během stimulace spolu nespali ani jednou
mela jsem všechno citlivé a jak píšeš, potom ten Amelgen
Spis to „fuj“ nedava můj chlap, možná v koupelně bych ho prekecala ![]()
Tak holky zlatý já jsem po transferu a krátím si ležení s vámi…
@Pavla198 Jo jsou silonový s kytkama.
Nic veselejšího a čistýho doma nebylo😉
@kambalaka Já jsem si u úspěšnýho KET píchala agolutin do svalu… což mi nevadilo a vůbec jsem to neřešil. Pak jsem změnila CAR a nechala si děti převézt jinam a tady mám buď crinone a amelgen- docela mě překvapilo, přesně jak píšeš, furt to teče apod.
Sex po sprše a před zavedením, chybí tomu spontálnost, ale co se dá dělat…
Pavluja- kočko, tak jak tvoje kytičkový ponožky?
@lumr píše:
Devcatka, kdo je dalsi na KET? 💐
Ja jdu v sobotu ![]()
@Tvojeteta píše:
@Miroslava66
Ahoj Xeni!
Už jsem se bála, jestli tě olej nezabil🤣
Je fajn, že ses nám neztratila!!
Neztratila
chvíli jsem si říkala že když už nebudu Xena86, tak to nemá cenu ale cítila jsem se tak prázdná a smutná bez vás a vašich příspěvků :hug
: