Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Julia Čiková 🥺 Drz se, at je 3. IVF do tretice vseho dobreho a pro tebe to prave 💛.
Děvčátka, posílám Vám na rozveselení králíčky
jenom tak dneska do práce. Myslím na vás všechny
@smoulamodra no to jsou roztomilý ponožtičky 🙂 krásný den i tobě ❤️️
@Julia Čiková to me mrzí
je to šíleně náročné, chápeme to všechny co jsme tady. Pokud ti bude ouvej klidně napiš, vždy tě rádi podpoříme. Sama musíš vědět co ti dodá sílu, chuť a hlavně motivaci se zakousnout a jít si zase pro svůj sen
nevzdavej to ![]()
@Zuzule2014 ja mam za sebou z minule stimulace 1× et a 3× ket a nic. Ty tri kety byli po dvou embryí a ani náznak. Co to je za vysetreni z krve? HP?
@Zuzule2014 píše:
@Julia Čiková jak to???kolikátý den jsi?
10 den, to už by tam měl být aspoň nějaký duch, tak už vs tim nepočítám ![]()
@Pavluja to ke ještě brzo na ms ne? Kdy bys ji teoreticky měla mít?
Hlavně klid
spousta miminek se udrží i přes krvácení. A je to jednorázové, nebo jakoby se spustila ms.. ![]()
Neváhala bych volat na kliniku jestli by ti něco k tomu řekli víc..
@BaraodKolina píše:
@Julia Čiková 🥺 Drz se, at je 3. IVF do tretice vseho dobreho a pro tebe to prave 💛.
Děkuji moc
@Miroslava66 píše:
@Julia Čiková to me mrzíje to šíleně náročné, chápeme to všechny co jsme tady. Pokud ti bude ouvej klidně napiš, vždy tě rádi podpoříme. Sama musíš vědět co ti dodá sílu, chuť a hlavně motivaci se zakousnout a jít si zase pro svůj sen
nevzdavej to
Děkuji moc za podporu, určitě sem nakouknu, ať vím jak pokračujete
@Julia Čiková
To není jen o těch pozitivních zprávách, jsme tady pro tebe i v těch těžších chvílích, ale všechny víme, že člověk by nejradši zalezl a s nikým nekomunikoval, když budeš jenem číst nebo nám kdykoli napiš!!
Můeme to sdílet spolu!!! ![]()
Tak jsi našla 🍀 pro někoho jiného a těm to vyjde jen díky tobě ![]()
Holky moc děkuju, jsem na nervy.
Udělala jsem test, promiň @Tvojeteta a ten je pozitivní
, ale bolí mě dost podbřišek a je to normalní klasická krev po utření a to i přes to, že jsem si vzala ráno ascorutin. Jsem dnes 21 DC, či-li na ms je brzo.Moc se bojim. Volala jsem na kliniku a sestra mi radí klid a ascorutin, no. Že na test je brzo, ale že to je dobrá zpráva, že je pozitivní a že se i krvácení stává. Ale slíbila, že to probere s lékařem a ozvou se. Bojim, bojim, holky ![]()
@Pavla198 já nevím, loni mi dělali profil, imunologii, letos Hysteroskopii a teď se mě. ptala ještě na nějaké alergie a řekla, že vezme ještě raději krev i na štítnou žlázu, podle mě už neví co by, jedineco mi bylo nabídnuto tak před dalším KET infuze Intralipidů, nikdy jsme na tom nebyla, tak vůbec nevím jestli to pomáhá nebo ne, ale půjdu do toho. kolik máte ještě mrazàčků?
@Pavluja
To je krásnej test, vydržte spolu!!!
Já mám teď nervy… a vnitřní tušení, že u mel bude zítra bílo…
@Julia Čiková Nejsi v tom sama, soucitim s tebou. Mně se už rozjela ms, do toho teď v práci naprd, tak je nálada pod psa. Další měsíc me čeká případně další poslední ket.
Příspěvek upraven 19.04.21 v 14:57
@Pavluja v klídku, jaký bereš progesteron? To krvácení opravdu může být tím, jak se to embryjko prodírá, stačí, že při tom naruší nějakou cévku a je to hned, dej si nohy nahoru, uvařit si čaj a odpočívej ![]()