Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kambalaka chlap si na frekvenci nestěžuje, prostě to řešíme i jinak. Bohužel ta spontánnost je v háji, zvlášť večer, když do ložnice nakráčím už s progesteronem řádně vloženým.
Ráno to zas teče po noci… No těžká romantika.
Jednou mi bylo oznámeno, že to je jak š**** chleba se sádlem… Ano, je to mastný, ano, umýt se to nedá ![]()
No furt lepší tyhle srandy, než když tu po včerejším sexu (konečně bez tablet a ms) trpím a bojím se zánětu močáku a bůhví čeho ještě ![]()
@Tvojeteta tak pěkně lež, odpocivej a ať se bublince u tebe moc líbí
![]()
@kambalaka před tím jsem měla Crinone a to se dalo zvládnout, Amelgen sem hned vysadilo, bylo mi po něm hrozně zle a teď mi dal injekce a to je dobrý, nic neteče, jen občas malé modřinky
![]()
Kdybys chtěla mohu Amelgen darovat. Je bez dvou celá krabice ![]()
@Málinka25 fakt máš Amelgen navíc? Ten bych brala, já bych mohla zase nabídnout Crinone a Folandrol celé nepoužité balení 😁
@Dicentra27 no to si umím představit 🙈 to mě čekají teda pěkné chvíle 😁 já dokud jsem brala jen estrofem, tak jsem byla taková “chtivá”, jak jsem přidala progesteron, tak mám útlum. Po KETech jsme nesexovali, vždy až tak za 10-12 dní a to jsem pak jednou krvacela a vyčítala jsem si to. Nicméně mi bylo řečeno, že to tím není, že zdravému embryjku by to tohle nemělo vadit, ale kdo ví…
@kambalaka Jojo mám, takže není problém. Já ho určitě brát nebudu ![]()
Ahoj holky, doufam, ze muzu mezi vas. V nedeli KET v nativu. Po KET jsem se citila skvele, stastne, druhy den odpoledne me to nadseni opustilo a od te doby citim divny vnitrni smutek - takove tuseni, ze zase nic. Mam za sebou neuspesne IUI a ET. Nemam vubec zadne priznaky a to me silene zneklidnuje.
Ahoj, tak dnes 38DC, MS stále nikde.. Včera horká sprcha, červené a sex a stále nic.. Chtěla jsem dnes volat do car, ale rozhodla jsem se, že tomu nechám ještě pár dní.. Do car budu volat v pátek a počkám přes víkend.. Těhu test jsem nakonec zkusila a nic.. Takže nejspíš to bude zase ta cysta.. Jen mě zajímá.. Doktor řekl, že když budu brat estrofem, že cysta na 100%nebude, ale co když cysta zůstane i po MS? Může se dělat ket s cystou nebo mi zase doporučí punkci? ![]()
@kambalaka co se týče chuti, tak mi ji ty hormony nemění, celkově mi s náladou nic nedělaly, je to hrozně individuální. A ano, minulý měsíc sex 10. den po KETu, den na to růžová na papíře a výčitky. Přesně - kdo ví, člověku nařídí klidový režim a přitom hrátky to embryo má vydržet? ![]()
@BaraodKolina neboooj ![]()
Vždyť jsi třetí den od vložení. Na vnitřní pocit se nijak neupínej, kdyby mimčo vzniklo přirozeně, tak teď taky nic netušíš. Zkus zaměstnat hlavu ![]()
Mě ani ET dělat nemohli, IUI mám za sebou 3 a stále čekám, takových je nás tu víc. Důležité je, jestli máte všechna vyšetření a spravnou diagnozu ![]()
@Anoanonym1 no chudáku, co ty všechno zkusíš, blbá cysta. Bohužel vv tomhle neporadím, řekla bych, že dost bude záležet na doktorovi, jestli do KET bude chtít jít. Držím pěsti, ať jsi brzy ok!
@BaraodKolina Ahoj, já jsem měla KET v nativu minulý čtvrtek a cítím se jako ty. Zatím jsem ještě netestovala. Tohle je můj druhý KET a mám možnost už jen jednoho dalšího. Chce to myslet pozitivně a doufat, ale jde to těžko:(
@Dicentra27 no můj doktor nikdy nic nechce dělat, když je cysta.. Achjo ![]()
@Anoanonym1 Cysta si může dělat co chce, me tam zatím zůstává. Prvně jsme počkali, jestli během dvou cyklu nezmizí, ale pak jsme do stimulace šli i s 3 cm a snad se mi rozpustí v těhotenství ![]()
@Anoanonym1 ono je to na hlavu, to věčné čekání, ale lepší počkat, než promarnit pokus
uvidíš, co ti poví
@leylen @Dicentra27
Promarnit pokus určitě nechci.. Poprvé mi cysta zmizela s MS ale podruhé jsem musela na punkci před stimulací.. Jenže jsem To nezvládla a musely mě uspat, tak se bojim, že budu muset.. Ale zase nechci čekat třeba dalších pár měsíců.. Tak jsem se těšila, že tě to měsíc bude ket a vždy se něco musí pohnojit
, tak aspoň budu držet palce vám všem tady ![]()
@Miroslava66
Hele a neva, že ti budu stejně řikat Xeno? Je to takový bojovnějši!😉
Jinak musím říct, že mě ten 7.KET poprvé bolel, nevím…
Jsem už nějaká utahaná a to počasí mě nepomáhá…
@lumr
Super pozitivní energie, úplně jsem to cítila!!!