Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lenikj Ale 7. den je jeste docela brzo, hm? Chapu, casto už jsou testy pozitivni, ale casto se take ukazou pozitivni pozdeji. Pockejte jeste 2, 3 dny 🍀
@Lenikj
Tak ještě se nic nerozplynulo, naděje se zmenšila, ale do 10.dne nic není ztraceno a to nemluvím o těch výjímkách, který se objeví až 12. Den!!! Ještě 3 dny vydrž!!!
@Lenikj
A to myslím fakt!!! Koukala jsem na studii rozptylu hladin HCG u úspěšných těhotenství s porodem zdravého dítěte a může to být dost rozdílné!!! Tak buď sice střízlivá, ale vyčkej do 10.dne!!! ![]()
@Lenikj Ja bych taky do toho ještě nehazela vidle
My jsme v Reprofitu a spokojeni, ale žádnou speciální péči jsme zatím nepotřebovali ![]()
@Tvojeteta víno si dam, i když mě by spíš jako placebo zafungovalo i pivo
docela mě poslední dny boli hlava, doufám, ze z nové řasenky a ne ze stresu ![]()
@Tvojeteta koupila jsem si poprvé v životě drahou od Marca Jacobse a asi je to na mě moc nobl ![]()
@Julia Čiková ach jo, to je tedy trnitá cesta
ale, stejně jako ty, věřím, že se šťastným koncem. Tohle embryo bude vítězný kousek ![]()
@BaraodKolina tak na další vyšetření nemysli, soustředila bych se na to, co se děje teď… Protože nemá cenu dělat si starosti předem ![]()
@lumr no ty vogi!
Neskutečný na 8. den
Jsi pro nás inspirací, tohle chceme zažít a dotáhnout do 9. měsíce všechny!
@Lenikj to je strašně brzo vzdávat se.. Ja měla u prvního ET slabého ducha až 8 den a je z toho dablik, co teď dělá bordel v postýlce a nechce spát
…
@lumr u tebe se to ukázalo brzo, už moc nedoufam, ale děkuju
@Dicentra27 Doufám že se to povede, všemu je svůj čas, a věřím že každá z nás se dočká
![]()
@kambalaka nevím o tom, že by Gennet měl
Kdo otěhotněl, cca v tom 8. týdnu byl svěřen do péče vlastního gynekologa.
@BaraodKolina obvykle jsou ty testy prováděny právě před IVF. Imuno často už před IUI. K čemu by ty metody byly, pokud by se zjistily např. protilátky proti embryu a celé to vyšlo na zmar? Mě právě přijde, že drtivá většina z nás ta vyšetření má, že to lze spíš považovat za standard… Nebo jsem svou klinikou zhýčkaná ![]()