KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7281
18.4.21 12:21

Holky tak já furt nevím, dost kašlu a v úterý ten transfer, mám ho zrušit? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
18.4.21 12:24

@šmoulililinka ja byla u syna pri transferu hrozne nastydla. Ryma, kasel a byly mu 3 roky 👍Rika se, ze telo bojuje s nemoci a nema cas bojovat s bublinkou
:andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
18.4.21 12:27

@lumr já počala dcerku přirozeně poté, co jsem byla týden v nemocnici se selháním organizmu, něco na tom bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
18.4.21 12:27

@Anoanonym1
Tyjo, to ti teda dává!!! Drž se. A dej vědět co a jak!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.21 12:30

@ancksunamun @Lenca.sz tak nam budu drzit palecky✊ ✊

• Citovat
  • Upravit
3554
18.4.21 12:30

@šmoulililinka
Tak já bych to asi zrušila, abys byla fit. Už je to tak náročný a ještě narodit…

Tak máš oba názory a teď, který je ti bližší!!! Kdybys šla, tak ale stejně pošleme spoustu energie, abys nekašlala alespoň kolem transferu… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.21 12:36
@Lenca.sz píše: @Anonymní určitě bude KET v tomto cyklu, ja mela na přelomu prosince a ledna biochemické, takže mě řekl dr nejdříve v dubnu ale každý Car To má jinak. Já chodím do Eurofertilu do Ostravy. A ty? Takže už ditko doma máš?@ancksunamun ja měla jít taky ve čtvrtek ale manzel jde ve čtvrtek po 4 měsících konečně do prace po nemocenské, tak jsem se zeptala dr jestli bych nemohla už ve středu, ať nemusi hned volat manzel o volno.

Ja chodim do Iscaru..rekli mi, ze to muzeme zkusir hned, kdyz mi pichli tu vyvolavacku a dostala jsem to hned treti den, takue v sobe nejake hormony mam a zkusi se to a uvidime :)
Mam doma 2 letou zmrzlinku-takze jsem tes takova vic vyklidnena. Predtim jsme se snazili pres 3 roky nez jsem se odhodlala na IVF-proste jsem se nejak nemohla smirit s tim, ze nemuzu mit deti prirozene :(

No a uz je cas ji poridit sourozence-vlastne ze stejneho “vrhu”😂

• Citovat
  • Upravit
7611
18.4.21 13:36

@ButerflyP já jsem embryoglue měla u všech 4 KET. Při 1.ET jsem ho neměla - biochemické, 2.KET ano - biochemické, 3.KET ano - biochemické, 4.KET ano - nechytilo se, 5.KET ano - a teď čekám na výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
18.4.21 13:37
@Ditu566 píše:
@Tvojeteta ahojky, potrebovala jsem si odpocinout od diskuzi, byla jsem docela dost psychicky vycerpana…ted uz je to o dost lepsi, i kdyz mam porad strach, jak to bude s nasim jedinym mrazackem, byla jsem na odberech na imunologii a jeste jsme to o mesic protahli, protoze jsme se rozhodli ze podstoupime vysetreni ERA - odber sliznice, ktery nam urci vhodne transferove okno ;) zitra jedu budu 11dc a jedu na utz, je to vlastne stejna priprava jako na ket, od 1 dc beru estrofem 1-1-1 :) a jak pokracujes ty??

Ahoj, ten ERA test si hradis? Nebo je to na pojistovnu v ramci neplodnosti??

Vubec jsem o nicem takovem nevedela a myslim si ze kdyz jsem bxla na endoscratchingu, tak mi mohl tento test rovnou udelat… zeptam se v CAR pri UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
18.4.21 13:38

@Ditu566
To chápu, ale založila jsi fajn skupinu!!!
Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
18.4.21 14:17

@Tvojeteta cauko,a jak tě píchá? dole? tak uvidíš, držím pěsti. kolikaty den jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
18.4.21 14:21

@Zuzule2014
Dnes 4.den. Je to takový jako bodání v pochvě vlevo, ale není to ostrý… takový divný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
18.4.21 14:39

@Tvojeteta asi se bublinka zavrtava
:andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
18.4.21 14:57

@lumr teda to jsou mega dálnice :srdce: Takhle silné čárky jsem neměla nikdy. Tak že by ta holčička? :lol: Jsem zvědavá na krev :palec:

@Tvojeteta ahojky, na tebe pořád myslím, je to sranda, že jsme stejně :D Já teda nic necítím, tak začínám s obavama.. moc bych chtěla aspoň toho jednoho prcka :andel: Už abych mohla testovat, ale strach mám, to jo. Tak snad v úterý na to skočim :pankac: Píchání určitě souvisí s roztahováním dělohy, to je dobrý znamení :hug:

@ButerflyP embryoglue jsem měla jednou a nic, 2× se embryjko chytlo i bez lepidla. Já myslím, že je to teď hlavně o tom embryjku, pokud je zdravé, udrží se i bez lepidel, při námaze atd. Šla bych do toho, když by byly jiné faktory ovlivňující otěhotnění v děloze nebo při předchozích transferech špinění (ale to bych se spíš přikláněla k tomu, že je třeba málo progesteronu, to se většinou špiní a ani embyoglue pak nepomůže). Já myslím, že to jsou vyhozené peníze, embryjko se samo přilepí hned ke sliznici, embryoglue obsahuje nějakou výživu, ale vnímám to tak, že jakmile se tato výživa spotřebuje nebo vstřebá a není dostatek přirozené výživy ze sliznice, tak to pomůže jen uchycení, ale embryjko se stejně nebude vyvíjet. Pokud je zdravé, bude v pohodě s i bez embryoglue. Mně řikali, že je to zbytečný a zrovna tomuhle věřim. Když už, radši bych asistovaný hatching, pokud samo již nehatchuje. Ale je to jen můj názor, samozřejmě i víra, pokud věříš, že to pomůže, má velkou sílu. Rozhodni se, jak to cítíš ty. Hodně štěstí :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
18.4.21 15:04

@šmoulililinka hele, říká se to, že snížená imunita je při početí lepší. Sama se zkus zklidnit, zavři si oči a zkus si sama v klidu položit otázku, jestli se na to cítíš nebo je lepší počkat..uvidíš, co ti samo přijde na mysl jako první. Věřila bych své intuici. :andel: Záleží, jak moc kašleš a jak je ti po těle. Já bych za sebe do toho nejspíš šla, ale nejsem v tvé kůži. Drž se, treba se to do zítra zlepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí