KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Julia Čiková
14.4.21 20:39

@BaraodKolina jeeee, taký ti držím palce, chceš testovat podle plánu? Já to určitě nevydržím 🤣 🤣 🤣

• Citovat
  • Upravit
Julia Čiková
14.4.21 20:39

@kambalaka Držím palečky

• Citovat
  • Upravit
4032
14.4.21 21:07

@Tvojeteta ty jsi zlatíčko 🤗 rozesmala jsi mě :D nechceš testovat a pak že v neděli :palec: Jj, já jsem na HO, ale nějakou práci mám..zrovna teď bych měla něco dělat, ale na dnešek a zítřek jsem si naordinovala klid :) V neděli je brzo, ale v pondělí mě asi už bude svrbět ruka 😅 Ale přesně, jedna věc je plán a pak držim test v ruce a jedu :lol: Budou to nervy!

A nejsi magor a nikdo tě tu určitě ani soudit nebude…jsme přece všechny na jedné lodi :hug:
Já dnes k večeru vytuhla u telky, ale těžce. Vzbudil mě až budík na clexane. Přítel rikal, že na mě mluvil a nic :lol:
Odpočívej. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
14.4.21 21:21

@Julia Čiková @BaraodKolina holky, držím palečky, ať tu máme další vlašťovky dobrých zpráv :andel: :hug: Určo dejte vědět. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
14.4.21 21:26

@Zuzule2014 No, bohužel… Spíše to sází jedno za druhým. Po 1IVF jsem byla na hematologii, nasadili Clexane, byla jsem na hysteroskopii, vše čisté, a stejně nic nepomohlo. Prý vše máme udělané, ale třeba při stimulaci mi ani nebrali krev, vždy jen UZ. Ostatně celý přístup během druhého IVF mi přijde dost laxní, proto zvažuji odchod, spíš už „jen“ vybrat, kam přejít.

@Tvojeteta Ještě mám posledního bojovníka

@Martina1147 Jo, taky mám ten pocit, právě kvůli tomu přemýšlím, že půjdu jinam. A mám to jako ty, asi bych přešla jinam, a tam jim nic neřekla. Sestřičky jsou fajn, ale to je tak všechno… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
14.4.21 21:31

@Tvojeteta Jak pises.. Take testuji 2×denne 🙈
A muj plan netestovat ztroskotal drive nez zacal.. 😁Kdy jsi mela Ovitrelle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
14.4.21 21:34

@lumr
Středa večer. Jediný co mi brání nezkusit hladinu ovitrelle už zítra je to, že nemám test🤣

Taky už jsem slyšela od kamarádky, ať zbytečně neutrácím peníze za testy, ať si radši něco koupím, ale to může říct jen někdo, kdo vůbec netuší, čím tady všechny procházíme… jako dnes den 0 a zítra 1 den po ketu…to jsou srašně dlouhý dny, kdy ale stejně zvládneme daleko míň než v běžným životě… teda alespoň já mám takový záseky a nic se mi nechce…

Jinak já dneska strašně tuhla i za volantem cestou domů- asi nějaký skvrny na slunci…

Příspěvek upraven 14.04.21 v 21:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
14.4.21 21:36

@Julia Čiková drzim palevky :palec: ja byla na KET 7.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
14.4.21 21:37

@Tvojeteta ja ho mela pri ET v tele 10 dni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
14.4.21 21:43

@Mihaila_N Nám se tam malá povedla na čtvrtý pokus ale manžel jim před tim řekl, že to zkusíme naposled a půjdem jinam. A ono se to najednou povedlo. Nevim jestli náhoda. Ještě až na ten čtvrtý pokus řekli, že můžou udělat Asistovany hatching. Při prvních trech pokusech o tom nerekli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
14.4.21 21:45

@Ditu566
Ahoj, jak se máš?
Už máte výsledky? Jak zvládáš čekání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.4.21 22:25

@Julia Čiková Asi driv - minule jsem testovala 10. DC a 11. uz se rozjela ms. Asi to udelam podobne, pokud ms neprijde jeste driv. Jak uz jsem tady zminovala, mam blby tuseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.4.21 22:26

@Pavluja Dekuju moc! 💛

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
15.4.21 05:37

Holky, jestli mohu doporucit, testujte Mamatestem. Napr. Max ma mene barviva. Na zacatku jsou carky slabsi. V Benu eshop maji akci 2+1 a baleni vyjde na 26 Kc :palec:

Příspěvek upraven 15.04.21 v 08:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
15.4.21 05:51

@Tvojeteta klidne bych v sobotu testik zkusila, jestli uz je cisty a v pondeli uz by mohlo byt videt mimi :roll: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí