KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
19.4.21 14:13

@Julia Čiková 🥺 Drz se, at je 3. IVF do tretice vseho dobreho a pro tebe to prave 💛.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
19.4.21 14:15

Děvčátka, posílám Vám na rozveselení králíčky :srdce: jenom tak dneska do práce. Myslím na vás všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
19.4.21 14:26

@smoulamodra no to jsou roztomilý ponožtičky 🙂 krásný den i tobě ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
19.4.21 14:29

@Julia Čiková to me mrzí :( je to šíleně náročné, chápeme to všechny co jsme tady. Pokud ti bude ouvej klidně napiš, vždy tě rádi podpoříme. Sama musíš vědět co ti dodá sílu, chuť a hlavně motivaci se zakousnout a jít si zase pro svůj sen :hug: nevzdavej to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564

@Zuzule2014 ja mam za sebou z minule stimulace 1× et a 3× ket a nic. Ty tri kety byli po dvou embryí a ani náznak. Co to je za vysetreni z krve? HP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Julia Čiková
@Zuzule2014 píše:
@Julia Čiková jak to???kolikátý den jsi?

10 den, to už by tam měl být aspoň nějaký duch, tak už vs tim nepočítám :,(

• Citovat
  • Upravit
1034
19.4.21 14:32

@Pavluja to ke ještě brzo na ms ne? Kdy bys ji teoreticky měla mít?
Hlavně klid :hug: spousta miminek se udrží i přes krvácení. A je to jednorázové, nebo jakoby se spustila ms.. :think:
Neváhala bych volat na kliniku jestli by ti něco k tomu řekli víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Julia Čiková
19.4.21 14:32
@BaraodKolina píše:
@Julia Čiková 🥺 Drz se, at je 3. IVF do tretice vseho dobreho a pro tebe to prave 💛.

Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
Julia Čiková
19.4.21 14:36
@Miroslava66 píše:
@Julia Čiková to me mrzí :( je to šíleně náročné, chápeme to všechny co jsme tady. Pokud ti bude ouvej klidně napiš, vždy tě rádi podpoříme. Sama musíš vědět co ti dodá sílu, chuť a hlavně motivaci se zakousnout a jít si zase pro svůj sen :hug: nevzdavej to :kytka:
Děkuji moc za podporu, určitě sem nakouknu, ať vím jak pokračujete :hug:
  • Citovat
  • Upravit
3554
19.4.21 14:41

@Julia Čiková
To není jen o těch pozitivních zprávách, jsme tady pro tebe i v těch těžších chvílích, ale všechny víme, že člověk by nejradši zalezl a s nikým nekomunikoval, když budeš jenem číst nebo nám kdykoli napiš!!

Můeme to sdílet spolu!!! :hug:

Tak jsi našla 🍀 pro někoho jiného a těm to vyjde jen díky tobě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
19.4.21 14:47

Holky moc děkuju, jsem na nervy. :( Udělala jsem test, promiň @Tvojeteta a ten je pozitivní :srdce:, ale bolí mě dost podbřišek a je to normalní klasická krev po utření a to i přes to, že jsem si vzala ráno ascorutin. Jsem dnes 21 DC, či-li na ms je brzo.Moc se bojim. Volala jsem na kliniku a sestra mi radí klid a ascorutin, no. Že na test je brzo, ale že to je dobrá zpráva, že je pozitivní a že se i krvácení stává. Ale slíbila, že to probere s lékařem a ozvou se. Bojim, bojim, holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
19.4.21 14:51

@Pavla198 já nevím, loni mi dělali profil, imunologii, letos Hysteroskopii a teď se mě. ptala ještě na nějaké alergie a řekla, že vezme ještě raději krev i na štítnou žlázu, podle mě už neví co by, jedineco mi bylo nabídnuto tak před dalším KET infuze Intralipidů, nikdy jsme na tom nebyla, tak vůbec nevím jestli to pomáhá nebo ne, ale půjdu do toho. kolik máte ještě mrazàčků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
19.4.21 14:52

@Pavluja
To je krásnej test, vydržte spolu!!!
Já mám teď nervy… a vnitřní tušení, že u mel bude zítra bílo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
19.4.21 14:52

@Julia Čiková Nejsi v tom sama, soucitim s tebou. Mně se už rozjela ms, do toho teď v práci naprd, tak je nálada pod psa. Další měsíc me čeká případně další poslední ket.

Příspěvek upraven 19.04.21 v 14:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
19.4.21 14:57

@Pavluja v klídku, jaký bereš progesteron? To krvácení opravdu může být tím, jak se to embryjko prodírá, stačí, že při tom naruší nějakou cévku a je to hned, dej si nohy nahoru, uvařit si čaj a odpočívej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí