Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Martina1147 ahoj, tak to mě mrzí.
Je to náročný. Ale bezva, že už máš doma jednu princeznu
, ta tě nenechá dlouho smutnit a uteče to jako voda
Ale koukám, že v ČB to máte nějak komplikovanější s klinikou, jestli se tam necítíš dobře a navic to teď nevyšlo, tak bych zkusila změnu, pokud můžeš dojíždět.
@Pavluja
Tos dobře udělala - myslím s vytížením přítele!!!😂
Já mám mladšího manžela a taky musel do foroty😂 teď si dáme na týden pokoj.
MSlela jsem na tebe! Teď jen doladit to testování…
@Martina1147 tak tě u nás vítáme
jsme pozitivní veselá kopa, dalo by se říct fusaklegang
dej vědět jak to s tebou pokračuje a když ti bude ouvej nebo jakkoliv jinak jsme tu pro tebe ![]()
@BaraodKolina
Tady můžeš, přesně jak říkáš… tyhle pocity všechny známe a nikomu jinýmu to nevysvětlíš…
Drž se
Jinak ty jsi po 1.ivf . Druhý bys ještě podstoupila?
@Tvojeteta Uz pouze 1×KET, mam jednoho mrazacka. Bylo mi 39, stihla jsem to na posledni chvili a jako samoplatci bychom do toho nesli.
@ancksunamun píše:
Normalne jsem dneska schizovala co se deje. ze mi cely den nechodi upozorneni do emailu o pridani prispevku v nasi skupincepripojim se a vidim ze slo asi o problem v zasilani notifikaci a prispevku plno
svet je zase v poradku
![]()
![]()
Hrdinky dnesniho dne
od kolikateho dne planujete testovat?
Ano mi nemluv, asi nějaké erupce na slunci či co
mě se účet sám ohlásil a už jsem se nemohla jako Xena86 přihlásit
něco se dělo
![]()
Nicméně mi bylo úzko když jsem se několikrát nedokázala přihlásit a myslela že si už s váma nenapíšu ![]()
Jasný mám kamarádky, ale neví o čem mluvím když si o těchto věcech chci promluvit, neznají naši situaci podrobně ![]()
@BaraodKolina píše:
Ahoj holky, doufam, ze muzu mezi vas. V nedeli KET v nativu. Po KET jsem se citila skvele, stastne, druhy den odpoledne me to nadseni opustilo a od te doby citim divny vnitrni smutek - takove tuseni, ze zase nic. Mam za sebou neuspesne IUI a ET. Nemam vubec zadne priznaky a to me silene zneklidnuje.
Buď v klidu, neprivolavej si negace do své hlavy, pokud je něco jinak než minule tak to dopadne jinak než minule a hlavně kdyby to bylo přirozeně tak o tom ani nevíš že jsi těhu
s náma můžeš probrat všechno, my ti ty zlé myšlenky z hlavy vyženeme ![]()
@Tvojeteta hele nevadí, já jsem na to zvyklá
bojovnost bude za potřebí
když říkáš že tě to bolelo a jindy ne, tak to určitě bude to pravé ![]()
Počasí je na prdlačku, ale hoď úsměv na ten krásný déšť ☔
máš v sobě mimiska a už u tebe zůstane!! ![]()
@Pavluja Myslela sem si, že to už budu prožívat líp ale stejně je z toho člověk smutnej.Ale máš pravdu že malá zaměstná dobře
Manžel taky říká že dáme poslední pokus a jdem kdyžtak jinam.Ale musí to tam říct on já bych to tam neřekla
Na tohle sem slaboch abych jim řekla, že jdu jinam.
@BaraodKolina ahoj, žádné příznaky je spíš dobré znamení
Ale hormony taky působí, můžeš i kvůli nim být trochu melancholická. Chce to ještě trochu času a za pár dní můžeš testnout a uvidíš a my věříme dubnu a jaru, tak to musí vyjít přeci
![]()
Já byla na ket dnes, a to víš, že ten strach tam je. Ale ať se bojíme, jak chceme, stejně tím nic nezměníme, tak je lepší hladit bříško, pustit si třeba film.. a nechat tomu mrňouskovi prostor ![]()
@Miroslava66 Děkuji
Jste tady fajn.Hned bude člověku líp když se z toho vykecá ![]()
@Tvojeteta tak „vstávejte semínka holala..“ zasely jsme, tak ať nám broučci hezky rostou a vzkvétaj 😊
Testování doladíme
Chystáš se tedy testovat brzy? ![]()
@Martina1147
Nic říkat nemusíš. Já přišla do jinýho CAR, tam jsem vyplnila papíry na převoz a poslala jsem mail do původního CARu a hotovo. Tak když nebudete nic převážet, tak úplně v pohodě…