Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tvojeteta ja mam vybrane Volvo nebo Passata. Do Autosalonu nas pusti na objednani. Nevim ktere. Velkem SUV uz mame.. A ja mam ted Volvo ![]()
@Málinka25
Hele já taky jezdím hodinku a půl. A taky jsem spokojená v rodinějších centrech, takže já tě chápu!!!
@lumr
Volvo!!!
My zase chceme dodávku, pořád jsme čekali, jestli vyjde 4., ale pak jsme přišlu na to, že ji chceme i v pěti…😉
@Tvojeteta Chci xc60. Jsem zvedava, jak se mi v ni pojede. Jakou chcete?
Vim ze to bude znit ted divne (aj me to zni pac ja su jinak bezne dost racionalni a nespiritualni clovek) ale uplne jsem si ted ty nase pozitivní energie predstavila
jak vzdycky leti ze vsech tech mist republiky k te co je zrovna na rade a jako zarici paprsek prorazi tu sedost venku
![]()
@leylen Sme s tebou
![]()
(nemuze tohle byt nejakej vedlejsi ucinek estrofemu
)
@lumr
Ono jich moc není, buď mercedes v třídu a nebo VW multivan…
@ancksunamun
Hele nápodobně, kdyby mě někdo odhalil z mého okolí, tak bude týden kroutit hlavou😂
@Tvojeteta Multuvan je fajn. To vzdy rika manzel, ze mi ho poridi 😁 Zlobi me tim, protoze vzdy rikam, ze je velike..
Jé holky, tak tento cyklus nic
ještě, že jsem to očekávala, tak z toho nejsem ani moc zklamaná. Po stimulaci bývají anovulacni cykly, pry bychom to mohli zkontrolovat znovu v pondělí, ale ja se kvůli tomu nebudu zbytečně honit. Mrazacky mame, to byla pro nás priorita. ![]()
@leylen
Sle budesm s náma dál, žejo? Potřebujeme rosničku z Brna!!!
Holky, při prvním ketu jsem testovala 11 den a vyšlo, druhy ket 8 den a nic a dnes je 11 den po ket, je to mé životní číslo. Ráno v půl 7 jsem neměla odvahu. Tak jsem zkusila v půl 9, takže nebyla ranní moč a mám pozitivní zprávu
![]()
Příště zkusím první ranní, ale až v úterý před kontrolou
![]()
Posílám všem pozitivní energii a už těším na další pozitivní testiky od Vás ![]()
@Málinka25 jeee 😍 to ti moc přeju, já jsem dnes 1.den po KET, tak mám ještě čas…
@leylen píše:
@lumr Brno 4 °C, zataženo, snad budou silnice volné, Reprofit volá
Taktéž Brno zataženo, Helios volá
![]()
@lumr píše:
@Tvojeteta ja mam vybrane Volvo nebo Passata. Do Autosalonu nas pusti na objednani. Nevim ktere. Velkem SUV uz mame.. A ja mam ted Volvo
Mám Volvo, takže doporučuji, hlavně z hlediska bezpečnosti a kvalitních Švédských motoru ![]()
Vyrážíme pro posledního mrazáčka…ponožky mám, energii přijímám a jdeme na to
![]()