Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Teda, tak to vypadá, že budu s KETem posledníček
dneska teprve 2DC a začala jsem zobat Estrofem.. Do kontroly ještě daleko
a já hlásim dneska taky splín… celý týden v práci byl příšerný (jsem zdravotní sestra a je toho fakt moc) a doma ještě na mě padla depréééze a bulela sem, jak mě štve, že se naše rekonstrukce táhne takhle dlouho a jak mi vadí žít na staveništi a že nebudu s miminkem v těhlech podmínkách atd
takže dneska to odnesl přítel ![]()
jinak @lumr moc krááásný test
a @Savana2 posílám objetí ![]()
@Miroslava66 supééér..bude to pak dlouhán ![]()
@kambalaka já myslela, že mám na ponožkách srdícka a byly to kytičky… tak je máš teď i za mě
A jak je, odpočíváš? ![]()
@Tvojeteta píše:
@kambalakaJenom holky, to vypadá, že jedete na nějaký modrý vlně!!! Pamatujte si ti to a pak schválně, jestli to tak bude i na UZ😉
No 🙊 a to jsem si ráno chtěla vzít růžový se srdíčkama 🙈 fakt jsem přemýšlela 😁
@smoulamodra to znám, my sice nemáme stavenistě, ale přítel zatim pendluje mezi mým a jeho bytem 100km daleko v Ústí, tak mě taky chytaj depky, že to takhle nechci, jenže ten můj má na vše spoustu času.. tak staveniště ještě dobrý, budujete si svůj domov a to je krásný a za chvíli do něj bude i prcek a všechno se zvládne ![]()
@Pavluja no mě dnes napadlo jestli se taky na chvíli neodstěhovat někam do bytu abych prostě mohla normálně žít a ne že se v kuchyni oblékáš a v posteli jíš
ale pak bychom se už neviděli vůbec takže mě to zase přejde
jenom on si neuvědomuje jak to hrozně rychle uteče a když se zadaří tak dělat rekonstrukce s malým miminkem nebude sranda..a když to začne lézt tak už vůbec ne
všude bordel, omítky, prach… Předělávat starej barák ze zlo…
Jinak přítel je z Usti?? já z Děčína tak to mám k němu blíž jak ty chudinko ![]()
@smoulamodra Ja dneska zacala taky brat estrofem a prednison.27.4 jdu na ultrazvuk a pak snad za pet dni KET ![]()
@Martina1147 píše:
@smoulamodra Ja dneska zacala taky brat estrofem a prednison.27.4 jdu na ultrazvuk a pak snad za pet dni KET
Super, tak to bychom mohly jít stejně ![]()
To je super holky, že každá má svou spolutestovatelku
, že se to tak hezky k testování páruje
všem držím palce, já dnes 10. den po KET, ale ještě jsem neměla odvahu testit ![]()
@Anonymka Ka
Já tě obdivuju, to chce fakt nervy!!! Seš dobrá!!! A máš testovat a nebo počkáš na krev?
@Anonymka Ka
Bude to dobrý!!! A hlavně jsi mi slíbila fotku poz. Testu- ještě v březnu ![]()
Tak v úterý nebo ve středu?
@Anonymka Ka já jsem taky ještě netestovala
v úterý jdu na UTZ, tak nevím jestli nepockam ![]()
@Málinka25 držím palce
já budu testit a pak až UTZ za dva týdny od testu