KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3975
17.4.21 16:47

@Miroslava66 je, ale opravdu budu klidnejsi, az bublinku uvidim na utz se srdickem :srdce:
Vsem to dobre dopadne :hug:
Vychazi mi termin porodu 24.12. a synem jsemela termin 27.12. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
17.4.21 16:50

@Zuzule2014 My jsme ještě v plném počtu 4 zamrazech fotbalistů :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
17.4.21 16:51

@Titanie ahojky, pamatuju si tě z březnové skupiny kde jsem byla taky jen pod nickem Xena86 :lol:
Držím ti palečky!! Jsme tu veselá kopa :mrgreen: a jak říká @Tvojeteta tak duben je měsíc posledních mrazáčků a veselých ponožek :lol:
Já si poprvé nechám napsat na dva týdny neschopenku.. Chci udělat něco jinak aby to dopadlo jinak :lol:
Fandím nám všem :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
17.4.21 16:51

@Dicentra27 Tys s tou endometriozou zkousela takhle nějak bojovat, nebo kde si na to byla? Me bylo jasně řečeno, že s tím nic neudělám, a byla mi doporučená spis jenom homeopatika :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Julia Čiková
17.4.21 17:13
@Lenikj píše:
@Julia Čiková Říkala jsem si zkusit nějakou menší kliniku. Dnes jsem 9.den po transferu a už jsem netestovala. Zítra/pozítří bych měla dostat ms, tak už počkám na to. A tak nějak už cítím, ze to má přijít. Ten 7.den jsem to obrecela a zkusím štěstí ještě s posledním embryjkem a pak se uvidí. Pořád si říkám, proč to u nás nejde, protože dítě jedno přirozeně už máme, šlo to hned a druhé prostě nic:(

No já bych rozhodně zkusila ještě test, bereš Urogestan? Pokud ano tak ms nemusí přijít. No aspoň už jedno dítko máš, mně je 37 a zatím žádné dítě a už žádné mrazacky nemáme. Držím nám pěsti

• Citovat
  • Upravit
669
17.4.21 17:17

@lumr já potratila v 9 týdnu v listopadu, v březnu se vůbec nechytlo až teď v dubnu. Snažím se věřit miminku, používám metodu EFT a jsem relativně v klidu. Každý den děkuji, za ten zázrak. Buď v klidu, čárka je výstavní, stres miminku nepomáhá. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
17.4.21 17:18

@Tvojeteta Já vidím, že tady něco jede s těma ponožkama.-)))Jako že si tedy mám vzít na KET co nejšílenější fusky? Pár jich doma mám, tak jdu do toho taky…No, my jsme měli včera doma party, tak jsme to řádně zapili a musí se to povést, to jinak není možný:-))Je neuvěřitelné, jak se upneš na něco, na nějaký den že to bude a pak je to jinak, o doktorech ani nemluvím…Já mám práci trošku složitější, dělám v divadle a tam je ten pohyb dost potřeba, takže určitě 3 dny zůstanu doma, pak je víkend a pak už normálně půjdu…A kdy budeš zkoušet test? Vydržíš 14 dní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
17.4.21 17:20

@Miroslava66 Ahojky,jojo, tam jsem taky byla:-)))Já budu doma po KEtu asi pět dní a pak normálně do práce…myslím, že jsou stejně nejdůležitější ty první dva dny..A kdy jdeš na transfer??Moooc držím pěsti:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
17.4.21 17:22

@Titanie držím moc palečky, taky jsem byla v březnové skupině. Duben jede, všem nám to vyjde, ponožky to jistí :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
17.4.21 17:25

@Málinka25 Jéé..Nás tu je z března i z listopadu:-)A ty už máš po nebo Tě teprve čeká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
17.4.21 17:26

@Titanie já byla dneska :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
17.4.21 17:29

@Titanie já jsem 11 den po ketu. Dnes jsem teprve testovala. Vyšel pozitivní, takže první krůček za mnou a dalších spousty přede mnou. Tahle skupina je hodně pozitivní a to taky hodně pomáhá. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
17.4.21 17:32

@Málinka25 ja se nestresuji.. Jen zatim nechci propadat euforii.. Verim, ze zo dopadne dobre ❤️️ Moc Ti drzim palecky, at se bublinky hezky dal zabydluje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
17.4.21 17:34

@Miroslava66 Tak moooc držím pěsti!!To čekání je peklo, však to známe…Vydržíš těch 14 dní čekat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
17.4.21 17:35

@Málinka25 Teda,paráda!!Gratuluju moc a moc!!Super…Kéž bych se k tomu taky někdy dostala:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí