Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@BaraodKolina ale už tě to nebolí? Jen tu chvilku? Tak hlavně poslouchej tělo, píchání znamená lehnout
A taky děkuju, bojim se, už 2× jsem otěhotněla a nic. Teď se bojim, aby byl pozitivní test…pak aby rostlo hcg, na utz…no, je to dlouhá cesta. Ty budeš teď někdy už testovat?
Taky držim palce ![]()
@Anonymka Ka píše:
Ahoj holky tak já jdu s kůži taky na trhod 8. dne jsme měla hnědé špinění, 9. den i trochu růžová takže jsem si vzala ascorutin a jeden utrogestan navíc, včera už menší zase hnědé špinění. Takže docela panika
dnes 11. den po KET a…
Super, mam z toho radost, jupiii
@Pavluja Uz je to dobry, jako citim neco, ale uz to tak nereze. S testovanim chci pockat asi na 10. den. Driv jsem zatim netestovala
. Ja nikdy nemela ani ty dve carky, je mi 39 a popr. mame pak posledni pokus, ale rada bych mu unikla, protoze ten bych psychicky snasela blbe - jako takovou definitivni a posledni sanci. Dekuju za podporu a drzim palce, at se tady objevuji same hezke zpravy.
Ahoj holky, ja jdu v pondeli na UTZ a ceka nas pak KET. Byla jsem v 02/2018 na odberu vajicek, doslo k ET, ale neuspesne. Hned dalsi cyklus jsem sla na KET a ten se povedl a mam doma 2letou cacoru. 9m se snazime o druhe, ale nejde to..Takze jdeme zase KET..Mame jeste 3 mrazacky..
Pamatuju si, ze jsem predtim predeslym Ketem pila denne decku cerveneho, jedla ten anamas a pila grep
Jestli to pomohlo nevim, ale nasadila jsem to znovu a budu doufat, ze se zadari..
Jdete taky nektera ted na KET v pristim tydnu?
Jo a predtim mi davali 2 blastky a chytla se jen jedna…to jen na reakci prispevku co jsem cetla, zda dat jednu nebo dve..ted uz jdu jen ma jednu-jsem uz trochu klidnejsi, ze mam d cerku, takze uz se do dvou nehrnu ![]()
@Anonymní ahoj, me čeká KET ve středu v 11.30,tak to budeme mít tak nějak podobně.
@Lenca.sz jee super a kam chodis? Ja jsu teda zitra na UTZ, tak uvidim, jak to dopadne, pokud pry bude vse ok, tak bych sla asi do tydne cca…alespon tak nejak mi to rikal ![]()
Minule mi daval injekci 10.3., 16.3. jsem sla na KET a 28.3. uz jsem mela //
Po pevnim zakroku jsem lezela jak mrrvola doma a skoro se nehybala-nepovedlo. Po dalsim jsem pak odjela na hory s kamarady, probehlo i nejake vinko, proste jsem to neresila a tech 10dni strasne rychlo uteklo-az jsem pak rikala manzelovi, ze jsem to vlastne nedostala, tak ze to asi pujdu zkusit..
Tak uvidime co ted..mela jsem min. mesic samovolny potrat hned 6tt, otehotneni prirozene a museli mi MS vyvolat-tak snad nebudu dole nejak porouchama a KET probehne
A hlavne se povede ![]()
Ahoj devcatka.. Dnes 11.den od KET a testovaci uz je silnejsi ![]()
Příspěvek upraven 18.04.21 v 09:28
@lumr píše:
Ahoj devcatka.. Tak testovaci uz je silnejsi
Krasne
Moc gratuluji ![]()
@Anonymní píše:
KrasneMoc gratuluji
Holky, moc dekuji
Zitra zajdu na krev, jak vzrostlo.