KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Julia Čiková
15.4.21 06:27

@lumr Děkuji moc a snad to tentokrát vyjde nám všem 😃

• Citovat
  • Upravit
213
15.4.21 06:30

Dobré ráno dámy,
Dneska mám 1. UTZ po MS a tak už jsem celou noc nespala, dneska jsem z toho nějaká moc nervózní, od 2 DC jím estrofem 1-0-1 a od 8 DC 1-1-1, tak snad bude sliznice krásná už dnes. Mám poprvé KET bez nativu, tak jsem nervózní asi z toho. Všem, co už mají dvě čárky moc gratuluji a těm ostatním moc přeji, aby se už brzo ukázaly a snad budu za chvilku taky mezi vámi s krásným pozitivním těhu testem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Julia Čiková
15.4.21 06:30

@BaraodKolina Myslí pozitivně, jsi teprve na začátku, žádný negativní tušení, držím palce :palec:

• Citovat
  • Upravit
104
15.4.21 07:17

@Julia Čiková Dekuju, ja jsem takovy celozivotni skeptik, pesimista a ironicka osoba 😄. A kdy se chystas testovat ty? Dneska je to tyden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
15.4.21 07:20

@Lenca.sz Drzim palce, at je ultr. ukazkovy - kolikaty DC dnes? Dej pak vedet vysledek. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
15.4.21 07:31

@Lenca.sz Ahoj Lenco, tady Lenca :lol: budu na tebe myslet, aby všechno dobře dopadlo. :kytka: Ja to jdu dneska taky zkontrolovat, už pomalu v praci zvedám zadek k odchodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
15.4.21 07:45

Dobré ráno všem, zároveň zdravím všechny nováčky ve skupině… včera jsem byla bez notifikací a navíc s brutálně bolavou hlavou, skoro si včerejšek nepamatuju.

@Lenca.sz po poledni razím taky na 1. utz a jsem vůbec zvědavá, jestli dr KET povolí (po biochemku). Dnes 9 DC, cyklus nativní.

@Julia Čiková proč došlo na 2. IVF, když ještě nebyla vyčerpaná všechna embrya z mrazáku?

@BaraodKolina mě to přijde hrozně málo, mít před IVF jen spermiogram a hormonální profil.
Teda, možná jestli už spolu jedno dítě máte, tak ještě ok, což nevím, jestli tu zaznělo. Ale imunita se s léty mění. Podle mě je imunita a genetika základ, stejně jako průchodnost vejcovodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Julia Čiková
15.4.21 07:49

@BaraodKolina no jsem teprve 5 den, tak bych to zkusila za 4 dny, co ty?

• Citovat
  • Upravit
Julia Čiková
15.4.21 07:56

@Dicentra27 po 1ET a 3 nezadařených KET jsme měly nárok na genetické vyšetření embryí, ale bylo mi řečeno že to je škoda vyšetřovat 1 embryo, a tak jsem podstoupila další IVF, oplodnilo se 4 vajíčka ale 5 dně nedožilo žádné. Tak jsem si zažádala o lázně, abychom si vyčistila hlavu, a hned po návratu šla jsem na KET, to je můj příběh a doufám že se šťastným koncem :D

• Citovat
  • Upravit
104
15.4.21 07:58

@Dicentra27 Ne ne, dite nemame a ani za sebou nemam zadne neuspesne tehotenstvi. Ja 39, pritel 42. Snazili jsme se pres rok a pak zasli do CAR. Pokud tohle neklapne, tak se musime ptat po dalsich vysetrenich - mame pak uz jen posledniho mrazacka. Asi nebyla i uplne stastna volba kliniky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
15.4.21 08:04

@Julia Čiková Ja dnes 4. den. Od rana trochu citim bricho, ale minimalne. Ale to je nejspis utrogestan - pri ET jsem mela furt nejake pichani, boleni, prsa citliva. Nevim, mozna to byly tenkrat jeste dusledky OPU, ted je to o dost jine, takove nijake 🙂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
15.4.21 08:05

@Julia Čiková ja uz mela 5.den carku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
15.4.21 08:07

Taaaak.. Dnes 8.den po KET. Nahore Max vcera, dole dnes 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
15.4.21 08:14

@lumr
Tak to je krása a díky za tip na testy!

@Julia Čiková @BaraodKolina - tak držíme palce, kde jste v CARu? My ti tu pozitivní energii budem posílat po tunách😉

@Julia Čiková Určitě to bude šampión!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
15.4.21 08:16

@lumr fíhaaaa :dance: tak to je krásný testík, moc ti to přeju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...