KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4032
17.4.21 20:01

@Lenca.sz to máš těžký rozhodování, ale přijde mi, že v hlavě to máš už hezky srovnané. Musíte se rozhodnout ještě před rozmrazením nebo až podle rozmrazení, že by řekli, že třeba jedno je fakt vynikající a třeba hatchující, tak by stačilo to jedno?
Kdyby byla embryjka BB kvality, dala bych 2. Samozřejmě, i tak se můžou chytit obě.
Je to těžký. Já měla 2× transfer se 2 a nechytlo se ani jedno. Takže já bych šla klidně do 2, zvýší se tím šance. Dvojčata můžeš mít i z jednoho embryjka, pokud k tomu máte v rodině předpoklad.
Ať se rozhodneš jakkoli, bude to správně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
17.4.21 20:02

@Lenca.sz Dekuju, do dneska jsem se setrila - asi se podbrisku namaha nelibila. Tak snad to ma ten spravny duvod. Je to sranda, cloveku pri snazeni neco je a je vlastne rad i za ty neprijemny pocity. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
17.4.21 20:11

@Pavluja moc děkuji, přikláním se k těm 2 ale do pondělí času dost, zítra večer otevřeme s chlapem vínko a ještě to probereme. Srovnané to doufám mám ale trvalo to docela dlouho srovnat si to v hlavě všechno a tak nějak to vidět všechno i z jiného úhlu pohledu. Kdyztak taťkovi do nebíčka poděkuji za další dvě krásné a zdravé děti (taťka byl taky z dvojčat). Tak jako tak se budou rozmrazování úplně všechny 3 embrijka, takže podle mě by stačilo říct až ve středu ale. rekla jsem doktorovi, ze ku v pondělí zavolám, jak jsme se rozhodli.

@BaraodKolina ono To klidně už muze byt roztahovani dělohy, je krásné, jak v těhotenství, pak pozoruješ úplně všechno, ja třeba díky kamarádovi Googlovi vím tolik věcí, co jsem ani netušila, že tělo dokáže :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
17.4.21 20:11

@BaraodKolina urcitě pozitivní příznak :hug: malý ti hlásí, ať taky odpočíváš ;) Ne, vážně, opatruj se. Když tě to zabolelo, něco se tam určitě děje, jak se rozšiřuje děloha, vše je prokrvené, tak to při námaze zabolí. Takže dobrý, řekla bych. :D Já 3. den, ale necítím nic. Když jsem při minulých ketech cítila, tak jsem se bála a když jsem necítila, tak jsem se bála, tak si vyber :think: Ať je vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
17.4.21 20:16

@Lenca.sz to je dobře, proberte to, ale dej na své pocity, intuice nám vždy radí dobře a je to většinou to, co nás napadne hned jako první, ještě bez přemýšlení. Podle mě, můžeš říct 2 a při konzultaci před ket to můžeš ještě změnit. Pokud řekneš jedno, už to možná změnit nepůjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
17.4.21 20:50

@Pavluja Ja 4 dny necitila absolutne nic, takze totalni depka, od 5. dne pobolivani podbrisku jako pred ms a ted v podvecer to bodani. Vim, ze to neni vubec zadna jistota, ale jak neprobihalo nic, pripadala jsem si, ze jsem ani nikde nebyla. Moc doufam. Drzim palce, jsi na zacatku. 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
17.4.21 20:52

@BaraodKolina
Já myslím, že je to pozitivní známka, že se mimino prokousalo sliznicí a už s tebou zůstane!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
17.4.21 20:55

@Lenca.sz
Tak když to takhle píšeš, tak já bych hlasovala pro 2!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
17.4.21 21:04

@Lenca.sz Naprosto tě chápu :hug: Já sem začala uvažovat tak dva dny zpátky jestli nezkusit dvě. Manžel to nechává na mě. Ale ještě to proberem.Taky uvidim co nam rekne pan doktor. Určitě se rozhodnete správně :hug: A dopadne to všechno dobře. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
17.4.21 21:16

@Tvojeteta takže rozhodnuto, ještě teda doufám, že to chlap doma taky odkývne.

@Pavluja děkuji, dám na tebe a jdu na To podle intuice, takže jsem rozhodnuto pro 2. Nikdy předtím mě 2 nenapadlo ani zavádět ale.ksyz ted jdeme do toho naposledy, tak proc si to trochu nepojistit.

Holky moc Vám děkuji asi jsem si o.tom.potrebovala trosku popsat, než se rozhodnu. Ono se o tom nemám ani s kým pobavit, v rodině to neříkáme a kdo o tom ví tak je jedna moje kamarádka ale ta tomu vubec nerozumí, je z tech co mela obrovské štěstí a stačil ji jeden plánovaný sex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
17.4.21 21:27

Holky mě je zle, z toho co oznámil dneska Babiš s Hamáčkem… mám úzkost úplně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
17.4.21 21:32

@šmoulililinka taky na to koukám 🙈 hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
17.4.21 21:35

Holky, to mi povídejte, to je hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
17.4.21 21:38

@šmoulililinka Ja se pri te tiskovce uplne zacla klepat, uzkost. Co jeste vsechno prijde? 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
17.4.21 21:40

@BaraodKolina já taky, do toho dotazy naší malé, co se stalo… do háje už :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie