KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3554
14.4.21 18:54

@Pavluja
Asi nechci, minule jsem testovala dvakrát denně od druhého dne… vím jsem magor, ale stejně mě můžete soudit jen vy, ostatní to nepochopí…

Teď Testovat nechci, stejně jsem měla ovitrelle… tak ani nevím, od kdy by to mělo cenu…

Nadruhou stranu jsem šíleně nedočkavá. I ve svém věku hledám doma vánoční dárky…😂 🤣 :wink:
Myslím, že psala lumr, že jedna věc je plán a druhá realita… tak jsem dome bez testů, ale už mě hryže třeba neděle???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
14.4.21 18:57

@Pavluja

Tys říkala, že seš na HO? Já si na příští týden napsala práci na každý den, abych neměla čas nad tím přemýšlet, proto možná zkusím neděli- to je brzy, abych neztratila naději do dalších dní…a mohla si vnitřně namlouvat, že jsem kontrolovala ovitrelle a ještě mám spoustu času, že se // ještě můžou objevit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Julia Čiková
14.4.21 19:03

Ahoj holky, mužů se přidat? Byla jsem na KET 10.04.21, je to můj 4 KET a 2 IVF. Vložily mi poslední embryo z 1 IVF, z druhého totiž nemám nic

• Citovat
  • Upravit
7611
14.4.21 19:20

@Julia Čiková ahooooj :mavam: já mám za sebou z 1.IVF 1 ET a 4 KET a teď ze 2.IVF mě v pátek čeká 1.KET vyšetřeného embryjka 🙂 🙏 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
14.4.21 19:31

Holky ja mam mozna blbej dotaz. Ale u nas co normalne ovulujeme se dela KET kolik dnu od ovulace? Tolik kolik ma dnu zamrazene embryjko? :think: me je dnes celej den divne a tak premyslim jestli uz nemohla ta ovu prijit a na kontrolu jdu az v patek :think: ale asi je to blbost kdyz v pondeli ta sliznice byla tak nizka a dom. folikul jen 12mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.4.21 19:31

@Julia Čiková To budeme testovat tak nejak podobne - ja byla na KET 11.4. Drzim palce 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
14.4.21 19:35

@ancksunamun
To bude tlakem a počasím, fakt je dnes divně. Xena mi říkala, ať kouknu jak prší a u nás sněží😉

Je to tolik dní kolik máš embryo… folikul ještě byl menší, v pátek bude podle mě 18mm a hezká sliznice :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.4.21 19:36

@ancksunamun Ano, Ket by se mel delat tolik dnu, kolikadenni je embryo. Ja to mela takhle: v patek 10DC ultr. - folikul nemohli nejak najit, sliznice 5 mm, tak jsem nasadila vsechny zbrane 🍷 :wink:. 12. den v nedeli folikul 19 mm, sliznice 9,5 mm, ovitrelle a na KET jsem sla nasledujici nedeli (5ti denni embryjko).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.4.21 19:37

@ancksunamun Ano, Ket by se mel delat tolik dnu, kolikadenni je embryo. Ja to mela takhle: v patek 10DC ultr. - folikul nemohli nejak najit, sliznice 5 mm, tak jsem nasadila vsechny zbrane 🍷 :wink:. 12. den v nedeli folikul 19 mm, sliznice 9,5 mm, ovitrelle a na KET jsem sla nasledujici nedeli (5ti denni embryjko).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
14.4.21 19:39

@Tvojeteta oki oki super :) dekuju :kytka: Ja verim ze vi co delaji. Jen ty vedomosti u me dost pokulhavaji a nejak detailneji mi to nevysvetlovali :lol: tak vse zjistuju takto za behu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
14.4.21 19:42

@ancksunamun
Dej si víno i za mě a Pavluju… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
14.4.21 19:54

Devcatka, vsem co se chystaji na KET moooc drzim palecky, at na ne za par dni pote vykouknou krasne carevky.. :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
14.4.21 20:17

@kambalaka jojo Amelgen už asi 4tý měsíc :D vždy 10 dní abych vůbec dostala MS… a vždy vytékal… a co hůř, jeden měsíc jsem měla z něho i mykozu :oops: :zed: a celkově mám tam dole takový diskomfort :roll:
Jinak když chlap chce sex, tak ho ani Amelgen nezastaví :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
14.4.21 20:32
@ancksunamun píše:
Holky ja mam mozna blbej dotaz. Ale u nas co normalne ovulujeme se dela KET kolik dnu od ovulace? Tolik kolik ma dnu zamrazene embryjko? :think: me je dnes celej den divne a tak premyslim jestli uz nemohla ta ovu prijit a na kontrolu jdu az v patek :think: ale asi je to blbost kdyz v pondeli ta sliznice byla tak nizka a dom. folikul jen 12mm.

Ahoj take chodim v nativu, ceka ce na folikul, kontrola UTZ nejmene trikrat, jskmile potvrdi velikost kolem 20mm, tak pichaji Ovitrelle a ode te injekce vklad po 7dnech ( vsechny mrazene emrya mam 5denni)

Pri ET byl vklad 17DC
Pri KET byl vklad dle cekani na ovulaci az 21 DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
14.4.21 20:34

@Tvojeteta Ještě tam právě máme mrazáčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí