KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
15.4.21 10:39

@BaraodKolina zkusím ještě testovat později, ale už si moc naději nedávám, ale děkuji za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
15.4.21 10:48

@Tvojeteta Co jsem četla různé diskuze, tak většinou se pozitivni test ukazuje už od 6.-7.dne. Kéž bych byla výjimka, ale… každopádně děkuju za podporu, jste tady super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
15.4.21 10:51

@leylen nejde mi o zvláštní péči, ale třeba mi vadilo, že mi ani neudělali imunologické testy před ket. Mám jen 3 pokusy, dva za sebou a klidne v tomhle mohl být problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
15.4.21 10:56

@Lenikj mně podrobnější imunologii dělali až po 1.IVF a 4 transferech. Aby jim to proplatila pojišťovna, musí k tomu být důvod - více nevydařených transferů. Leda si imunologické testy zaplatit sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
15.4.21 11:08

@Jíňa03 jee, děkuji za naději:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
15.4.21 11:10

@Julia Čiková děkuji moc za podporu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
15.4.21 11:11

Ahojky, tak mi to nedalo a volala jsem do car, uz dnes.. 39dc a stále nic.. Tak me sestřička objednala, az na úterý v 15:00 na kontrolni utz a kdyby náhodou do té doby MS dorazila, tak mám volat..no má na to ta mrcha celý víkend, tak jsem na to tedy zvědavá.. Akorát mi řekla, že pokud dorazí, tak se kontrola zruší a začnu brát estrofem.. Akorát teda nevím, pokud je tam ta cysta a zůstane tam a začnu brát estrofem a dr mi potom oznámí, že není možné provést ket, tak přestanu estrofem brát? Nestane se nic? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
15.4.21 11:15

@kambalaka já jsem bohužel limitovaná věkem, takže teď ani nevím, zda další stimulaci ještě někde jinde stihnu. Proto by pro me bylo asi klíčové mít všechna vyšetření hned na začátku i za cenu, že si to zaplatím. Minimálně by mě na to měl někdo upozornit, že takové vyšetření existuje - tak bych to očekávala:) ale realita je jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
15.4.21 11:20

@Dicentra27 No, nechci byt uplne podezrivava, ale myslim, ze obcas - samozrejme ne vsude - jde zkratka o penize. Ja se svou klinikou spokojena nejsem, takze uz nejsem uplne objektivni. Z jine skupinky to slysim casto - opravdu jen zakladni vysetreni. A hlavne - mala informovanost, pokud si clovek veci nezjišťuje sam, tak lekari sami nenabidnou. Ja vetsinu informaci - co se bude dit atd. zjistila diky fb skupince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
15.4.21 11:21

@Lenikj Za mne imunologie není standardní vyšetření, které se dělá na zacatku, pro mě je to „zvlastni/něco navic“. Pokud na to vyloženě neukazuje diagnóza, jakoze jste oba zdraví, nebo máte věk. My zdraví nejsme, jsme mladi a mame oba stanovenou svoji diagnózu. Nam ale ještě nic nevyšlo, na svůj 1/4 pokusu čekáme, až se nám to začne bortit tak věřím že nás doktor bude vědět, co je třeba vyšetřit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
15.4.21 11:22

@Dicentra27 já právě měla biochemku z prosincového KETU, tak.mi doporučil zase nejdříve duben. Dej vědět, co ti doporučil tvůj doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
15.4.21 11:25

@Anoanonym1 napiš svému lékaři email a na tu cystu se ho zeptej, tady toho moc nevydumas, pokud to opravdu každý lékař posuzuje jinak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
15.4.21 11:26

@leylen tak pokud dostanu MS, tak stejně hned budu volat, takže se zeptám potom.. Je možné, že mi dnes dr třeba zavolá, mluvila jsem jen se sestrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
15.4.21 11:50

@Lenikj a kam chodíš, smím-li se zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
15.4.21 11:54

@Lenikj přesně, není nic ztraceno, někomu se dušík objeví až později, tak to nevzdavej.. :hug: Kdy jdeš na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí