Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymka Ka já měla silnější čárky odpoledne, ale vážně se to nedá srovnávat, každá vylučujeme hcg do moči jinak a taky roste obden, tak vydrž do zítřka
Ale chápu tě, taky mám strach, aby byla druhá čárka a pak sílila, jenže se nedá než jen čekat a věřit. Přeju ti, ať je to v pořádku. Stejná čárka druhý den nic neznamená, slabší určitě není a ty rozdíly za jeden den nejsou často ani trochu patrné, tak neboj ![]()
Tak holky, šla jsem pro droždí a hádejte co mi v lékárně spadlo do tašky??? ![]()
To je náhoda
![]()
Teď je otázka, jestli to odstartuju dnes nebo až zítra? Co myslíš, lumr?
@Pavla198
Kdyby jeden, dvě balení po dvou- to jsou okamžiky, kdy jsem ráda, že mám na sobě respirátor ![]()
@Tvojeteta já už mám vytipovanou lékárnu, kde nikdy nehli brvou, když beru i tři balení 😅 Ale jestli začneš, tak dej vědět, ať nejsem pozadu 😂
@Tvojeteta já jsem vzdycky ty lékárny střídala, aby to nevypadalo blbě 😁 pak už jsem dokonce ty testy raději objednávala on-line s osobním vyzvednutím, protože jsem měla pocit, že už mě i v těch okolních lékárnách musí znát 😁
@kambalaka
Já nechtěla objednávat, abych to nezakřikla, ale ten nákup je utrpení… zítra z práce zkusím sehnat mamatest ![]()
@Pavluja děkuji moc za podporu ![]()
Opravdu jste všechny v této skupině super holky
![]()
@Tvojeteta čekala jsem kdy to nastane a je to tady
jestli nemáš mamatest tak zkus raději až ráno
max ma málo barviva jak říkáš ![]()
@Pavluja
Zítra hned jak vstanu, jdu do toho…
Xeno! Je vidět, že jsme tady na sebe napojené ![]()
@Tvojeteta uff, to je výzva!
Tos mi teď dala červíka do hlavy
Tak hned napiš, 5. den u blasty už může být, tak držím palečky ![]()
@Tvojeteta tak sežeň mamatest a dejme spolu úterý 🤗 Né, uvidíš, když to na tebe přijde, jdi do toho. Když tam nic nebude, tak teď na začatku to vůbec nic neznamená a když bude
, budeš víc v klidu
Možná taky nevydržím
Jen mně se osvědčilo dojít si na wc, pak chvíli počkat a jít ještě jednou a ta troška je míň zředěná. No, člověk vykoumá kde co ![]()
@Pavluja
Jo to je motivace, počkám do úterý s tebou!!!
To jsem potřebovala slyšet ![]()