Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dicentra27 díky za podporu. Musím to nějak rozdýchat, celé dopoledne jen brečím, on je v práci a nic netuší, myslí že jsem ok. Ale nejsem
moc se bojím… jasně, nic není potvrzené, nic není jisté…
@Savana2
Okamžitě na krev!!! Když to zachytíte v čas, tak má úžasný šance a vyléčení, fakt!
A ty nebuď smutná! Nejdřív dáte do pořádku tatínka a hned pak to vyjde!!! ![]()
A když už jsi se nám tu svěřila, tak můžeš i po kontrole!!! Prostě když budeš potřebovat!
@Savana2 to je mi líto, chápu, že se bojíš.
Je dobře, že muž půjde na vyšetření, paradoxně je dobře, že ten test zkusil. Tak držím palce a ty se opatruj ![]()
Holky jste hodný, ja se nemám absolutně komu svěřit, nikdo neví, že se snažíme, nikdo neví o ivf, ani co se děje, a bohužel není to komu říct…
@kambalaka píše:
Holky, dneska KET 🙏 kdo jde taky?
Tak tfuj, tfuj, tfuj…hodně štěstí, ať se prcek pěkně zavrtá a líbí se mu u tebe ![]()
@Tvojeteta ahoj,tak jak.se cítíš? kolikátý jsi den po transferu? držím pěsti, ať to konečně klapne ![]()
@Zuzule2014
Dneska jsem nějaká negativistická, těším se vaše dobré zprávy z kontrol… nebo z Ketů…
Přemýslím, jesťi mám zkoušet test, zítra kvůli ovutrelle a nebo ne. Tys posledně byla trpělivá, viď?
Já jsem 2.den po transferu…
@Tvojeteta To je tím aprílovým počasím, děti o sobě dávají vědět, tak věřím, že i ti naši prckové tam v bříšku neotálej a pěkně si budují bejvák
![]()
@Savana2
Kdybys nechtěla psát sem, tak klidně napiš soukromou zprávu, nikdo tě neznáme a nemůžeš tu tího nést sama. Rády ti tady pomůžeme…
@Pavluja
Taky máš takovou trudomyslnou náladu?
Díky a co ty? Už tě přešla ta děsná únava?
Já malinko špinila po KET a teď nic…
@Julia Čiková nene, my jsme psali o jiném doktorovi. Teď si nevzpomenu na jméno a na stránkách kliniky jsem ho ani nenašla.
@Tvojeteta ale to víš, že jo, taky mám takovou zachmuřenou.. A nejradši bych tam měla s embryjkem i kameru a dívala se, co se tam děje 😳 Hodně spim, jinak nic necítim. To jsi asi špinila, jak tě to zabolelo, tak to tam někde trochu podráždili. Já bych raději zašpinila teď a později už vůbec. Tak sis to vybrala a teď budeš mít klid ![]()
Jo a svědí mě celý tělo, asi po tom Clexane (to mám teď poprvý)..
Je fajn, že jsme v tom spolu a doufám, že i v „tom“ ![]()
@Pavluja
Děkuju, je mi líp. Potřebovala jsem slyšet, že máme jen malé zachmuření druhého dne!!!
Já zítra zkusím ovitrelle- budu desátý den, tak by mělo být bílo…
@Tvojeteta já myslim, že se mi to zachmuření bude stupňovat, dokud neuvidim pozitivní test ![]()
Jj, to zkus, ať už pak můžeš sbírat jen ty těhotenský čárky.. jestli budeš chtít testovat ![]()