KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
830
16.4.21 18:36

Teda, tak to vypadá, že budu s KETem posledníček :think: dneska teprve 2DC a začala jsem zobat Estrofem.. Do kontroly ještě daleko :roll: a já hlásim dneska taky splín… celý týden v práci byl příšerný (jsem zdravotní sestra a je toho fakt moc) a doma ještě na mě padla depréééze a bulela sem, jak mě štve, že se naše rekonstrukce táhne takhle dlouho a jak mi vadí žít na staveništi a že nebudu s miminkem v těhlech podmínkách atd :D takže dneska to odnesl přítel :D
jinak @lumr moc krááásný test :hug: a @Savana2 posílám objetí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
16.4.21 18:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
16.4.21 18:42

@Miroslava66 supééér..bude to pak dlouhán :pankac:
@kambalaka já myslela, že mám na ponožkách srdícka a byly to kytičky… tak je máš teď i za mě :dance: A jak je, odpočíváš? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
16.4.21 18:43
@Tvojeteta píše:
@kambalakaJenom holky, to vypadá, že jedete na nějaký modrý vlně!!! Pamatujte si ti to a pak schválně, jestli to tak bude i na UZ😉

No 🙊 a to jsem si ráno chtěla vzít růžový se srdíčkama 🙈 fakt jsem přemýšlela 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
16.4.21 18:46

@smoulamodra to znám, my sice nemáme stavenistě, ale přítel zatim pendluje mezi mým a jeho bytem 100km daleko v Ústí, tak mě taky chytaj depky, že to takhle nechci, jenže ten můj má na vše spoustu času.. tak staveniště ještě dobrý, budujete si svůj domov a to je krásný a za chvíli do něj bude i prcek a všechno se zvládne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
16.4.21 18:57

@Pavluja no mě dnes napadlo jestli se taky na chvíli neodstěhovat někam do bytu abych prostě mohla normálně žít a ne že se v kuchyni oblékáš a v posteli jíš :? :nevim: ale pak bychom se už neviděli vůbec takže mě to zase přejde :( jenom on si neuvědomuje jak to hrozně rychle uteče a když se zadaří tak dělat rekonstrukce s malým miminkem nebude sranda..a když to začne lézt tak už vůbec ne :roll: všude bordel, omítky, prach… Předělávat starej barák ze zlo…
Jinak přítel je z Usti?? já z Děčína tak to mám k němu blíž jak ty chudinko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
16.4.21 19:19

@smoulamodra Ja dneska zacala taky brat estrofem a prednison.27.4 jdu na ultrazvuk a pak snad za pet dni KET ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
16.4.21 19:47
@Martina1147 píše:
@smoulamodra Ja dneska zacala taky brat estrofem a prednison.27.4 jdu na ultrazvuk a pak snad za pet dni KET ;)

Super, tak to bychom mohly jít stejně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
16.4.21 19:52

To je super holky, že každá má svou spolutestovatelku :D, že se to tak hezky k testování páruje :andel: všem držím palce, já dnes 10. den po KET, ale ještě jsem neměla odvahu testit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
16.4.21 19:55

@Anonymka Ka
Já tě obdivuju, to chce fakt nervy!!! Seš dobrá!!! A máš testovat a nebo počkáš na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
16.4.21 20:11

@Tvojeteta budu testovat na krev se u nás nechodi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
16.4.21 20:20

@Anonymka Ka
Bude to dobrý!!! A hlavně jsi mi slíbila fotku poz. Testu- ještě v březnu :hug:

Tak v úterý nebo ve středu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
16.4.21 20:26

@Tvojeteta neboj pracuje se na tom :) v úterý je 14. den :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
16.4.21 20:26

@Anonymka Ka já jsem taky ještě netestovala :hug: :hug: v úterý jdu na UTZ, tak nevím jestli nepockam :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
16.4.21 20:29

@Málinka25 držím palce :hug: já budu testit a pak až UTZ za dva týdny od testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie