Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ancksunamun
Hele já nemám vůbec nic za vyšetřeni, jen vstupně genetika a jinak nic…
Chlapovi našli azoospermii, tak řešili jen jeho…
@Lenca.sz
Já byla taky ve středu v 11:30, tak budeme o týden po sobě!!! Tak držím palce!!!
Jo a jestli vám přijde, že jsem celý den nevěnovala čas naší skupině a teď si dala čaj a nohy nahoru a furt něco píšu, co mi uteklo… tak máte pravdu!!!
Jinak už náte nechystané ponožky na zítra?
@ancksunamun píše:
Ja zas premyslim kdy jsem mela skoncit s grepem![]()
zacalo mi to chutnat
Určitě to neuškodí ničemu když budeš baštit pořád ![]()
Holky, tak ráda bych si nachystala praštěný fusekle, ale…
Dnes kontrola 9 DC, sliznice i dominantní folikul… Blbec jsem se radovala. Prý tam jsou nějaké útvary na vaječnících, že by to mohla být endometrióza (to říkám, že mám celý život, ale nikdo mě doposud nebral vážně). Prý to mohl způsobit covid a stimulace k IVF.
Tenhle cyklus se máme snažit doma (haha, po dvou letech psích kusů tomu děsně věřím). Další cyklus KET v řízeném cyklu (estrofen, lenzetto, amelgen), plus jsem objednaná na červen do Podolí kvůli tý endošce.
Jako by to tu dokola nezaznívalo - furt na něco čekáme. Tak dneska to byla slušná ťafka… Sotva mi skončí ms, musím čekat na začátek další.
mě fakt trefí.
@Dicentra27
No nene!!!
To je strašná rána pro psychiku!!! Proč tě neposlouchali???
Já bych měla chuť jim dát facku…
@Dicentra27 píše:
Holky, tak ráda bych si nachystala praštěný fusekle, ale…
Dnes kontrola 9 DC, sliznice i dominantní folikul… Blbec jsem se radovala. Prý tam jsou nějaké útvary na vaječnících, že by to mohla být endometrióza (to říkám, že mám celý život, ale nikdo mě doposud nebral vážně). Prý to mohl způsobit covid a stimulace k IVF.
Tenhle cyklus se máme snažit doma (haha, po dvou letech psích kusů tomu děsně věřím). Další cyklus KET v řízeném cyklu (estrofen, lenzetto, amelgen), plus jsem objednaná na červen do Podolí kvůli tý endošce.Jako by to tu dokola nezaznívalo - furt na něco čekáme. Tak dneska to byla slušná ťafka… Sotva mi skončí ms, musím čekat na začátek další.mě fakt trefí.
Drž se holka, ať všechno dobře dopadne a čekání se vyplatí ![]()
@Tvojeteta je tak, to je super, snad se pak obe i společně podílíme o radost z výsledku.
@Dicentra27 ja bych to nevzdávala, nám trvalo 6 let než se nám podařila malá, tak jsem si myslela, ze přirozeně nikdy neotehotnim a ejhle loni na apríla jsem se dozvěděla, že jsem těhu (sice samovolny potrat ale bylo) a v červenci jsem zase otěhotněla přirozeně ale tentokrát to bylo mimodelozni, takže hlavu vzhůru a nevzdavat se, raději o měsíc odložit ale pořádně to dovyšetřit a něco nezanedbat, než sypat peníze za pokusy a výsledek nulový ![]()
@Dicentra27 věcné čekání… To je přesné!!! Zasloužili by do zubů že to začali řešit… Úplně tě chápu jaký máš vztek a jsi zdrcená… Ale…
Přes to se přeneseš, uvidíš že každý den to bude lepší a lepší
![]()
Holky, díky za reakce a povzbuzení
Jsem ráda, že to mám s kým sdílet, protože „běžně-těhotnící“ kámošky to nemůžou naplno chápat.
Přiznám se, že nejsem vzteklá, zdrcená, ani nijak psychicky zdrcená. Jen jsem nad tím zakroutila hlavou. Nejvíc mi na tom vadí čas, který utíká.
Na jednu stranu to plyne rychle, furt nějaký ovulace, ms, utz… Než se naděju, už do sebe házím estrofen. Na druhou furt na něco čekám. Ale v součtu jsou to 2 roky. Při představě, že by se zadařilo mimčo hned, už bychom oslavu prvních narozenin měli za sebou.
@Dicentra27 já chodím do Gennetu už dva roky, znám to, chce to čas… než jsme se sem chystali, tak jsem nahlédla sem na emimino a nepochopila jsem, co v těch CARech holky ty dva roky dělají, myslela jsem si, že přijdu, zaplatím, oni mě oplodněj a je to, jakýpak cavyky 😁 no a teď už to chápu… 🙈 měsíce utíkají, vždy se čeká na MS… je to běh na dlouhou trať…
@kambalaka my měli v březnu roční výročí docházky na Letnou. Šlo by to rychleji, kdyby nebyl covid a já 2 měsíce nečekala na hyfosy. A pak, když základní vyšetření vyšla ok, dali jsme si 3 měsíce pohov, že to ještě zkusíme sami, než nastoupíme na IUI. Pak 2 měsíce čekání, než došlo na IVF. A to je 7 měsíců v luftě ![]()
Příspěvek upraven 16.04.21 v 08:19
@Dicentra27 Jé to znám, taky jsem to takhle s endometriozou před stimulaci mela
to bude dobrý ![]()
@Dicentra27 my měli v březnu dva roky výročí na Letné 😁my jsme tedy vše urgovali a i tak přes všechna vysetreni jsme měli první IUI až po létě a následně 1.IVF v prosinci 2019. Následně během roku 4 transfery, v říjnu jsem nastoupila k jiné doktorce, následovaly další vysetreni a pak v únoru 2020 2.IVF… no a zítra KET vysetreneho embryjka… přes všechno moje urgování je to všechno fakt na dlouho, vždy se čeká na MS
…