Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Julia Čiková
Na tebe dnes myslíme moc!!! Za ty krásné čtyřlístky!!!
Ahoj holky.. Tak jsem přečetla valnou část Vaší skupiny a ráda bych se přidala.. Na ET jsem byla 3.4. a bohužel to nevyšlo.. Vzhledem k tomu, že test negativní a ještě jsem to na den přesně dostala, tak jsem přestala brát utroš a teď mě čeká zavolat si do CARU a domluvit se na KET.. Máme ještě dva mrazáčky a dost koketuju s myšlenkou, že bys si je nechala zavést obě dvě..
Holky držím Vám všem moc palce, ať to klapne, já jsem zatím tichý pozorovatel, KET mě čeká možná v květnu, tak uvidím
, hlavně pevné nervy.
@Zuzule2014 píše:
Holky držím Vám všem moc palce, ať to klapne, já jsem zatím tichý pozorovatel, KET mě čeká možná v květnu, tak uvidím, hlavně pevné nervy.
Ahoj, me ceka taky v kvetnu, doufam, ze zustanes v teto skupine, abychom se mohly podporovat ![]()
@Pavla198 jee tak super. Pamatuji si tě z jiných skupinek, co máš za sebou?
@Zuzule2014 ja tebe taky…mela jsem jit na ket v lednu, ale chybelo nam jeste nejake vysetreni. Jsme oba zdraví, pritel ma tedy spatny spremie. Od pristiho tydne zacinam stimulovat a pak jdu na Et, uz se moc tesim. A ty jeste nevis, jestli bude Ket proc?
@Jíňa03 davali mi jedno. A nic k tomu. Myslim si, ze kdyz se emryjko chytit ma, chytne se. Kdyz jsem emryoglue kdysi mela, nechytlo se.
Holky, tak já už i krev i přes ascorutin a to jsem jen pátý den po ket, to je přece ještě brzo, né? Tak teď už jsem z toho vyřízená ![]()
@Pavla198 mě brali minulý týden krev a mám si zítra volat, dr. rikala, že pokud to bude ok, že můžu pak zase stimulovat, ale pokud ne, tak se to posune, tak těžko říct. uz nevím co víc proto udělat,3 transfery za sebou a bez úspěchu. ![]()
@Tvojeteta píše:
@Julia Čiková
Na tebe dnes myslíme moc!!! Za ty krásné čtyřlístky!!!
Holky, tak test mám negativní
Zase nacerpam sílu a hura do 3Ivf, tentokrat v Reprofitu, akorát si říkám odkud tu silu mám čerpat, to zklamani už nedavam. No nebudu do téhle skvělé skupiny pouštět negativa. Tak ať se daří a hodně štěstí
![]()
@Pavluja to je hrozně brzo…tak leda si zkus udělat test, ale myslím, že tam stejně ještě nic nepůjde vidět…třeba je to opravdu nidace, záleží kolik krve je…