Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak holky, už teď ladím pozitivní ponožky před středečním KET, jsem si řekla že veselé ponožky radši celý týden 😁
@Pavla198
Hele mě úplně rozhodilo, že Pavlija je ve stresu. Strašně mě uklidnila včera a tak jsem zpanikařila…
Já jí tak fandím…
@Málinka25 @Anonymka Ka @Pavluja @Pavla198
Jste podpora a důležitá!!! Uklidnily jste mě ![]()
@Anonymka Ka píše:
@Málinka25 Děkujia jak jsi na tom ty s testováním?
Dneska jsem si dělala test pro kontrolu. Zítra mi ho udělá už doktor včetně ultrazvuku.
![]()
@Tvojeteta píše:
@Pavla198
Hele mě úplně rozhodilo, že Pavlija je ve stresu. Strašně mě uklidnila včera a tak jsem zpanikařila…
Já jí tak fandím…
Chapu, jste me rozhodily obe🤣 ale snad to klapne a budete štastné a my s váma ![]()
@ButerflyP bohuzel se cely hradi, v repromede 31 000 kc, vzorek sliznice se zasila do Spanelska, pry na to maji nejake certifikace a dela se to pouze tam…cekam taky na vysledky imunologie, tak uvidime, co se z toho vseho vyvrbi, dnes jsem byla 11dc na kontrole sliznice a mam ji 8,7mm, od 1dc beru 1-1-1 estrofem, coz si myslim, ze je fajn ![]()
Holky neslysely jste nekdy o tom, zda mel nekdo po stimulaci ivf krecaky??? Na vnitrni stane praveho stehna mi vybehla zila a mam to zapalene, taky citim ze me jakoby boli cele stehno uvnitr, nejhorsi je to vecer, kdyz si lehnu do postele ![]()
@Pavluja mam úplně ten samý pocit jak ty, ja tam taky vidím náznak a to nejsem maniak na testování
@Tvojeteta nevzdává to, jistě brzo vykoukne u uvidíš ji i ty ![]()
Příspěvek upraven 19.04.21 v 19:19
@Jíňa03 ja chodím na Ket vždy boso, tak si.asi nalakuji barevně nehty 😃
@Pavla198 ahoj, ted jsem tu dloooouho nebyla, ale rada ctu, ze jste oba v poradku, az na spermie, ale to si myslim, ze se da dobre resit
tak drzim palecky at to dobre dopadne, ja nakonec asi nestihnu ani ten KET v kvetnu, ale urco budu nahlizet do budouci skupinky ![]()
@Tvojeteta píše:
@Ditu566
To chápu, ale založila jsi fajn skupinu!!!
Držím palce!
To tada ctu, je tu strasne fajn parta, zadna prudicka oproti unoru a breznu ![]()
Zpetne neprectu asi vsechny prispevky, ale co jsem pochopila, mas u sebe mrnouska a cekas??
DRZIM PALCE ![]()
@Ditu566 no to jo, to jsme…ale ty spermie, to je ten zakopanej pes
jsem rada, ze s nama budes aspon jako podpora, kdyz uz ne jako kolegyne ![]()
Taký jsem u Repromedy ale teď zkusim jiny CAR, hele musíš věřit, to je jedine co nam zbývá